Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

AYTO HTAN TO ΚΩΛΟΧΑΝΙΟ , ΤΟΥ 4% ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ , ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΕ. ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ ΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ !!!

 ΑΝΑΚΟΥΦΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 
 ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ , ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΩΝ ΚΗΦΗΝΩΝ

 Γιατί κλείνει η κρατική τηλεόραση ;
Τι αναφέρει το non paper του Μεγάρου Μαξίμου 

Η ΕΡΤ δεν κλείνει υπό καμία πίεση για απολύσεις

Όχι! Η απόφαση έχει ληφθεί εδώ και καιρό. Είναι απόφαση υψηλού συμβολισμού, και εκσυγχρονισμού του δημοσίου. Όμως, περιμέναμε να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της ΕΡΤ ως προς την μετάδοση των θεμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων, για να μην διακινδυνευτεί η ομαλή διεξαγωγή τους. Οι πολιτικοί αρχηγοί είναι ενήμεροι, για την απόφαση της κυβέρνησης
.
Γιατί ο εκσυγχρονισμός και οι απολύσεις δεν έγιναν εν λειτουργία

Όσες φορές και αν επιχειρήθηκε οποιαδήποτε παρέμβαση ή εκσυγχρονισμός, η συνδικαλιστική αντίσταση των εργαζομένων δεν επέτρεψε οποιαδήποτε αλλαγή.

Επίσης, οι συνδικαλιστές, ποτέ δεν επέτρεψαν οποιαδήποτε απόλυση, έστω και υπεράριθμων εργαζομένων, ή εκσυγχρονισμό των λειτουργιών. Κανείς Έλληνας σήμερα δεν γνωρίζει ότι η ΕΡΤ διαθέτει 3 μουσικά σύνολα που εργάζονται ως δημόσιοι υπάλληλοι, που όμως δίνουν 2-3 συναυλίες ετησίως. Ούτε γνωρίζει ότι διαθέτει 19 περιφερειακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, που όμως εκπέμπουν το ίδιο πρόγραμμα τις 20 από τις 24 ώρες της ημέρας. Ούτε γνωρίζει ότι συνεχίζει να εκδίδει περιοδικό χωρίς αναγνώστες! Ούτε γνωρίζει ότι επί της ουσίας δεν διαθέτει εμπορικό τμήμα, με αποτέλεσμα να μην αντλεί διαφήμιση από την Αγορά, ακόμα και σε μεγάλα γεγονότα που συγκεντρώνουν υψηλότατη τηλεθέαση.

Παραδείγματα:

Εδώ και μήνες, οι δημοσιογράφοι απεργούν, ζητώντας την πρόσληψη και άλλων 150 συμβασιούχων δημοσιογράφων, ενώ ήδη στην ΕΡΤ εργάζονταν περί τους 700 δημοσιογράφους!

Ποτέ οι συνδικαλιστές δεν δέχονταν να χάσουν τα προνόμιά τους. Για παράδειγμα, ποτέ δεν δέχτηκαν:

Να υλοποιηθούν σχέδια εκσυγχρονισμού, που προέβλεπαν π.χ. τη λειτουργία ενός λογιστηρίου αντί για 6!!!

Να αρνούνται εδώ και 8 χρόνια την καταγραφή των παγίων (της περιουσίας) δηλαδή της εταιρίας και κανείς να μην γνωρίζει τι πραγματικά ανήκει στον ελληνικό λαό, και τι έχει ήδη, λεηλατηθεί...


Να μειωθεί για παράδειγμα το κόστος των ταξιδιών, που χωρίς έλεγχο και προγραμματισμό υπερβαίνει τα 2.500.000 εκατ. ετησίως

Να ελεγχθούν οι αδιανόητες σπατάλες και τα προνόμια εργαζομένων. Για παράδειγμα, το κόστος για κινητά τηλέφωνα μόνον στην ΕΡΤ3, υπερβαίνει τις 330.000 € ετησίως, όταν 422 εργαζόμενοι χρησιμοποιούν 490 συνδέσεις!

Να αλλάξει τίποτα στη δομή και την διάρθρωση. Για παράδειγμα λειτουργούν 19 περιφερειακοί ραδιοφωνικοί σταθμοί, με διαφορετικό προσωπικό (συνολικά 310 εργαζόμενοι), ενώ οι περισσότεροι εκπέμπουν 20 ώρες το 24ωρο, το ίδιο κοινό πρόγραμμα

Να λειτουργεί, όπως σε κάθε εταιρία, τμήμα συμβάσεων, με αποτέλεσμα να μην διατηρούνται καν οι συμβάσεις της εταιρίας.

Να καταγράφεται η παρουσία των εργαζομένων με ηλεκτρονικό τρόπο. Αποτέλεσμα να υπάρχουν άφαντοι δημοσιογράφοι που πληρώνονται (λαμβάνοντας και υπερωρίες) χωρίς να έχουν εμφανιστεί τα τελευταία 10 χρόνια. Όλοι δε, οι δημοσιογράφοι (και οι 700) ακόμα και οι ανταποκριτές του εξωτερικού, έχουν μετατραπεί σε «εσωτερικούς συντάκτες», 6ωρης απασχόλησης, αυξάνοντας όμως υπερβολικά το κόστος των υπερωριών.

Γιατί κλείνει η ΕΡΤ και όχι κάποιος άλλος άχρηστος Οργανισμός

Αυτή η απόφαση που λαμβάνεται σήμερα έχει μεγάλο ουσιαστικό αλλά και συμβολικό χαρακτήρα.
Ό,τι ξεπερασμένο, φθαρμένο και αναχρονιστικό, παραμερίζεται.

Στη θέση του θα μπει το σύγχρονο, το λειτουργικό, το ανταγωνιστικό. Ό,τι είχε ταυτιστεί στη συνείδηση του Ελληνικού λαού με κομματικά φέουδα και αγκυλώσεις δεκαετιών, ανήκει πια στο παρελθόν.

Στη θέση του θα μπει ό,τι εξυπηρετεί τη διαφάνεια της Δημοκρατίας, την αισθητική της Ελλάδας, το δημόσιο συμφέρον. Ένα ακόμα «ταμπού» σπάει.

Δεν μπορούμε, την ώρα που οι Έλληνες κάνουν τέτοιες θυσίες, να διατηρούνται γύρω τους άθικτα, σύμβολα της ασύδοτης σπατάλης, της σκανδαλώδους αδιαφάνειας, του αναχρονιστικού κομματισμού.

Στην ΕΡΤ απασχολούνται 3000 εργαζόμενοι, την ώρα που απαιτούνται λιγότεροι από το 1/3.

Στην ΕΡΤ, ούτε ένας από τους εργαζόμενους δεν έχει προσληφθεί με αξιοκρατικά κριτήρια, αλλά με επιλογές της εκάστοτε διοίκησης, που επιλέγετο από την εκάστοτε κυβέρνηση.

Οι καταγγελίες για κακοδιαχείριση όλα αυτά τα χρόνια στην ΕΡΤ είναι πολλές. Ήδη βρίσκονται στη Δικαιοσύνη, και ζητήθηκε διαχειριστικός έλεγχος από το 2000 μέχρι σήμερα.

Το κόστος λειτουργίας της ανέρχεται σε 230 εκ. με μέσο όρο τηλεθέασης 4%, ενώ αντίστοιχα το κόστος άλλων ιδιωτικών καναλιών με 10% τηλεθέαση δεν ξεπερνά τα 30 εκατ. ευρώ.

Στην ΕΡΤ εργάζονται περίπου 700 δημοσιογράφοι, και ενώ θα περίμενε κανείς το δελτίο ειδήσεών της να είναι το κορυφαίο, έχει λιγότερο από 4% τηλεθέαση. Αντίστοιχα, οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί, απασχολούν (για παράδειγμα 150 δημοσιογράφους) απολαμβάνοντας 10πλάσια τηλεθέαση.


Για τη διαφορά της καινούργιας δημόσιας τηλεόρασης σε σχέση με την ΕΡΤ που κλείνει :

Θα απασχολείται όσο προσωπικό χρειάζεται και πάντως πολύ λιγότερο από το σημερινό, όπου θα αξιολογείται διαρκώς για την αποδοτικότητά του.

Το πλαίσιο λειτουργίας του νέου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού θα καθιστά αδύνατη οποιαδήποτε κυβερνητική ή κομματική παρέμβαση στη στελέχωση και στη λειτουργία του.

Ο νέος οργανισμός που θα δημιουργηθεί δεν θα λογοδοτεί στα κόμματα, αλλά σε ανεξάρτητη υπερκομματική αρχή καταξιωμένων ανθρώπων με μεγάλη εμπειρία σε Μέσα Ενημέρωσης.

Πρότυπο του νέου οργανισμού θα είναι το μοντέλο μεγάλων ξένων δικτύων, όπως του βρετανικού BBC, της Ιταλικής RAI και της Γερμανικής ΖDF.

Όλα αυτά διασφαλίζονται με την κατάθεση στη Βουλή Σχεδίου Νόμου για την ίδρυση και λειτουργία του νέου σύγχρονου Οργανισμού που θα γίνει άμεσα.

Για όσους απολυθούν και δεν επιλεγούν για τη νέα δημόσια τηλεόραση

Για τις θέσεις των σημερινών υπεραρίθμων, θα προκηρυχθεί άμεσα διαγωνισμός μέσω ΑΣΕΠ, για προσλήψεις απαραίτητου προσωπικού σε εντατικές, νοσοκομεία, εφορίες, ΚΕΠ και όπου αλλού το δημόσιο έχει πραγματικές ανάγκες.

Το «χαράτσι» μέσω της ΔΕΗ που πληρώνουν για την ΕΡΤ οι Έλληνες δεν θα συνεχίσει να υφίσταται όσο αυτή είναι κλειστή

Όχι! Είναι προφανές ότι από αύριο οι Έλληνες σταματούν να πληρώνουν το τέλος με το οποίο επιβαρύνονταν επί δεκαετίες. Και μετά τη δημιουργία του νέου Οργανισμού θα επιβαρύνονται με πολύ μικρότερο τέλος. Σε κάθε περίπτωση το ετήσιο όφελος για τον Έλληνα πολίτη, μετά τη λειτουργία του νέας σύγχρονης δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, θα είναι 100 εκατομμύρια
.
Θεία Λειτουργία

Υπάρχει μέριμνα για τους χιλιάδες ανήμπορους και ηλικιωμένους και όσους πιστούς θέλουν, να παρακολουθούν τη Θεία Λειτουργία από το κανάλι της Βουλής το οποίο εκπέμπει πανελλαδικά.


Πηγή: Γιατί κλείνει η κρατική τηλεόραση - Τι αναφέρει το non paper του Μεγάρου Μαξίμου | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/110093#ixzz2VyMk0TgB

46 σχόλια:

  1. ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ .
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ Δ/ΝΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ; ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΛΥΘΕΙΣ ΔΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΛΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΝΟ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ

      Διαγραφή
    2. Μην είσαι μαλάκας ιακχε , ο Μουρούτης για την ίδια δουλειά πληρώνεται και την κάνει και χειρότερα .
      Κοίτα να βρεις τον Θόδωρα να σε βολέψει πουθενά ( αν δεν το έχεις κάνει ήδη ) .

      Διαγραφή
  2. Η ακροδεξιά ομάδα Σαμαρά που μας κυβερνάει είναι επικίνδυνη για τη χώρα .
    Τους μόνους που βρήκε συμπαραστάτες στην απόφαση κλεισίματος της ΕΡΤ είναι η Χ.Α. και ο Καρατζαφέρης .
    Μεθοδεύουν σταδιακά την συγκυβέρνηση με τους νεοναζιστές της Χ.Α.
    Εθνικό καθήκον όλων μας να τους σταματήσουμε πριν είναι αργά .
    Πριν η χώρα μπει σε περιπέτειες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΗΝ ΕΡΤ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ !
    ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΙΔΙΑ Η ΡΟΥΛΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τον πρώην συνεργάτη μου δεν έχω καμία επαγγελματική σχέση εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα .
      Ρούλα

      Διαγραφή
    2. Αντε Ιακχε τωρα να ψηφισεις τον εξυγιαντή Σαμαρα , ερχονται καλυτερες μερες , αρχισε επιτελους η κυβερνηση να εφαρμοζει το προγραμμά σας.

      Διαγραφή
  4. Έτσι μπράβο ΙΑΚΧΕ ! Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται !
    Για την κατάσταση στη χώρα μας την ευθύνη έχουν οι εργαζόμενοι , οι άνεργοι , οι αγρότες , οι ομοφυλόφιλοι , οι τσιγγάνοι , οι μετανάστες , οι συνταξιούχοι και όχι η πολιτική και οικονομική μαφία που κυβερνάει τη χώρα μας τόσα χρόνια .
    Έτσι για να μαθαίνει και ο κόσμος τον ρόλο της Χρυσής Αυγής .
    Τώρα που έσφιξαν οι κώλοι για τον Σαμαρά , σας έβγαλαν στην πιάτσα για στήριξη αυτής της πολιτικής όπως έκαναν με τον Καρατζαφέρη στο πρώτο μνημόνιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ" ... ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ, ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ; ΑΝ ΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ

      Διαγραφή
    2. Οι αγρότες και οι επαγγελματίες κλέφτες , οι δημόσιοι υπάλληλοι αργόσχολοι , οι άνεργοι τεμπέληδες και κοπρίτες .Για τα ρουσφέτια του κάθε Υπουργού σε συμβούλους και γραμματείς δεν λες τίποτα . Την ώρα που διέλυαν τους μισθούς των απλών εργαζομένων της ΕΡΤ , ο Σαμαράς με την παρέα του έκαναν προσλήψεις που κόστιζαν 3000 και 4000 ευρώ η κάθε μια ( 3 γραμματείς είχε ο Λιάτσος ! , και μην ξεχνάμε τη Σαλαγκούδη ) .
      Ο ρόλος της Χ.Α. είναι να βάλει πλάτη στην οικονομική και οικονομία μαφία που κυβερνάει τον τόπο , τον ρόλο που είχε πριν ο Καρατζαφέρης .
      Ο Κουβέλης είναι ο Καρατζαφέρης Αριστεράς και ο Μιχαλολιάκος ο νέος Καρατζαφέρης της Δεξιάς .
      ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ! ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ !
      ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΒΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !

      ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !

      Διαγραφή
    3. ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΙΑΚΧΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ?
      ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ , ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ

      Διαγραφή
  5. Νου Δου-Χρυση Αυγή στην ιδια τη γραμμη.Αντε το προξενειό εγινε.Εμπρός για ενα μπλόγκ με κυβερνητικα ανακοινωθέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΤΑ ΥΨΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

      Διαγραφή
    2. Μόνο αυτό ? Μόνο αύξησε την θεαματικότητα ?
      Απ΄όταν ανακοίνωσε ο Κεδίκογλου το κλείσιμο της ΕΡΤ είδαμε και ένα κανάλι της προκοπής . Επιτέλους υπάρχει και ένα κανάλι ενάντια στην μιντιακή , πολιτική και οικονομική χούντα . Όταν δεν μπλέκονται οι Υπουργοί στις δημόσιες επιχειρήσεις μια χαρά λειτουργούν .

      Διαγραφή
    3. Αδερφέ 3.07 , μια χαρά περνάμε αυτές τις μέρες χωρίς τα παπαγαλάκια της χούντας και της τρόϊκας !

      Διαγραφή
  7. Βαρυσήμαντες δηλώσεις του Β.Πολύδωρα για τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών :
    «Όχι, σε καμία περίπτωση. Θα ήταν ολέθριο. Η πολιτική δεν είναι καυγάς μεταξύ νευρικών κουτσαβακίων. Είναι χειρισμοί και δράσεις λογικής, σύνεσης και ευθύνης. Υπέρ της Πατρίδος και μόνον!».
    υ,υ.γ. με την κόρη του τι γίνεται ? Υπέρ της Πατρίδας εργάζεται κι΄αυτή ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΡΕ ΓΙΔΙΑ ΟΥΤΕ Η ΕΡΤ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
    ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑ ΤΟΙ ΚΑΤΩΘΙ
    ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 17-6 ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ.
    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ.
    Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ.
    ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΡΤ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ.
    ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΔΙΚΑΣΤΩΝ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ.
    ΚΑΙ ΖΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
    ΦΑΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙ Η ΕΡΤ, ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟΚΕΙΕΤΑΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΤΟΜΣΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΛΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ. Ο ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ , ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΡΓΟΜΙΣΘΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΩΝ, ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

      Διαγραφή
  9. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΛΙΓΟ.ΚΡΙΜΑΣ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να γίνει συγκυβέρνηση Ν.Δ - Χ.Α να τελειώνουμε ! Έκαναν επιστράτευση χωρίς να υποχρεώσουν τους καθηγητές να φοράνε χακί , δεν ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τον ρατσισμό των λαθρομεταναστών σε βάρος των Ελλήνων , πήγαν να κλείσουν την ΕΡΤ και αντί να τους συλάβουν όλους απλά τους απολύουν .
    Α τα σχολεία , τα νοσοκομεία και όλη η κρατική μηχανή είναι στα χέρια των μπολσεβίκων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ πιστεύω την μαλακία με το κλείσιμο της ΕΡΤ την έκανε ο Κεδίκογλου με τον Στουρνάρα χωρίς να έχουν ενημερώσει από πριν τον Σαμαρά .
    Αυτοί τον πήραν στο λαιμό τους και πρέπει να τους αποπέμψει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΕΛΟΣ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισχύει και γι΄αυτούς που είναι στη λίστα της siemens αυτό ?

      Διαγραφή
  15. ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΕΛΟΣ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισχύει και για τους Καλαματιανούς τους μουσείου Ακρόπολης αυτό ?

      Διαγραφή
  16. ΕΜΕΙΣ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΧΑΖΟΥΜΕ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι , γι΄αυτό και κάνατε τον κοινωνικό αυτοματισμό επίσημη ιδεολογία σας .

      Διαγραφή
  17. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΜΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά κάνετε , γι΄αυτό και παίρνει 50% ο ΣΥΡΙΖΑ στη νεολαία !

      Διαγραφή
  19. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι , την Χρυσή Αυγή και τον Καρατζαφέρη .

      Διαγραφή
  21. ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ν.Δ. - Χ.Α................................
    ΟΛΟΙ ΣΚΛΗΡΑ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΘΑ ΤΡΩΜΕ........................
    ............................ΠΑΠΑΡΙΔΗΣ...............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Σαμαράς πιστεύοντας πως η ΕΡΤ είναι εύκολος στόχος ( τόσο καιρό οι διοικούντες την είχαν μετατρέψει σε ΥΕΝΕΔ και σε όργιο ρουσφετιών ) άνοιξε πρώτα αυτό το μέτωπο για να προχωρήσει μετά σε ποιο δύσκολες πολιτικές αποφάσεις ( ιδιωτικοποίηση νερού κ.λ.π. )που θα συναντούσε μεγαλύτερες αντιδράσεις . Πιστεύοντας πως με τη νίκη αυτή θα ήταν πιο εύκολα μετά τα πράγματα .
    Δυστυχώς γι΄αυτόν και ευτυχώς για μας , έπεσε έξω . Η ΕΡΤ απλώς ήταν η αφορμή να εκφράσει ο κόσμος την οργή του για την πολιτική που ακολουθείται τα τελευταία 3 χρόνια .
    Αν πριν την απόφαση ρωτούσαμε τους Έλληνες πολίτες αν συμφωνούσαν με το κλείσιμο της ΕΡΤ το 80% θα έλεγε ναι , τώρα λέει ακριβώς το αντίθετο . Του δόθηκε η ευκαιρεία να αντιδράσει και το έκανε .
    Το χειρότερο όμως για τον πρωθυπουργό είναι πως πλέον απευθύνεται σε ένα εντελώς ακροδεξιό ακροατήριο . Η ακροδεξιά στην Ελλάδα (όποτε εκφράστηκε αυτόνομα εκλογικά ) δεν ξεπέρασε ποτέ το 30% , με δυο χαρακτηριστικά παραδείγματα :
    1. 30% πήραν οι βασιλοχουντικοί στο δημοψήφισμα του 1974
    2. 28% πήραν τα 3 κόμματα της ακροδεξιάς τον Μάη του 2012 ( 19% η Ν.Δ. του Σαμαρά , 6% η Χ.Α. και 3% ο Καρατζαφέρης ).
    Υιοθετώντας μια καθαρά ακροδεξιά ατζέντα κινδυνεύει να βρεθεί κερδισμένη η καθαρή εκπρόσωπος δηλαδή η Χ.Α. και να έρθει δεύτερος στον ακροδεξιό χώρο .
    Σε κάθε περίπτωση τα ακροδεξιά κόματα στην Ελλάδα ( Ν.Δ. - Χ.Α.)δεν πρόκειται να ξεπεράσουν το 30% με ότι και αν αυτό σημαίνει .
    Όποτε στην Ελλάδα ο δεξιός χώρος στην Ελλάδα ήρθε στην εξουσία το έκανε γιατί απευθύνθηκε σε όλο τον Ελληνικό λαό ( Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ 1974 54% , Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 1990 47% , Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ 2004 45% )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΚΑΠΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ , ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ , Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ , ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το δεκανίκι της κυβέρνησης έχει όνομα και λέγεται Χρυσή Αυγή

    Όσα δεν μπόρεσε για λόγους... πολιτικής ορθότητας να πει στο διάγγελμά του ο Σίμος Κεδίκογλου, το είπε η Χρυσή Αυγή στην ανακοίνωσή της.
    "Στους κρατικοδίαιτους υβριστές μας, που τα οικονομούσαν χοντρά από την κρατική τηλεόραση, δεν χρωστάμε απολύτως τίποτα", ξεκινά η ανακοίνωση. Στη συνέχεια με μαεστρία εξηγεί πως ναι μεν η ΕΡΤ "ανήκει στον ελληνικό λαό", ωστόσο η δημόσια τηλεόραση δεν "έπαιζε αρκετά" τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, τη στιγμή που ο μέσος Έλληνας πλήρωνε ΔΕΗ για να "σιτίζονται τα κομματόσκυλα". Ό,τι, δηλαδή, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αλλά λιγότερο συγκαλυμμένα.
    Συνεχίζει ακάθεκτη η Χρυσή Αυγή, θιγμένη που η ΕΡΤ τους αποκάλεσε νεοναζί, και λέει πως ανάμεσα στα τόσα κοπρόσκυλα (ο κύριος Πάγκαλος θα ήταν υπερήφανος) υπήρχαν και τίμιοι μεροκαματιάρηδες κι αυτοί δεν πρέπει να απολυθούν. Ίσως θα έπρεπε να πάνε στη ΝΕΡΙΤ;
    Θολώνει, όμως, τα νερά στη συνέχεια καθώς φωνάζει για περικοπές των βουλευτικών μισθών, αλλάζει συζήτηση κι η δουλειά που ήθελε να κάνει έχει πετύχει: τώρα πια ο μεγάλος εχθρός δεν είναι η κυβέρνηση που με χουντικές μεθόδους κλείνει τη δημόσια τηλεόραση, αλλά οι "κρατικοδίαιτοι της ΕΡΤ", που και ν'απολυθούν, σύμφωνα με τη Χρυσή Αυγή, μάλλον τους αξίζει.
    Ρεβανσισμός, σκληρή γλώσσα, λαϊκισμός και η Χρυσή Αυγή στέλνει την μπάλα στην εξέδρα, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζει το προσωπικό της δράμα που τόσο καιρό τη... φίμωνε η ΕΡΤ! Πετυχαίνει μ' ένα σμπάρο δύο τρυγόνια: Από τη μία δικαιολογεί έμμεσα (αλλά αποτελεσματικά) την κυβέρνηση για την ΕΡΤ, από την άλλη ενισχύει το προφίλ του αδικημένου που στο τέλος κάτι συμβαίνει, παίρνει την εκδίκησή του και την πληρώνουν "τα λαμόγια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο οι ανακοινώσεις της ΝΔ ομοιάζουν σε ουγκανισμό με εκείνες της Χρυσής Αυγής.
    Δείτε για παράδειγμα την ανακοίνωση που έβγαλε πριν λίγο το γραφείο τύπου της ΝΔ για τη συνέχιση της απεργίας στα ΜΜΕ. Αν δεν αναφερόταν ότι είναι της ΝΔ, το μυαλό όλων θα πήγαινε ότι το κείμενο πάρθηκε από το σάιτ της Χρυσής Αυγής:

    http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=240670&catID=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Για να μην ξεχνάμε ποιοι, μεταξύ άλλων, πανηγυρίζουν με την χουντικής μεθόδευσης διακοπή της μετάδοσης της ΕΡΤ.

    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/p480x480/1003982_264716333667345_1615794649_n.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αποκλειστικό: Το πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ!


    Αρθρον 7
    Το νέον πρόγραμμα άμα τη επανενάρξει διαμορφφώνεται ως εξής:
    06.00:Ύμνος Τρόικας, ύμνος Αντωνίου Σαμαρά
    06.05: Βιογραφίαι Αγίων: Αντώνιος Σαμαράς
    07.30: Πρωινάδικον: "Τσιάο Σίμο Κεδίκογλου". Επανάληψις. Με την Ρούλαν Κορομηλάν και τον Σίμον Κεδίκογλου.
    08.30: Ελληνικά Επίκαιρα. Η επίσκεψις Αντωνίου Σαμαρά εις Κίναν και Αζερμπαιτζάν
    10.00: Τα εγκαίνια Ολυμπίας Οδού. Συνέντευξις με την μπλουλντόζαν.
    11.25: Χούντα, Τρόικα, Πολιτισμός. Με τον Γιώργο Μουρούτη
    12.00: Μεσημβριναί Ειδήσεις: Με τον Αντώνιον Σαμαράν μετά του Πολ Τόμσεν.
    18:00 Βιογραφίαι Αγίων: Αντώνιος Σαμαράς (Ε)
    19.00 : Το πεντάλεπτον της Χρυσής Αυγής. Εγέρθητι.
    19.05: Ελληνική ταινία. "Χούντα και παραλλαγή".
    21.00: Ανατροπή: Με τον Γιάννη Πρετεντέρη. Θέμα "Η δικτατορία της ΕΡΤ". Καλεσμένοι ο Μάκης Βορίδης, ο Μάκης Βορίδης, ο Μάκης Βορίδης, ο Μάκης Βορίδης, ο Μάκης Βορίδης και ο Μάκης Βορίδης.
    22.45: Αι ειδήσεις εις τα Καλαματιανά.
    23.00: Ξένη ταινία: "Φόρεστ Μπαμπ". Πρωταγωνιστεί ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.
    23.45: Στην υγειά μας . Με τον Αντώνιον Σαμαρά. Καλεσμένοι από το ΔΝΤ, την Ευρωπαικήν Ένωσιν και την Ευρωπαϊκήν Τράπεζαν συζητούν και τραγουδούν δια την σωτηρίανν εις την χώρα μας.
    02.05: Βιογραφίαι Αγίων: Αντώνιος Σαμαράς(ΕΕ)
    03.00:Ύμνος Τρόικας, ύμνος Αντωνίου Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ . ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ .
    ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ , ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ . ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ , ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ .
    ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ . ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο Γ.Α.Π Μ΄ΑΥΤΟΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ