Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Ο ΤΕΟΝDOR ΔΕΙΧΝΕΙ ... ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ


Μετά την μεταγραφή της κυρά Στέλας, που έφυγε απηυδισμένη από το Ντοροκάναλο της Αίνου και σφόδρα προδομένη από το "άδειασμα", ειδικά μετά  τις υπηρεσίες που προσέφερε στην βουλευτική υποψηφιότητα της "Ξυνής" και η Ελένη Μωραϊτη  φέρεται ότι προσχώρησε στο κανάλι του ΠΟΛΙΤΗ ΤΕΟΝDOR , οπότε η μεσημεριανή ζώνη αναμένεται καυτή, ενώ διαβλέπω να κάνουν ακτύπητο ντουέτο στις ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ  ... όποτε έρχονται τα δύσκολα  στον Αθανάσιο που έμεινε στο ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ  με ορτινάντζα τον μανάβη ...


14 σχόλια:

  1. ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ (ΒΑΒΑΛΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ) ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ, Α ΜΕ ΤΟΝ Β, ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΑΝΑΛΙ (ΕΠΙΛΟΓΕΣ)!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ
    ΠΟΙΟΣ ΕΝΑΙ Ο ΧΟΡΗΓΟΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΧΣΟΡΗΓΟΙ, ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ... Ο ΠΟΛΙΤΗΣ TEONDOR ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΠΕΠΕΤΗΜΕΝΗ !!! ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ. ,ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΛΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ... ΗΔΗ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ

      Διαγραφή
    2. Ποιός τον λογαριάζει μωρέ τον Ελιόγλου??Και ποιος βλέπει το κανάλι??

      Διαγραφή
  3. Πληρώνει αδρά ο χορηγός έμαθα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η καλύτερη κωμική εκπομπή στις Σέρρες. Ο μανάβης είναι όλα τα λεφτά με τα κουστουμάκια του και τα σχόλια στον Αθανάσιο. Πολύ γέλιο τον έβαλε εκεί για να μην παραμιλάει μόνος του. Τα βράδια κάθε Δευτέρα είναι Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο γιατρος απο τη τζουμαγια φυσικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολλοι χρόνια αναθεμάτιζαν τη "σερραική χαμηλοταβανία" αλλα την καλλιεργούσαν και την πολλαπλασιαζαν μαζί και το βο(υ)λευτικό κατεστημενο συστημα ρουσφετολογιας.Πολίτες και Στοχαστρα κρατουν τα σκήπτρα των σερραικων ηλεκτρονικων ΜΜΕ για το χαμηλωμα του επιπεδου ενημερωσης και της αντικειμενικοτητας.Εχει γινεισε βάθος ελεγχος για το πώς επιβιωνουν οικονομικα τα τοπικά ΜΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΚΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟ NTV ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΔΑΜΕ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΗ ΩΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ.ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΡΡΑΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΚΥΡΙΕ ΤΣΕΠΕΛΑ;ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΑΣ.ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε ΑΣ ΠΑΕΙ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΑΚΗ. ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕΣ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ!
    Α! ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟ ΠΩΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΧΕΙ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΔΥΚΝΥΕΙ! ΚΑΙ ΑΣ ΤΗΣ ΜΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣ! ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΨΩΝΙΟ;ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ. ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΤΡΟΧΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ! ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΤΕ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! Η ΒΩΜΟΛΟΧΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!
    (ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΩΣ ΧΟΡΗΓΟΙ; ΒΡΕ ΣΑΛΟΝΙ ΝΥΦΙΚΩΝ, ΕΨΑΞΕς ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΣ; ΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΑ ΕΓΙΝΕ
    Η ΜΙΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ
    ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΕΝΑ.
    ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΡΙΟΦΩΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 2.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟ....ΚΑΝΑΛΆΡΧΗΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΘΑ ΠΛΕΡΏΣΕΙ ΡΕ.....
    Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΟΝΔΟΡ ΜΟΝΙΜΑ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΞΕΙ ΛΕΦΤΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΞΕΡΟΛΑΣ ΑΤΑΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΙΝΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΝΕΙΚΟ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΑ ΑΦΡΑΓΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
    ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ, ΕΛΙΟΓΛΟΥ, ΤΣΕΠΕΛΑΣ-ΔΡΟΒΑΤΖΙΚΑΣ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ
    ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
    ΚΑΤΑΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφου για ενα πενηνταρικο μπορουν να πουνε οτι γουσταρεις.....πειναααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ