Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΗ

Καταδικάστηκαν οι δύο αναρχοάπλυτοι για το σxίσιμο Ελληνικής σημαίας των γραφείων της Χρυσής Αυγής Τ.Ο. Σερρών 

- Καταπέλτης η Εισαγγελέας: "Αν δεν σας αρέσει να είστε στην Ελλάδα, να αλλάξετε χώρα" 

 


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών η πρώτη δίκη των δύο αριστεροαναρχικών, που είχαν συλληφθεί τον Αύγουστο του 2012 μετά από βανδαλισμούς που είχαν προκαλέσει στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, με σημαντικότερο όλων το σκίσιμο Ελληνικών Σημαιών.

Καταπέλτης ήταν η Εισαγγελέας της έδρας, η οποία αφού προηγουμένως κατακεραύνωσε τους δύο αναρχοάπλυτους, λέγοντας τους: "Αν δεν σας αρέσει να είστε στην Ελλάδα, να αλλάξετε χώρα" και "Κουκούλες φοράνε μόνο οι ρουφιάνοι και οι δωσίλογοι", ζήτησε την καταδίκη τους σε 2 χρόνια φυλάκιση, με την κατηγορία της περιύβρισης και προσβολής Εθνικού Συμβόλου.

Οι δύο αναρχοαριστεροί καταδικάστηκαν τελικά σε 10 μήνες φυλάκιση, χωρίς ελαφρυντικά με τριετή αναστολή, ενώ εκκρεμεί εναντίων τους και άλλη δίκη για: "Παράνομη βία" και "Έργω εξύβριση".

Έξω από το δικαστήριο είχαν συγκεντρωθεί καμιά 40ριά αναρχομπαχαλάκηδες, οι οποίοι δεν τόλμησαν να κάνουν το παραμικρό λόγω της παρουσίας μεγάλου αριθμού  Χρυσαυγιτών αλλά και δυνάμεων της αστυνομίας.

http://mikromeseos.blogspot.gr/2013/04/blog-post_5167.html

2 σχόλια:

  1. Δυναμική επιστροφή της Ελένης Μωραιτή.Εκτός του ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ και υπευθυνή του γραφείου τύπου του γιατροτραπεζίτη.Ηδη το γνωστό blog έπιασε δουλειά υποστηριξής του.Τελικά κανείς δεν χάνεται σ αυτόν τον κόσμο.Επιτέλους το πλάνο ολοκληρώθηκε .Με δικό του κανάλι και blog ο Μενέλαος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΜΩΡΑΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ, ΘΑ ΤΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ? Ε? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΙΖΕΙ ΜΑΥΡΑ.
    Α ΡΕ ΣΑΜΑΡΑ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΣΕ ΕΚΘΕΤΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ