Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

TO ΦΙΑΣΚΟ ΤΩΝ ΜΗΛΙΔΗ-MOUSTAFA-ΦΩΤΙΑΔΗ


ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΦΤΗΝΟΙ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ ΠΛΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΙΔΟΥ




Τον Οκτώβριο του 2012 το τραγικό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου των Σερρών ψήφισε την αύξηση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων στην επικράτεια του κατά πλειοψηφία με μόνους αρνητές τους Αντώνη Αναστασιάδη και Φιλιώ Σαραντίδου. Η απόφασή τους εγκρίθηκε και από την Περιφέρεια και επικυρώθηκε ως προς την νομιμότητά της και τέθηκε σε εφαρμογή από το αδηφάγο Υπουργείο Οικονομικών των τοκογλύφων της τρικομματικής  

Τον Μάρτιο του 2013 , με πρόταση  του Θόδωρου Μηλίδη, αρχηγού της  μείζονος αντιπολίτευσης το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε ομόφωνα την μείωση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων για να διορθώσει την μαλακία του Οκτωβρίου

Όμως η μαλακία δεν διορθώνεται με δεύτερη μαλακία, απλά αυτογελειοποιείσαι

Μόνος πονηρός ο Καραμήτρος ,  ο οποίος φρόντισε να απουσιάζει από την συνεδρίαση για να μην χρεωθεί την "ρετσινιά" της παλινωδίας, αλλά ο Συνδυασμός του ψήφισε υπέρ της μείωσης "με χέρια και με πόδια"

" να σε κάψω Γιάννη , να σ' αλείψω λάδι", θα έλεγε τώρα η θεία μου η Ελπινίκη

2 σχόλια:

  1. Τις μαλακίες των δημοτικών εκλογών του 2010 τώρα τις πληρώνουμε . Αν είχαμε υποστηρίξει τον Ηλία Γκότση θα έκανε περίπατο στις εκλογές και η κατάσταση στον Δήμο θα ήταν διαφορετική τώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΤΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ Ο ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ