Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΝΕΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΕΙΔΩΝ ...

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΝΙΤΕΣ , ΞΟΥΡΑΦΙΑ ... ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ !!!
 

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΜΑΧΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΚΝΙΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΝΑΖΙ" ΤΗΣ  ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας : o iakxos: Η "ΠΑΣΣΑΡΕΛΑ" ΤΗΣ "ΞΥΝΗΣ" ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ...:  ... "ΕΠΟΜΕΝΟΣ  ΣΤΑΘΜΟΣ" , Ο ΜΑΣΩΝΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ... Με άψογο επικοινωνιακό στήσιμο ( φωτογραφήθκαν σε πόζα που να φαντάζ...

Ο Αγών τους:
Μαχαιρώνουν μετανάστες, χαστουκίζουν γυναίκες, βαράνε 12χρονα κοριτσάκια, κάνουν πλύση εγκεφάλου σε νήπια, υβρίζουν νεκρούς και μουτζουρώνουν μνημεία πεθαμένων μες στα άγρια ξημερώματα, μην τους πάρει χαμπάρι κανείς και πέσει η φάπα σύννεφο.

Α, και ενώ πέρδονται στα βουλευτικά έδρανα, ψηφίζουν και καμιά φοροελάφρυνση εφοπλιστή ως ελάχιστο ευχαριστώ για τα κονδύλια που λαμβάνουν.
http://left.gr/news/neonazi-vevilosan-mnimeio-tis-svasilakopoyloy


2 σχόλια:

  1. Το 2004 ήρθε στη δημοσιότητα ένα άκρως απόρρητο έγγραφο της Ελληνικής Αστυνομίας με ημερομηνία 10/12/1999. Το άκρως απόρρητο έγγραφο (δημοσιεύτηκε στα «Νέα», στις 17/4/2004), το οποίο αναφερόταν στη «Χρυσή Αυγή», ανάμεσα στα άλλα έλεγε και τα εξής:

    «β) Η οργάνωση (σ.σ.: η Χρυσή Αυγή) διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και επαφές με εν ενεργεία αξιωματικούς και μόνιμους υπαξ/κούς του στρατού, αλλά και με αποστράτους.
    γ) Διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και επαφές με εν ενεργεία και αποστράτους αξ/κούς της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και με απλούς αστυνομικούς.

    δ) Στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια των επετείων της 17ης Νοέμβρη, αλλά και άλλων εκδηλώσεων του αριστερίστικου και αναρχικού χώρου, η αστυνομία τούς προμήθευε με ασυρμάτους και κλομπς, για να τους εντοπίζουν και να τους κτυπούν, εμφανιζόμενοι ως «αγανακτισμένοι» πολίτες.
    (...)

    στ) Τα περισσότερα μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ οπλοφορούν παράνομα, προμηθευόμενα όπλα από βουλευτές (της ΝΔ) παρουσιαζόμενοι ως συνοδοί τους».

    Οι ερωτήσεις που προκύπτουν από τα παραπάνω είναι πολλές, αλλά θα περιοριστούμε σε μία:
    Στα 15 σχεδόν χρόνια που πέρασαν από τότε που συντάχθηκε η παραπάνω αποκαλυπτική έκθεση και στα 10 σχεδόν χρόνια από τότε που για πρώτη φορά είδε το φως της δημοσιότητας,
    τα κόμματα που, επί των δικών τους κυβερνήσεων, θύλακες του κρατικού μηχανισμού, σύμφωνα με το άκρως απόρρητο έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ., διατηρούσαν τόσο στενές σχέσεις με τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, μπορούν να μας πουν τι έχουν κάνει για το θέμα;

    Για παράδειγμα:
    Εντοπίστηκε το δίκτυο ή τα πρόσωπα της Αστυνομίας με τα οποία «διατηρεί πολύ καλές σχέσεις» η ναζιστική συμμορία; Διαπιστώθηκε από πόσο ψηλά δίνονταν οι εντολές, όταν «η αστυνομία τους προμήθευε με ασυρμάτους και κλομπς»; Διερευνήθηκε η παράνομη οπλοφορία των χρυσαυγιτών και η κατηγορία ότι η προμήθεια όπλων γινόταν από βουλευτές;

    http://www.rizospastis.gr/page.do?publDate=28/5/2013&id=14621&pageNo=31&direction=-1#overlay/0/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ Η ΒΑΛΣ ΓΙΑ 12 ΘΕΟΥΣ

    Σεραια ή νεα Σερραια , Δοβιτες ή Δοβιτάκια , Νέστορας η Νεστοράκια ( κατι ως Καραγκιόζης με κολλητήρι ) δημιουργεί το ερώτημα .
    Ποιός λειτούργει ως κολυμβηθρα του Σιλωαμ .Ποιός ο νέος Ιωάννης ο Πρόδρομος τον ΟΠΟΊΟ υποδέχονται και αποδεχονται τα τοπικά blog και κάποια ΜΜΕ που βαφτίζει και εξαγνίζει .Οι Δοβητές πότε έσκασαν μύτη .Ο Νέστορας αφού έφυγε υποσχόμενος να επιστρέψει για κάτι που τελείωνε σε εφτα ως άλλη Σαλώμη πέταξε γρήγορα και τα 7 πέπλα Ξανάρθε έσβησε κάθε τι που θυμίζει το αμαρτωλό παρελθόν ( μόνο που ως αλλος Μαρτύς του Ιεχωβά μας ξαναπροανηγηλλε τη συντέλεια του κόσμου , το έκανε το 2009 μας το ξανακανε το 2010 , μας τα ξαναειπε το 2012 για να τα προεξοφλήσει το 2013 πάντα διαβάζοντας την αλήθεια από διαφορετική σκοπία ως γνήσιος απόγονος των σοφιστων της Αρχαίας Αθήνας).Η Σερραία ως άλλη ωραία Ελένη ,έκανε λάθος επιλογή (ο Παρης ή Θόδωρος έκανε στροφή 180 μοιρών αφηνοντάς κενό στην τροφοδοσία της Ελένης το οποίο κάποιος πρέπει να καλύψει) .Βέβαια και η Σέρραια ακολουθώντας τα βήματα του Νέστωρα μηδένισε το κοντερ των αναρτησεων .Η παλαιότερη ανάρτηση Απρίλιο του 2013 τοτέ που η Ελένη έμεινε εκτος Δικτυου ( τυχαίο , πολλά τυχαία μαζευονται ).
    Θα ήταν ευκολοδιάβαστο το στορυ της ιστορίας αν ήταν ένας ο βαπτιστής Ιωάννης από τον οποίο προσδοκούσαν οι περισσότεροι το αγιασμένο λάδι .Κοντά πολύ κοντά πολυσχιδης πολιτικός που αποφάσισε να ακολουθήσει ( καθ υπόδειξη των οικείων του νερουλάς , περούκας , πομολάς , ο αντρας της σουλας κ.α) το Νεο Μωυση ελπίζοντας να βγει από την πολιτική έρημο .Η Σιντική έδεσε με την υποψηφιότητα του φέροντα ωραία κώμμη Μάλλον δένει και η Ηρακλεια , αφού ενα από τα άρθρα της συμφωνίας είναι να μην είναι υποψήφιος ή να μην στήσει άλλο συνδυασμό... ο ηλεκτρολόγος( .. αλήθεια το ξέρει ) .ο ... παίζει Φυλλίδα ( εξαιρετικά ενδιαφέρον το πάντρεμα Γιώργου , Αγρότη ποιος άραγε έκανε την προσέγγιση )Βισαλτία την κοβουμε στα δυο ( άραγε τον Τάσο τον ρώτησες χελιδόνι μου μου ).Δήμο Σερρων να αφήσουμε και κάτι για την Μαρία εδώ ...συμφώνησε και ο πρόεδρος ( ένας είναι ο πρόεδρος ).Το παιχνιδι έκλεισε σκληρη δισταυρια και το ερωτημα ποιος εκ των δυο παιρνει προς το παρον το τριτο το μακρυτερο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ