Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕΡΡΩΝ , ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ...

 ... ΚΑΙ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΕΙ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ (8ο ΘΕΜΑ) ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ... ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ



Σύμφωνα  με  το νόμο και το άρθρο 18 του  Καταστατικού   της   ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ    Ν.   ΣΕΡΡΩΝ   ΣΥΝ.Π.Ε. , καλούνται  οι κ.κ. μέτοχοι σε  Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση  την  Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 και  ώρα  18:30 μ.μ. στο Συνεδριακό Πασχαλιάς, στο 2ο χλμ. Λευκώνα – Χριστός, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης. 

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν υπάρξει απαρτία κατά την ανωτέρω ημερομηνία, η Γ.Σ. θα επαναληφθεί χωρίς άλλη πρόσκληση την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013 την ίδια ώρα και στην ίδια αίθουσα με τα ίδια θέματα Ημερήσιας Διάταξης.

Αν δεν υπάρξει και πάλι απαρτία η Γενική Συνέλευση των Μετόχων θα επαναληφθεί οριστικά την
Τετάρτη  26 Ιουνίου 2013 την  ίδια ώρα, στην ίδια αίθουσα και με τα ίδια θέματα Ημερήσιας Διάταξης χωρίς καμία άλλη πρόσκληση. 

Θέμα 1ο: Υποβολή και έγκριση του Ισολογισμού μετά του Λογαριασμού Αποτελέσματα Χρήσης, του Προσαρτήματος αυτού και της Έκθεσης Διαχείρισης του Δ.Σ. για την εταιρική χρήση από 01-01-2012 έως 31-12-2012.

Θέμα 2ο: Έγκριση όλων των παρά του Διοικητικού Συμβουλίου γενομένων πράξεων κατά την χρήση 01-01-2012 έως 31-12-2012.

Θέμα 3ο: Απαλλαγή των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της χρήσης 01-01-2012 έως 31-12-2012.

Θέμα 4ο:Έγκριση Εγγραφών Νέων Μελών της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ν. Σερρών που εγγράφηκαν από την 24/05/2012 μέχρι 11/06/2013 μετά από σχετικές αποφάσεις του Δ.Σ. της Τράπεζας.

Θέμα 5ο: Καθορισμός Τακτικού και Αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για τον έλεγχο της χρήσης από 01-01-2013 έως 31-12-2013.

Θέμα 6ο: Τροποποίηση Διατάξεων των άρθρων του Καταστατικού της Τράπεζας.

Θέμα 7ο: Απόφαση Μετατροπής Ομολογιών του Ομολογιακού Δανείου της Πανελλήνιας Τράπεζας σε Κοινές Μετοχές. 

Θέμα 8ο: Διάφορα Θέματα και Λοιπές Ανακοινώσεις. 

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν όλα τα μέλη των οποίων η εγγραφή έχει  οριστικά  εγκριθεί  μέχρι  και  από  τη  συγκαλούμενη  Γενική  Συνέλευση.

Στη  Γενική  Συνέλευση  και  στη  λήψη  αποφάσεων  τα  μέλη  παρίστανται  μόνο αυτοπροσώπως. 

Κάθε συνεταίρος έχει το δικαίωμα να ψηφίζει επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης και επί κάθε άλλου θέματος που τίθεται σε ψηφοφορία στη Γενική Συνέλευση με τις ψήφους που αντιστοιχούν στις συνεταιριστικές του μερίδες. 

Ειδικά για τα νομικά πρόσωπα – μέλη παρίσταται ο νόμιμα εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπός τους. 

Κατά τη προσέλευση των μελών είναι απαραίτητη η επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, διαβατηρίου, ή άλλου στοιχείου που να αποδεικνύει την ταυτότητά τους.
Σέρρες 01/05/2013 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

9 σχόλια:

  1. Δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος απο την Κυβέρνηση Βενιζέλου και την υπουργοποίηση του κ. Σαμαρά.
    Στρεζοβινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΝΟΤΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ιακχε μια ανάρτηση για τον ανασχηματισμο δεν μας έκανες.πάλι εκτός οι σερραίοι; ο βουβός 16 χρόνια έκλεισε, η ξυνή τόσο δραστήρια πήρε τα 3 του σαμαρά και ο μουγκός αν και πίστευα οτι θα γινόταν εκπρόσωπος τύπου έχασε και το υγείας απο τον άδωνι.τελικά τί γίνεται με το νομό μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ... ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ , ΑΦΗΣΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΤΑΣΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΝΟΜΟΣ ΑΞΙΟΛΓΗ ΕΚΠΟΣΩΠΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΚΑ ΟΦΙΤΣΙΑ

      Διαγραφή
  4. Συνέδριο στο κτήμα πασχάλια ;;!!αρχησαν και ξεπληρωνονται οι ψήφοι πλεον !!!!οσο για τον χονδρο στην φωτογρΑφια ειναι ο Γαμπρος του Ηρακλή μπακαλη παλιού διεύθυντη της συνεταιριστικης που τον έδιωξε η Τραπεζα της Ελλάδας απο το πόστο του επειδη ειχε μεγάλη τσέπη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ:
    1. ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    2. ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    3. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
    4. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΟΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΓΚΟΤΣΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ(?)
    5. ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΒΡΟΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ!!!!!!!!!
    6. ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΤΕΕ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
    7. ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΟΔΟΣΤΡΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟΥ
    ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AYTOKINHTODROMIO OE,OE,OE.ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΑΠΗΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1)ποτέ θα μας απαντήσετε σχετικά με το δάνειο Μπουτάκολγου που έδωσε ο τότε υπάλληλος της τράπεζας Ηρακλής Μπακάλης και έβαλε την κόρη του πολίτικο μηχανικό Χρυσούλα Μπακάλη να κάνει εκτίμηση 800.000 ευρώ στο ακίνητο Μπουτάκογλου ενώ μετά όταν το ανακάλυψαν οι άλλοι μηχανικοί της τράπεζας άλλαξαν την εκτίμηση και το πήγαν στα 450.00 όσο είναι δηλαδή η αξία του,και το παράλογο είναι ότι στην τότε εκτίμηση βοήθησε την γυναίκα του ΜΠΑΚΑΛΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ο τωρινός Α ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΤΙΣ ΚΑΦΕΣΤΙΔΗΣ.ενω ξέρετε κύριε πρόεδρε ότι ο Ηρακλής Μπακάλης εκδιώχτηκε από την εθνική τράπεζα της Ελλάδος και τον προσλάβατε εσείς ακόμα κάνει κουμάντο στην τράπεζα μέσο του γαμπρό του Καφεστιδη γιατί τον αφήνετε!!!΄?????????
    ΟΠΩΣ και το τωρινό μέλλος του Δ.Σ Νικος Χατζηδημητρίου τον εδίωξαν από την γενική τον πήρατε υπάλληλο στην Συναιτεριστικη Τράπεζα και με έγγραφο προς την Συνεταιριστική Τράπεζα η Τράπεζα Ελλάδος απαίτησε την απόλυση του , τώρα είναι όμως στην διοίκηση της Τράπεζα!!! Ποτέ θα απαντήσετε σε όλα αυτά!
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΑΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΞΩΦΛΗΣΕΙΣ 1) 23/02/2010 ΠΗΡΕ 100.000 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ 2) 27-07-2010 50.000 ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ 3) 02-11-2010 50.000 ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚ Α ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ 4) ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ, ΕΦΑΠΑΞ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 43.500,51 ΕΞΟΦΛΗΤΕΑ ΣΕ 6 ΕΤΗ ΜΕ ΔΥΟ ΕΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΑΡΙΤΟΣ! 5)τον Απρίλιο του 2011 δυο δανεια στη ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ, 30.000 και τον 12.000 6)πηρε ακομα ένα δανειο τον Απριλιο του 2011 100.000 στην ασφαλτικη ΑΕ 7) ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ, 20.000 ΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΑΡΙΤΟΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ , Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΑΝΕΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ