Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ, Π@Π@ΡΑ , ΣΩΤΗΡΗ ...

ΜΕΓΚΛΑ, TRAGIK, VERY TRAGIK O ΤΥΠΟΣ !


Ο εικονιζόμενος  πρόσφατα απασχόλησε έντονα την κοινή γνώμη αφού το όνομά του εμπλέκεται στην υπόθεση με την κακοδιαχείρηση των Λουτρών Σιδηροκάστρου και στο πόρισμα-κόλαφο των Οικονομικών Επιθεωρητών  ενώ προς επιβράβευση προφανώς των κομματικών του αγώνων στην περιοχή διορίοστηκε και μελος της ΝΟΔΕ Σερρών, λίγο πριν "απογειωθούμε" ως χώρα , όπως μας εξήγγηλε ο Ζιγδαντώνης.

Χθες όμως  στην συνεδρίαση του ΔΣ  του Επιμελητηρίου, ο τύπος ήταν όλα τα λεφτά. Με επίμμονες παρεμβάσεις του αμαύρωσε την επιτυχία του Γιάννη Κύρπιτσα που πέτυχε να διοργανώσει το Επιμελητηριο υπέρ των μελών του το υποχρεωτικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο του ΕΦΕΤ που αφορά τους όλους επιχειρηματίες εστίασης και διακίνησης τροφίμων γενικώς αλλά και όλους τους εργαζόμενους σε τετοιου είδους επιχειρήσεις, με κόστος μόλις 65 €  εκ των οποίων τα 40 € αφορούν παράβολο συμμετοχής υπέρ του ΕΦΕΤ , όταν στην αγορά οι τιμές φθάνουν και τα 350 € ανα επιμορφούμενο

Σύμφωνα με εντολή του ΕΦΕΤ, πρέπει να ξεκινήσει η υλοποίηση σειράς σεμιναρίων, τα οποία απευθύνονται σε εργοδότες και εργαζόμενους επιχειρήσεων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, με θέμα «Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων» σύμφωνα με την Υ.Α. 14708/2007 του Υπουργείου Ανάπτυξης, σε συνδυασμό με την Κοινοτική Οδηγία 852/2004, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Σκοπός των Σεμιναρίων είναι η κατάρτιση των εργαζομένων και των εργοδοτών των επιχειρήσεων του συνόλου των καταστημάτων σε όλη την Επικράτεια, που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα, οποιασδήποτε μορφής. Τα Σεμινάρια αυτά αποσκοπούν στην διασφάλιση της ποιότητας, την παραγωγή ασφαλών προϊόντων για την προστασία όλων των πολιτών, αλλά πρωτίστως των παιδιών μας, μέσω της αποτελεσματικής και κατάλληλης εκπαίδευσης των εργοδοτών και εργαζομένων, διάρκειας 10 ωρών, που θα υλοποιείται σε 2 πεντάωρα, ενώ το πιστοποιητικό θα χορηγείται σε όσους παρακολουθούν τα σεμινάρια σύμφωνα με όσα ορίζονται σε εγκύκλιο που έχει εκδώσει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.).


Ενώ  το Σώμα ομόφωνα ενέγκρινε  την υλοποίηση των εν λόγω σεμιναρίων ο κ. Αβράμης είχε αντιρρήσεις και με επανειλημένες παρεμβάσεις του ζήτησε από το σώμα η τιμή συμμετοχής των 65 € να ισχύσει μόνο για με μέλη του Επιμελητηρίου και όχι για τους εργαζόμενους  στις επιχειρήσεις των μελών του Επιμελητηρίου !!!

Η ανοησία όμως περισσεύει αφού ο νόμος αφορά ρητά και τους εργαζόμενους και εάν οι εργαζόμενοι δεν αποκτήσουν το σχετικό πιστοποιητικό δεν θα μπορούν να εργαστούν στις επιχειρήσεις των μελών του Επιμελητηρίου, άρα η πρόταση του κ. Αβράμη εμέσως πλην σαφώς στρέφεται κατα των συμφερόντων των συναδέλφων του και της διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας

Ε ρε Μέγκλα , που πήγες και έμπλεξες με δαύτους ... 

2 σχόλια:

  1. αρασκευή, 26 Απριλίου 2013
    Πειραιώς σε Μιχαλολιάκο: Πείτε δημόσια αν έχετε ασπαστεί την ειδωλολατρία!
    Ο Πειραιώς σε μακροσκελή επιστολή του αναφέρει και δηλώσεις βουλευτή της Χρυσής Αυγής αλλά και τις νεοπαγανιστικές κινήσεις του Ηλία Κασιδιάρη και καταγγέλλει το κόμμα της Χρυσής Αυγής ότι χρηματοδοτείται από κύκλους του εξωτερικού προκειμένου να επιβάλλουν τη δικτατορία του σατανά.

    Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή
    «Τό φαινόμενο τοῦ νεοπαγανισμοῦ εἶναι γνωστό ὅτι κατασκευάστηκε ἀπό τούς σκοτεινούς ἡγήτορες τῆς «νέας ἐποχῆς» καί τῆς «νέας τάξεως πραγμάτων» γιά νά ἀποτελέση ἐκ παραλλήλου μέ τό Ἰσλάμ τούς προωθητικούς κριούς γιά τήν ἐκπόρθηση τοῦ Χριστιανισμοῦ. Δέν εἶναι τίποτε ἄλλο ἀπό τήν ἀναβίωση ἑνός ἰδιότυπου θρησκευτικοῦ ἐθνικισμοῦ νά κτυπήση τόν οἰκουμενικό καί παγκόσμιο Χριστιανισμό πού τιμᾶ καί ἁγιάζει καί θεώνει τό ἀνθρώπινο πρόσωπο χωρίς διακρίσεις φυλῆς, καταγωγῆς, χρώματος καί φύλου. Μέ τήν ἀναβίωση τῶν ἀρχαίων ξεχασμένων, πρωτόγονων εἰδωλολατρικῶν θρησκευμάτων ἐπιχειρεῖ νά ξυπνήση μνῆμεν δῆθεν εὐκλεῶν χρόνων, ὑποτιθέμενων πολιτισμῶν τούς ὁποίους δῆθεν «στραγγάλισε ὁ Χριστιανισμός κατέλυσε τήν γνήσια δημοκρατία, βύθισε τήν ἀνθρωπότητα στήν ἀπολυταρχία καί τήν ἀνελευθερία, διέλυσε τούς ὑγιεῖς κοινωνικούς θεσμούς τῶν πολυθεϊστικῶν κοινωνιῶν καί εἰσήγαγε τήν ἀνθρωπότητα σέ ἀπίστευτο κοινωνικό σκοτάδι. Ἔφερε τήν ἀδικία, τούς πολέμους, τό μῖσος στούς ἀνθρώπους, δίωξε φιλοσόφους, ἔκλεισε φιλοσοφικές σχολές, ἔκαψε βιβλιοθῆκες, κατάργησε τήν ἐπιστήμη καί εἰσήγαγε τήν δεισιδαιμονία». Αὐτά καί ἄλλα πολλά γράφουν καί λένε οἱ νεοπαγανιστές κατά τῆς ἀποκεκαλυμένης ἀληθείας τοῦ αἰωνίου Θεοῦ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι εγινε ρε κοπριτη.
    αλλαξε ο πληροφοριοδοτης απο
    το εβες;ο δημητριος γιαννακης που σου
    εδινε τη χαρτουρα επι προηγουμενου δσ εγινε
    τωρα γιαννης κιρπιτσας;αυτος στα δινει τωρα
    τα χαρτια;βλεπω η μεθοδος χρυσαφη
    συνεχιζετε και τωρα απο τους νεους.
    αλλα τα βαζεις με τον σωτηρακη ρε συ;
    αυτος ειναι παιδι του χρυσαφη ρε κοπριτη.
    τα χωνεις τωρα για τα λουτρα ενω το'χεις το θεμα
    απο παλια;επειδη τα εβαλε με παιδι του μεγκλα;
    πουλας τελικα τον χρυσαφη για τον μεγκλα τον
    οποιο ο χρυσαφης τον ανακαλυψε και τον
    ανεβασε;επειδη φενετε το τοπιο πλεον με ποιον εισαι
    τελειωνε τουλαχιστον τον χρυσαφη απο κει μεσα.
    καθαρισε τον αβραμη με τα λουτρα.
    καθαρισε τον γιαννακη με τις κατασκηνωσεις.
    καθαρισε αν τολμας οεο!!!!! τον αλλον τον
    γιαννακη-ξερεις της μελανας-με το γωνιακο το μαγαζι.
    τελειωνε τελος τον πουλημενο διατητη και τον
    ανευ σημασιας παντοφλατζη να τελειωνει απο κει μεσα
    ο χρυσαφης.βλεπεις μονο καλα παιδια εχει εκει μεσα
    εκπροσωπους της παλαι ποτε πανυσχηρης ομαδας του.
    τελειωσε τους να καθαρισει και ο μεγκλας που
    φανταζομαι οτι το θελει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ