Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΕΠΙΟΡΚΟΙ, ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΑΔΕΙΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2008-2011



Ένας πρώην Νομάρχης, ένας νυν Αντιπεριφερειάρχης , ένας οραματιστής  πρώην Δήμαρχος και ενας νυν δεν φρόντισαν να έχουν εισπραχθεί κατα την περίοδο 2008 -2001 οι εισφορές από τους παραγωγούς και μικροπωλητές των λαϊκών αγορών  που όφειλαν για την κατάληψη των χώρων στις λαικές αγορές . Το ποσό των οφειλών έχει ξεπεράσει προ πολλού το 1.000.000 € !!!

Αποτέλεσμα από το 2008 οι οφειλέτες παραβρίσκονται παράνομα  στις λαϊκές αγορές , αφού ηια την θεώρηση των αδειών των μικροπωλητών και των παραγωγών προϋπόθεση είναι ο διακανονισμός ή η εξόφληση των οφειλών.

Οι ανωτέρω αλλα και αλλοι Δήμαρχοι του Νομού, ανεχονταν τους υπαλλήλους των ΟΤΑ που διοικούσαν κατα παράβαση του καθηκοντός τους να μην φροντίζουν την είσπραξη των δημοσίων εσόδων όταν η χώρα είναι έρμαιο των τοκογλύφων ψάχνοντας εναγωνίως πόρους και το κυριότερο τους κάλυπταν προκειμένου να μην βεβαιωθούν αυτά τα χρέη στο Δημοσίο Ταμείο.

 Οι παραβάσεις είναι πλεόν κακουργηματικού χαρακτήρα για τους επίορκους αιρετούς άρχοντες και υπαλλήλους των ΟΤΑ  και δεν μενει παρα να κινηθεί αυτεπάγγελτα η Εισαγγελία Σερρών, διότι το θράσος των οφειλετών έχει ξεπεράσει καθε όριο , αφού σε πρόσφατη συγκέντρωσή τους στο Επιμελητήριο, ζήτησαν "κούρεμα" των οφειλομένων ποσών "διοτι μαζευτηκαν πολλά " !!! 

1 σχόλιο:

  1. Η πόλη και ο νομός πληρώνει τις επιλογές μας των δημοτικών εκλογών του 2010 .
    Με τον Ηλία Γκότση επικεφαλής θα κερδίζαμε τον Δήμο Σερρών και δεν θα υπήρχαν τέτοια φαινόμενα .
    Να μην ξανακάνουμε τα ίδια λάθη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ