Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΟΙ "ΛΑΔΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ" ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ...


Θυμάμαι από τα παιδικά μου χρόνια τις ιστορίες που μου διηγότανε η θεία μου η Ελπινίκη για την βουλγαρική κατοχή στα Σέρρας το 1941. Μου έλεγε για τους δωσίλογους  που "βουλγατογράφτηκαν" προκειμένου να απολαμβάνουν προνομοίων ενώ άλλοι Σερραίοι έστελναν τα παιδιά τους να μάθουν ελληνικά σε "κρυφά σχολειά" μιας και η βουλαρική διδασκονταν επισήμως στα δημόσια σχολεία.

Μεταξύ των δωσίλογων ήταν και αυτοί που δέχθηκαν να βουλγαροποιηθούν προκειμένου να τους παρέχουν οι βούλγαροι ελαιόλαδο για την σιτησή τους , τους οποίους ο λαός αποκαλούσε "ΛΑΔΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ"

Σήμερα 72 χρόνια μετά η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν κακόγουστη φάρσα. Οι "ΛΑΔΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ" επιστρέφουν στσ Σέρρας και δεν είναι άλλοι από τους σημερινούς τσανακογλύφτες του "Περούκα" , ο οποίοι μεθοδεύουν  ( "με το νου τους κάνουν μπαϊραμ' " θα έλεγε τώρα η θεία μου η Ελπινίκη) την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ στον βούλγαρο "καζινάρχη" Ντίνεφ  και σπόνσορα της εκπομπής του γνωστού σχολιαστή ο οποίος είναι ο εμπνευστής και προξενίτης του κατάπτυστου deal 

Ο Βούλγαρος επενδυτής όμως θέτει προϋπόθεση να βρεθούν οι Σερραίοι επιχειρηματίες που ως αχυράνθρωποί  του θα επανδρώσουν του νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ, δηλαδή αναζητά τους ΛΑΔΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ του 2013 στα Σέρρας.

Και φυσικά "ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται" όπως θα έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη , ίσως και στο βάθος του μυαλού του να πιστεύει ότι θα  ηγηθεί του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ, όμως λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο ... ο iakxoς είναι εδώ !!!

Ειναι θέμα χρόνου ο Πανσερραϊκός του "Περούκα" με ΜΑΕ 99129/006/β/86/0082 , να περάσει "στο χρονοντούλαπο της ιστορίας" 

9 σχόλια:

  1. ΒΑΛΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΓΟΥΝΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΓΟΥΝΑΣ ΤΑ 122.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΕΡΟΚΙΝΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

      Διαγραφή
  2. Ο ΒΑΒΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ. ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ,
    ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΙΚ
    ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΠΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΟΥΚ ΟΛΙΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΙΣΤΣΤΟΡΗΤΕ, ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΕ, ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ CLUB ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΕΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ, ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΛΛΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΥΜΩΝΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ

      Διαγραφή
    2. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΒΑΒΑΛΗΣ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ
      ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥ ΔΟΥΛΟΥ

      Διαγραφή
  4. Η ΚΟΠΡΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ. ΔΑΝΕΙΑΚΑ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ. ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΧΑ ΕΙΣΑΙ ΒΑΒΑΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΣΟΥ ΒΑΛΤΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε Ιακχε γιατι δεν γινεσαι εσυ προεδρος της ΠΑΕ, δημαρχος, περιφερειαρχης.Προεδρος στο επιμελητηριο και βουλευτης? Αφου τα ξερεις ολα και εχεις αποψη για ολα να γινεις αρχηγος των παντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ....ΛΑΔΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ....ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ, ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ,ΝΑΖΙΣΤΟ-ΙΑΚΧΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ