Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΤΩΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ "ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ" Η ΞΥΝΗ

ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΑ 67 ΕΤΗ  , ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΤΥΣΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ...

 .

 

  ... ΤΩΡΑ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΦΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

.

Προχωρήστε αμέσως την επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες !!! 

Με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών, Χάρη Θεοχάρη, συναντήθηκε, η Βουλευτής Σερρών της Ν.Δ. Φωτεινή Αραμπατζή. Αντικείμενο της συνάντησης το φλέγον θέμα της επιστροφής του ΦΠΑ των αγροτών, που έχει καθυστερήσει Το πρόβλημα δημιουργείται γιατί στις καταστάσεις Επιστροφών, που δίνουν οι Αγροτικές Ενώσεις και οι Συνεταιρισμοί προς τις ΔΟΥ (τα λεγόμενα Τ.Α.Φ.Ε.) υπάρχουν ακόμη ονόματα, που δεν έχει γίνει η οριστική διασταύρωσή τους από τα Υπουργεία Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης, με αποτέλεσμα να «κολλάει» η όλη διαδικασία. Τον διαχωρισμό αυτών των καταστάσεων σε ελεγμένους και μη, ζήτησε η κ. Αραμπατζή προκειμένου να επισπευστεί η διαδικασία πληρωμής. «Δεν θα πρέπει οι λίγοι, που αντιμετωπίζουν προς το παρόν πρόβλημα στον έλεγχο, να εμποδίζουν τη διαδικασία και να καθυστερούν όλους τους δικαιούχους, που είναι νόμιμοι, ειλικρινείς και συνεπείς» είπε χαρακτηριστικά η Σερραία Βουλευτής στον κ. Θεοχάρη. 
«Οι περισσότεροι αγρότες περίμεναν την επιστροφή του ΦΠΑ για να κάνουν Πάσχα!» τόνισε η Φωτεινή Αραμπατζή στο Γενικό Γραμματέα.

 ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ... ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ 

Αυτό δυστυχώς είναι το επίπεδο της πολιτικής στο Σερραϊσταν. Τι μας είπε εν ολίγοις η κυρία ; Οτι ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης, είναι ενας ηλίθιος καρεκλοκένταυρος, ο οποίος δεν μπορεί να μοιράσει δύο γαϊδάρων άχυρα και περίμενε την κ. Μαγκριώτη να κατέβει από τα Σέρρας  να του υποδείξει το αυτονόητο ... " να προχωρήσει στον διαχωρισμό των καταστασεων σε ελεγμένους και μη" προς επίσπευση των διαδικασιών

Και τώρα αυτό το καραγκιοζλίκι  προβάλλεται από τους γνωστούς τσάτσους της ΞΥΝΗΣ ως κοινοβουλευτικό έργο υπέρ των αγροτών !!!

Βέβαια το δούλεμα πέφτει σύννεφο στους ποπολάρους  του Σερραϊκού κάμπου αφού η Κυβέρνηση των δοσίλογων δεν ειχε σκοπό να τους πληρώσει πριν εξασφαλίσει την δόση των 4,2 δις ευρώ διότι μάζευε λεφτά προκειμένου να πληρωθεί την 20-5-2013 το ομόλογο των 5,6 δις στης Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τραπεζας και ετσι επινόησαν το κόλπο με του δήθεν ελέγχους 

10 σχόλια:

  1. ΛΙΤΟ,
    ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ ΚΑΘΑΡΑ, ΚΟΛΑΟΥΖΕ ΤΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ
    "ΚΑΝΤΕ ΗΣΥΧΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα έχει γενέθλια και γίνεται 62 ετών ο πρωθυπουργός μας και αναμορφωτής της σύγχρονης Ελλάδας .
    Όλοι οι Έλληνες του εύχονται χρόνια πολλά και προσεύχονται να τον έχει ο Θεός γερό και δυνατό .

    τρύπια καπότα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΗ , ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ .
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ .

    ΒΥΡΩΝ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΥΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κ Αραμπατζή σε συνεργασία με τον Μιχάλη που είναι στον ΟΓΑ σίγουρα θα βοηθήσουν τους Σερραίους αγρότες .
    Όμως πρέπει να συνεργαστούν και να κάνουν συντονισμένες ενέργειες μαζί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΕ ΖΩΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΠΕΙΤΕ ΝΑ ΓΛΥΦΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΚΥΡΑ ΕΛΕΝΗ ΓΚΟΛΟΒΟΔΑ, ΕΙΔΕΣ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙ;ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ, ΟΛΑ ΤΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΛΑ "ΔΙΑΦΩΝΕΙ". ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΖΩΑ ΣΕΡΡΑΙΟΙ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΡΘΟΥΝ Κ ΑΛΛΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΛΜΠΟΡΟ, ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΙΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ.ΞΕΦΤΥΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ Η ΙΔΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΠΛΕΟΝ
    ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΟΡΙΔΗΣ : ''ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ''
    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΥΡΙΕ ΒΟΡΙΔΗ ? ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΕΝ Ή ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ?
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΘΕΙΑ ΕΛΠΙΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ :''ΠΡΩΤΑ ΦΕΥΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΟΥΪ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΗΛΑΔΗ 8:31 ΜΜ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΟΤΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΗΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ. ΕΛΕΟΣ. ΚΟΡΑΚΟΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ. ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΜΕΝΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ