Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΟ ΤΣΕΛΕΠΙΣΤΑΝ ...

"ΤΡΥΠΙΑ" Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ; ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΖΕΛΕΠΗ


Ενσταση κατά της Εφορευτικής επιτροπής του Σιδηροκάστρου κατάθεσε ο απερχόμενος γραμματέας Νεολαίας Δ.Ο Αχινού και νυν μέλος νομαρχιακής επιτροπής Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Νομού Σερρών,  Κεμανιτζόγλου Παναγιώτης ο οποίος δεν συμφωνεί με τον αριθμό των εκλογέων που ψήφισαν  ως νεολαίοι του κινήματος.

Από τους 145 συνολικά ψηφίσαντες οι 90 ψήφισαν και για νεολαία ενώ σε άλλες κάλπες του Νομού Σερρών οι νεολαίοι σε κάθε κάλπη αγγίζουν τους 20-30 ψήφους όπως πχ της Βισαλτίας στους 550 ψηφίσαντες νεολαίοι ψήφισαν 50.

Σύμφωνα με την στατιστική αλλά και την λογική είναι "κομμάτι"  δύσκολο να έχει συμβεί αυτή η "έξαρση" στους νεολαίους του Σιδηροκάστρου  . Ευκτέον  να ψήφιζαν 90 νέοι γιατί αυτό θα ήταν καλό για την "δημοκρατική παράταξη" των σοσια-ληστών του Ηλιογάβαλου ΜπακατσελοΒενιζέλου τόσο σε πανελλαδικό επίπεδο όσο και σε τοπικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ενσταση κατατέθηκε χθές το βραδυ στις 12 πριν κλείσουν τα γραφεία της Ν.Ε ... τα ψηφοδέλτια δεν είχαν πάει ακόμα........   ΤΡΕΝΤΖΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ  ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑΑΑΑΑ;;;;;;;;;;

"Μούγκα στη στρούγκα" ο  Προεδρεύων Τρέντζιος , αλλά η αναξιοπιστία της διαδικασίας "έκοψε τα φτερά" του Μιχαλάκη , που ως γνωστόν μετα την αποχωρηση Μπόλαρη , "έγινε ο χαλίφης στη θέση του χαλίφη" στα εναπομείναντα υπολείματα του τοπικού ΠΑΣΟΚ

3 σχόλια:

  1. ΔΗΜΟΣ ΕΜΜ.ΠΑΠΑ ΨΗΦΙΣΑΝ 290!!!! Η ΚΑΛΠΗ ''ΣΤΗΘΗΚΕ'' ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΥΡΚΟΥΝΑΤΣΙΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΦΗΦΙΑ!!!!!ΝΙΓΡΙΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝ 400 ΜΕ 50% ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΔΕΞΙΩΝ ΣΥΝΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ Τ ΑΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΚΕΛΥ ΒΑΛΤΑΔΩΡΟΥ..ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΩΣΤΕ..ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΙΚΑ-ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΜΜΙΣΘΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ..!!!ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ...ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΛΥΤΣΑ ΜΑΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απαντησεις ακομααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ