Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ...


 ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΙΧΩΣ ΣΚΟΠΟ ...


Συγκέντρωση  διαμαρτυρίας και συμβολική κατάληψη στα γραφεία του ΟΑΕΕ από τις 8 έως τις 10 π.μ,  πραγματοποίησαν οι έμποροι και επαγγελματοβιοτέχνες του Ν. Σερρών, την Τετάρτη 26 Ιουνίου, διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές στις συντάξεις, την έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και τα νέα φορολογικά μέτρα. Τα μαγαζιά και η αγορά ήταν προγραμματισμένο να ανοίξουν μετά τις 10 το πρωί αλλά το μέτρο  είχε και πάλι μηδαμινή ανταποκριση.

Οι συνήθεις ύποπτοι για να δικαιολογήσουν "τα μεροκάματά τους" επανέλαβαν πάλι μια εκδήλωση ρουτίνας η οποία μόνο εντυπώσεις προκαλεί και όχι ουσιαστικά αποτελέσματα αλλά αυτή είναι η πρακτική του συντεχνιακού συνδικαλισμού στην Ελλάδα μας δυστυχώς. Ο συνταξιουχος "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ" και ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΦΟΥΑΓΕ  έπραξαν και πάλι "το συνδικαλιστικό τους" καθήκον, να κάνουν δηλαδή τις πομπώδεις ανακοινώσεις και τις επαναλαμβανόμενες διαπιστώσεις, οπότε  οι επαγγελματοβιοτέχνες των Σερρών μπορούν πλέον να κοιμούνται ξεσκέπαστοι ...  

1 σχόλιο:

  1. ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ , ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ !
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ