Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ "ΛΑΔΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ"


 ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΟΥΝ ... ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ 
ΣΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ !!!
"ΑΠΟΔΗΜΗΤΙΚΑ ΠΟΥΛΙΑ" 
Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ , Ο "ΚΟΦΙ ΑΝΑΝ"


Αυτοί θέλουν να σώσουν τον Πανσερραϊκο !!! "Σερραίοι επιχειρηματίες" με βασικό χρηματοδότη των Βούλγαρο ιδιοκτήτη καζίνο, όπως αναφέρει ο αθλητικογράφος του ΔΙΚΤΥΟ.

Συζήτησαν πολλά σοβαρά θέματα, έβγαλαν Β' Αντιπρόεδρο τον "Κόφι Ανάν", όπως τον αποκάλεσε ο Μπιτζίδης, τον προορίζουν για αντικαταστάτη του Θεοδωρίδη ως Αντιπρόεδρο της FOOTBALL LEAGUE αλλά ακόμη Πρόεδρο στον Πανσερραϊκο δεν βρήκαν !!!

Ο Μπιτζίδης κυκλοφορεί με ένα πληρεξούσιο του Θεοδωρίδη και παριστάνει τον εκπρόσωπο του Πανσερραϊκου, το οποίο όμως μετά τον θάνατο του περούκα  εχει αυτοδικαίως ακυρωθεί και δεν ισχύει.

Από το ΦΕΚ συγκρότησης σε σώμα του ΔΣ της ΠΑΕ δικαίωμα υπογραφής είχε μόνο ο Θεοδωρίδης άρα το Διοικητικό Συμβούλιο πρέπει να ορίσει νεο εκπρόσωπο  και να δημοσιεύσει τα στοιχείων του στο ΦΕΚ.

Βέβαια αυτά περί πώλησης του πακέτου  των μετοχών είναι "παπαρολογίες" για να κοροϊδεύουν το πόπολο, αφού οι κληρονόμοι ακόμη δεν αποδέχθηκαν την κληρονομιά ώστε να έχουν δικαίωμα να την πουλήσουν και πως να την αποδεχθούν άλλωστε όταν περιμένουν  το πόρισμα του ΣΔΟΕ  για τις "μαϊμουδες" που κόμισε εκ Κύπρου ο γνωστός "μάνατζερ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ