Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ....

" H ΤΖΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ... ΑΜΑΡΤΗΣΕ " 
.




o iakxos: AΠΟΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ: Το κατάστημα δίπλα στο ιστορικό ΚΡΟΝΙΟ,  ενοικίασε η σύζυγος, του, έκπτωτου πλέον οριστικά Περιφερειάρχη, Παναγιώτη Ψωμιάδη. Το ακίν...
==================================

... ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ του ΊΑΚΧΟΥ

Παναγιώτη Χ. Ψωμιάδη, 

ζητώ κατ' αρχήν την κατανόησή σου διότι εκ παραδρομής δεν δημοσιεύθηκε αυθημερόν η παρούσα ηλεκτρονική σου απάντηση, όμως το ζήτημα έχει λυθεί διότι το blog ήδη έχει δημοσιεύσει την απάντηση του Σερραίου που φέρεται ως ο επενδυτής στο συγκεκριμένο κατάστημα.
         ========================================
o iakxos: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΠΟΒΑΣΗ" ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ: ΝΑΙ ΜΕΝ,  ΑΛΛΑ ...    o iakxos: AΠΟΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ : Το κατάστημα δίπλα στο ιστορικό ΚΡΟΝΙΟ,  ενοικίασε η σύζυγος, το...
===========================================
Εκείνο που με ενόχλησε είναι το ύφος του μηνύματός σου , που καταδεικνύει, ότι παρά την οριστική έκπτωση  σου εκ δημοσίου αξιώματος, για την οποία δεν μπήκες στον κόπο να ζητήσεις ταπεινά συγνώμη από τους ...  που σε ψήφισαν, επανέρχεσε και ομιλείς "περί λάσπης" και αποκατάστασης της αλήθειας ... γεγονός που επιβεβαιώνει ότι εξακολουθείς να βρίσκεσαι "εκτός τόπου και χρόνου"

 Και αναφέρομαι στην επιφύλαξή σου "για τις νόμιμες ενεργειές σου" , καθόσον πρώτον  όπως πολύ σωστά επεσήμανε αρθογραφών ο πρώην ομόσταυλός σας δικηγόρος και Πρόεδρος της Τοπικής Πόλης Σερρών της ΝΔ , Δημ. Γκολέμης , "η δικαιοσύνη είναι το καταφύγιο των αδυνάτων"  ... οι αιρετοί "αρχοντες" δεν στρέφονται σε καμία περίπτωση εναντίον των πολιτών "που άρχουν" ( με εξαίρεση κάποια σαχλοκούδουνα) αλλά ανέχονται και απαντούν στην κάθε κριτική ή αναφορά προς το προσωπό τους ... εκτός κι αν άρχισες ήδη να αισθάνεσαι "αδύνατος και δεύτερον εφόσον η σύζυγός σας ουδεμία σχέση έχει με το εν λόγω κατάστημα, εύλογα γεννάται το ερώτημα , γιατί ομιλείς "περί λάσπης"  (είναι αμαρτία το επιχειρείν ;) και γιατί ενοχληθήκες από "την προτροπή" κατά την κρίση σου, "να προσέχουν οι Σερραίοι που δίνουν τον παρά τους"

Ε , είμαστε τοπικιστές , τί να κάνουμε ; 

1 σχόλιο:

  1. Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΗΔΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΡΟΝΙΟΥ,ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΠΛΩΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΣΆΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΠΟΛΗ,ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ,ΑΛΗΤΗ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ