Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

"ΕΓΡΑΨΕ" ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ Ο ΜΠΑΛΙΤΑΚΟΣ ...

ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΙΤΑΛ "ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΑΣ" ΣΤΟ "ΔΙΚΤΥΟ" ΟΜΙΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ "TAMEIΑKO ΕΛΛΕΙΜΜΑ" ΤΟΥ ΕΒΕΣ



Λοιπόν Μπαλιτάκο , για να μην παίζουμε με τις λέξεις, άνοιξε κανένα λεξικό και θα μάθεις την ετυμολογία της λέξεως έλλειμμα  ...  < ελλείπω < εν + λείπω ... που ερμηνεύεται ως το χρηματικό ή άλλο ποσό που λείπει αναιτιολόγητα (από ταμείο, αποθήκη κλπ)  ή (κατ' επέκταση) αυτό που λείπει, η ανεπάρκεια, η έλλειψη

Τον Νοέμβριο του 2011 όταν "φάγατε πόρτα" στις εκλογές και παραδώσατε Ταμείο στην νέα διοίκηση, υπήρχαν  χρηματικά διαθέσιμα 150.000 ευρώ και υποχρεώσεις προς τρίτους που υπερέβαιναν το ποσό των  330.000 ευρώ την συγκεκριμένη χρονική στιγμή γεγονός που αποδίδεται σε κακοδιαχείρηση και σπατάλες σας δυσανάλογες με τις δυνατότητας του Επιμελητηρίου και αμφιβόλου έως ανύπαρκτης χρησιμότητας   

Ευτυχώς για τους Δρογαλομπαλίτηδες όμως που η Διοίκηση του Μέγκλα πάσχει στο επικοινωνιακό και δεν μπήκε στην διαδικασία να δώσει στην δημοσιότητα όλες τις δαπάνες  που  πραγματοποίησε η Διοίκηση Δρογαλά στο Επιμελητήριο κατά είδος και κωδικό για  να μάθει ο επιχειρηματικός κόσμος, τι "πάρτυ" έγινε την μετά Χρυσάφη εποχή ...

5 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΤΟ ΜΠΑΛΙΤΑΚΙ . ΓΙΑΝΝΑΚΙ ΚΑΛΥΕΤΡΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ . ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΦΤΥΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕΤΑ Ε ΤΙ ΛΕΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ερντογάν ζήτησε βοήθεια από Σαμαρά & Μιχαλολιάκο.Μπάμπης, Πάσχος, Άρης, Γιάννης, Μανώλης και Όλγα ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγκυρα.

    Ο Ιακχος, γνωστός εχθρός του λαού (κοπρίτες οι δημόσιοι υπάλληλοι, λαμογια οι αγρότες, κλπ), ετοιμάζει σειρά αναρτήσεων στα Τούρκικα για να αποκαλύψει τους άπλυτους αναρχομπολσεβίκους του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονται πίσω από τα επεισόδια στην Τουρκία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιος δημητριαδης ρε μαλακες.τον ιακχο εχει εκπροσωπο τυπου το γυφτελι.και συ 1€ παιρνεις το μηνα ρε ιακχε?πολυ φθηνα την βγαζει ρε συ το γυφτελι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣΧΕΤΟ με την ανάρτηση
    Ιακχε με το κουρκουλούκι την λέσχη αξιωματικων
    τι γνώμη εχουμε ..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ ΝΤΟΡΟΚΑΝΑΛΟ. Η ΦΩΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΙΣ ΦΙΡΜΕΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΑΚΙ ΤΗΣ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ