Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ "ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ" του ΓΟΥΝΑ

ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΦΑΓΟΥΡΑ ...
 

"Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους" έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη

 "όταν κάποιοικαταλαμβάνουν θεσεις σε διοικητικά συμβούλια και λαμβάνουν αποφάσεις για διαχείριση δημοσίου χρήματος ενίοτε ότι εχουν και ευθύνες"



o iakxos: ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ...: ... ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΟΥΝΑ . Αξιότιμοι κκ. Γούνα  (Πρόεδρε ΑΟΔ) , Χρυσανθίδη (Ειδικέ Συνεργά της Προέδρου), αυτά που θα α...

     ΟΠΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ  ... 

Αγαπητε κ. Γούνα, ο νόμος ορίζει οι αποφάσεις των ΟΤΑ και των νομικών προσώπων αυτών να εφαρμόζονται αφού προηγούμενα έχουν εγκριθεί ως προς την νομιμότητά τους από την Περιφέρεια στην οποία ανήκουν

Εσεις  εφαρμόσατε την απόφαση και μετά εξι μήνες την στείλατε στην Περιφέρεια για έγκριση νομιμότητας ενώ το έγκλημα είχε ήδη τελεστεί με τον συμψηφισμό των 122.000 ευρώ τα οποία ζημιώθηκε ο Οργανισμός και σύντομα έρχεται η ώρα ... να πάτε Ταμείο !!!


Ως γνωστόν η απόφαση έχει ακυρωθεί από την Περιφέρεια και  η συνέχεια  έπεται ...

2 σχόλια:

  1. Βενιζέλος: «Υπάρχει πρόβλημα τεστοστερόνης» Κασιδιάρης ενώ έσπαγε ποτήρια: «Είσαι γελοίος και χοντρός»... πάλι καλά να λέμε που δεν τον κατούρησε...
    Απίστευτες σκηνές διαδραματίζονται από το πρωί στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση Λαγκάρντ καθώς σήμερα καταθέτει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο Ηλίας Κασιδιάρης ξεπέρασε κάθε όριο αποκαλώντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ «γελοίο και χοντρό» και όταν ο πρόεδρος της Επιτροπής προσπάθησε να τον επαναφέρει στην τάξη, άρχισε να σπάει ποτήρια και να πετάει τα μικρόφωνα! Οπως ήταν επόμενο...
    στη συνέχεια ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αποβλήθηκε από την αίθουσα.

    Νωρίτερα είχε σημειωθεί και άλλο επεισόδιο. Η κατάθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ διακόπηκε για λίγα λεπτά λόγω ενός φραστικού επεισοδίου μεταξύ των κυρίων Κασιδιάρη και Γεωργιάδη. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έκανε ερωτησεις στιν εξεταζόμενο Ευάγγελο Βενιζέλο όταν -σύμφωνα με πληροφορίες- ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθύνθηκε στον Ηλία Κασιδιάρη σχολιάζοντας τις ερωτήσεις του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής ενώ άλλοι λένε ότι ο Γεωργιάδης ρωτούσε και ο Κασιδιάρης σχολίαζε ότι με τις ερωτήσεις του προστατεύει τον μάρτυρα.

    Το προεδρείο διέκοψε τη συνεδρίαση για λίγα λεπτά για να αποκλιμακωθεί η ένταση.

    Την ώρα της διακοπής, βγαίνοντας από την αίθουσα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος σχολίασε όταν τον ρώτησαν τι συνέβη: «Υπάρχει ένταση λόγω αυξημένης τεστοστερόνης» και πρόσθεσε: «Η ιατρική δεν έχει απαντήσει αν η ενδοκρινολογία προηγείται της ψυχιατρικής ή το αντίθετο»

    Μετά τον κ. Βενιζέλο, από την αίθουσα βγήκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία είπε απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους: «Κοιτάξτε προνομιακή μεταχείριση μάρτυρα... Μπαίνει και βγαίνει όποτε θέλει...».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΙΑΚΧΟ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ..ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΩΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡ-ΧΡΗΣΤΟ
    ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ
    "ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ, ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ, ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΟΝΑΧΑ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ, ΧΟΡΤΑΡΙ ΠΟΥ ΦΥΤΡΩΘΗΚΕ ΝΩΡΙΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ