Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΚΟΤΣΗ , ΑΝΑΒΕΙ ΦΩΤΙΕΣ

180.000 ΕΥΡΩ ΕΠΙ ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ !!!
.
  

    ΜΕΓΚΛΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ,ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕΙΤΕ ;



Την καταγγελλία επιβεβεβαίωσε με τηλεφωνική του παρέμβαση στο Δελτίο Ειδήσεων του ΔΙΚΤΥΟ και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ. Θόδωρος Αραμπατζής,  ο οποίος ανέφερε ότι η οφειλή αγγίζει τις 180.000 ευρώ, είναι δε ενημερωμένα τα Διοικητικά Συμβούλια και της ΔΕΥΑΣ και της ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΑΕ   ενώ τόνισε ότι ήδη έχει γίνει διακανονισμός του χρέους και μάλιστα την Δευτέρα πρόκειται να καταβληθεί η πρώτη δόση 1.300 ευρώ περίπου, γεγονός που προκάλεσε την αυθόρμητη ερώτηση του παρουσιαστή Γιώργου Καπετάνιου , "δηλαδή πότε θα ξοφλήσουν ; σε 100 χρόνια ;"

Το μείζον ζήτημα όμως βρίσκεται εδώ :


Oπως προκύπτει από τους Ισολογισμούς των χρήσεων 2010 και 2011, οι συνολικές  υποχρεώσεις της ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΑΕ ανέρχονται στο ποσό των 88.860,84 € και 104.244,20 € αντίστοιχα  και συνεπώς δεν έχει καταχωρηθεί η οφειλή των 180.000 € και συντάχθηκαν ψευδείς Ισολογισμοί, οι οποίοι δεν παρουσιάζουν την πραγματική οικονομική κατάσταση της εταιρείας ( παρουσιάζει εικονικά κέρδη , ενω είναι ζημιογόνος) γεγονός που θα επιφέρει και ποινικές κυρώσεις στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που τους συνέταξαν , εφόσον ισχύσει η λογική της κ. Σαραντίδου περί της αναγκαιότητας τα ισχύσουν τα περί ανωνύμων εταιρειών και στο Αυτοκινητοδρόμιο, αν και για την Εποπτεύουσα Αρχή συνιστά ρητή υποχρέωση

3 σχόλια:

  1. Ο ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ . ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ . ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ .
    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΟ ΛΕΝΕ. ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ! ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΠΙΑ !!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΥΦΥΟΛΟΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα, δεν μας λεγανε οτι το αυτοκινητοδρομιο ειναι κερδοφορο;;;;;
    180.000 στο νερο , 80.000 σε διαφορους πιστωτες
    Κερδη μηδενικα .Τι σκ@τ@ κερδοφορια ειναι αυτη;
    Κερδοφορο ειναι για εστιατορες και ξενοδοχους , για τους υπολοιπους ενα τεραστιο παθητικο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ