Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

MIXΑΛΟΛΙΑΚΟΣ : ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

  " ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩ , ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! 
 


Ο αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην σημερινή προ ολίγου ομιλία του στην Κοινοβουλευτική ομάδα  επιβεβαιώνει αυτό που φωνάζει ο iakxos από το 2010 ...



ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΠΑΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ !!!

3 σχόλια:

  1. ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ , ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ .
    ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟΙ .

    ΒΥΡΩΝ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΥΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Ιακχος ιδεολογικός ινστρουχτορας του Μιχαλολιάκου; Μπλόγκ ή νέα βουλευτική εδρα Ιακχου στίς Σέρρες είναι το νέο δίλλημα των οπαδών της πτωχευσης και δραχμής ; Καιρός να μας πείτε και το συνθημα ελιά,ελιά και Κώτσο βασιλιά.Ολο και πιο μπροστα παμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γραψε Ιακχε κάτι τωρα για το οχι του περηφανου πολιτικού κόσμου της Κύπρου τωρα που σκαζουν μυτη τα περηφανα χαρισματα δανειων σε κύπριους πολιτικούς και συγγενείς τους πρίντην κρίση,την εξοδο κεφαλαίων απο τις τραπεζες ακομα και όταν ηταν κλειστές δυο βδομάδες,η ευθυνη του Χριστοφια .Κατα τα άλλα το κούρεμα της Ελλάδας τους εφταιγε ή μαλλον τούς βόλευε για να κρυψουν το κούρεμα των κεφαλαίων των κυπριακων τραπεζων που εκαναν οι ιδιοι απο πρίν για το οφελος των δικών τους ανθρωπων.δεν φταινε μονο οι κουτοφραγκοι για τις προδοσιες που εχουν παραλλαγή περηφανου οχι. οχι αλλο κουτόχορτο στους λαούς απο πολιτικούς και πολιτευτές,οχι στις ηρωικες αναλυσεις της χρυσοβραδιας.Ειναι σα τους χρυσαυγιτες που σακάτεψαν χτες στο ξυλο ενα μουσουλμάνο στη Θρακη και νοιωθουν οτι κατεκτησαν την κωνσταντινουπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ