Σάββατο 18 Μαΐου 2013

ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ... ANTE ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΕΣ !!!

 
ΠΑΣΟΚ: «Να προχωρήσει άμεσα το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο – Είδαμε όλοι τι έγινε στη Βουλή»
.

.
Η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, ζητεί την άμεση προώθηση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, με αφορμή τα γεγονότα στη Βουλή, όπου -όπως δηλώνει- η Χρυσή Αυγή ξεπέρασε κάθε όριο.

«Τα χθεσινά γεγονότα στο Κοινοβούλιο απέδειξαν ότι η κυβέρνηση οφείλει να προωθήσει άμεσα το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Καμία συντηρητική νοοτροπία και τακτική δεν επιτρέπεται να ανακόψει αυτή την πορεία. Καμία ολιγωρία δεν επιτρέπεται», τονίζει χαρακτηριστικά σε σχετική δήλωσή της η κυρία Γεννηματά. Και συμπληρώνει:

«Οι προκλήσεις της Χρυσής Αυγής ξεπερνούν πλέον κάθε όριο. Οι νοσταλγοί του Χίτλερ ομολογούν, μέσα και έξω από τη Βουλή, ότι η επιστροφή στο Ναζισμό είναι γι' αυτούς το μέλλον του κόσμου. Ταυτίζονται πλέον ανοιχτά με τους Ναζί, με όλους αυτούς που σκότωσαν, βίασαν, καταλήστευσαν τον ελληνικό λαό».

Η κυρία Γεννηματά υπενθυμίζει ότι το ΠΑΣΟΚ «έχει καταθέσει τις προτάσεις του από το Μάρτιο» και υπογραμμίζει ότι «όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου οφείλουν να τοποθετηθούν στην ουσία του σχεδίου νόμου, οφείλουν να τοποθετηθούν για το πώς θα θωρακίσουμε τη δημοκρατία μας, για το πώς θα αντιμετωπίσουμε τους νεοναζί».

Παράλληλα προσθέτει πως «τα προβλήματα αυτά λύνονται θεσμικά και όχι με επικοινωνιακά παιχνίδια που παρατηρούμε τελευταία και είναι κατώτερα των περιστάσεων. Η έκφραση 'Χάιλ Χίτλερ' για κανένα λόγο δεν επιτρέπεται να ακούγεται στη Βουλή των Ελλήνων».
.
   ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ... 
ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΠΟΙΟΝ 



3 σχόλια:

  1. Ακριβως, τα απομειναρια ενος σοσιαλιστη!
    δεν μπορουν να "φτασουν" τον πατερα ουτε στο μικρο
    δακτυλακι του!
    Απομειναρια και οχι κατ΄ αναγκην οικογενειακα!
    Τετοι εχουμε κι εδω στις Σερρες πολλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΥΝΑΒΙ ΙΑΚΧΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΘΑΨΕΙΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ........
    xρυσαυγίτης με ακριβά γούστα...

    Την ώρα που η Χρυσή Αυγή επιχειρεί να περάσει ένα αντισυστημικό προφίλ, οι βουλευτές του κόμματος απολαμβάνουν όλα τα προνόμια που τους προσφέρει ο κανονισμός της Βουλής και μάλιστα με κάθε...
    πολυτέλεια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Παναγιώτης - Sieg Heil - Ηλιόπουλος, βουλευτής Μαγνησίας ο οποίος όταν επισκέπτεται την εκλογική του περιφέρεια προτιμά αντί για το σπίτι του, να διανυκτερεύει σε ξενοδοχείο 5 αστέρων σε παραλιακό θέρετρο του Βόλου.

    Όπως φαίνεται σε έγγραφο που δημοσίευσε στο παρελθόν η εφημερίδα Ταχυδρόμος του Βόλου και το οποίο προέρχεται από τη Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών - Τεχνικής Υποστήριξης, Τμήμα Προϋπολογισμού της Βουλής των Ελλήνων, πληρώθηκαν 855,25 ευρώ για διανυκτερεύσεις του Παναγιώτη Ηλιόπουλου στο πέντε αστέρων ξενοδοχείο της Αγριάς, για το χρονικό διάστημα 5-10-2012 ως 28-10-2012.



    Η πληρωμή των συγκεκριμένων εξόδων από τη Βουλή βασίζεται στον κανονισμό βάσει του οποίο αν το σπίτι του βουλευτή απέχει πάνω από 25 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα του Νομού η Βουλή μπορεί να πληρώσει έξοδα διαμονής και στην εκλογική του περιφέρεια!

    Έχει ακριβά γούστα ο αντισυστημικός βουλευτής Μαγνησίας της Χρύσης Αυγής και πρωταγωνιστής των χθεσινών επεισοδίων στη Βουλή... ειδικά αν πληρώνουν άλλοι.



    Δείτε χθεσινό βίντεο με το ναζιστή να τα «μασάει» για το τατουάζ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μουρούτης στο Twitter για ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή
    “Την ωρα που η χωρα παλευει να βγει απο την κριση, είναι λυπηρο φαινομενο για τη Δημοκρατια, η αλληλοτροφοδοτηση των δυο πολιτικών άκρων”. Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε το μεσημέρι από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, o διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά Γιώργος Μουρούτης.

    Ο Γιώργος Μουρούτης σχολίασε με τον τρόπο αυτό, και με πολιτικά αιχμηρές προεκτάσεις, όσα έγιναν χθες στη Βουλή με πρωταγωνιστές βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής, με αποκορύφωμα την αποστροφή “χάιλ Χίτλερ”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ