Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

"ΛΙΑΝΑΚΗΣ ΓΚΕΪΤ" : H ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΟΥΛΟΥΚΗ ...

...ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

"ΘΕAΤΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ" ΕΙΔΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΥΔΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ !!!


Ακούστε προσεκτικά τις καταγγελίες της νεαρής Αντιδημάρχου και Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής και θα διαπίστώσετε "το δέσιμο" μεταξύ Κελεσίδη-Καρύδα
  
"θέλει η πουτάνα να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει "  θα ελεγε τώρα η θεία μου η Ελπινίκη

Ο Δήμαρχος επιτίθεται στην Αντιδήμαρχό του και την απαξιώνει διότι δήθεν δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τις υποθέσεις των εξωδικαστικών συμβιμβασμών του Δήμου μες τους οφειλέτες του. Τυχαίο ; Δεν νομίζω διότι...

o iakxos: ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΝΤΙΚΗΣ: "ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ"  Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ;       ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ κ. ΚΑΡΥΔΑ ; Οργ...

Ο νομικός σύμβουλος επιτίθεται έξαλος στην νεαρή Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής δίοτι "τόλμησε" να επιχειρήσει να καταγράψει στα πρακτικά τα πραγματικά γεγονότα της συνεδρίασης της 2-6-2012 που αφορούσαν την πίστωση για την υπόθεση Λιανάκη

3 σχόλια:


  1. Κατατέθηκε πριν από λίγο στον Άρειο Πάγο η δήλωση ίδρυσης του νεοσύστατου κόμματος που δημιουργήθηκε από την "Ελλήνων Πρωτοβουλία"

    Πριν από λίγο ο Γενικός Διευθυντής του νέου κόμματος Υποπτέραρχος ε.α Νικόλαος Θεοχάρης και οι δικηγόροι Γεώργιος Νούλας και Νικόλαος Πρωτέκδικος προσήλθαν στον ‘Άρειο Πάγο για να καταθέσουν τη δήλωση ίδρυσης του νεοσύστατου κόμματος.
    Η παρουσίαση του νέου κόμματος θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 17:30 στο ξενοδοχείο Park (Λεωφόρος Αλεξάνδρα 10).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νέα Μεταρρυθμιστική Ριζοσπαστική Ανασυγκρότηση (Νέα Με.Ρ.Α) θα λέγεται το νέο κόμμα που ανακοίνωσε σήμερα ο Χρήστος Ζώης σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.


    Έμβλημα του νέου κόμματος θα είναι 5 δεξιόστροφες καμπυλωτές ακτίνες ασύμμετρες ενός νοητού ήλιου.

    Μέχρι το συνέδριο το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Ιουνίου, το κόμμα θα διοικείται από 21μελή Πολιτική Γραμματεία.

    Πρόεδρος του κόμματος αποφασίστηκε να είναι μέχρι το συνέδριο ο Χρήστος Ζώης και Γενικός Γραμματέας ο Μιχάλης Γιαννάκης.

    Τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας είναι τα εξής: Θανάσης Αργυρός, Γεώργιος Βάμβουκας, Μιχάλης Γαυγιωτάκης, Σταμάτης Γκάβαλης, Νίκος Δρίτσας, Θύμιος Δρόσος, Αικατερίνη Ζαγγανά, Γιάννης Κουράκος, Χρήστος Λύτρας, Γιάννης Μανώλης, Γεώργιος Νούλας, Ελένη Πανταζή, Στέλιος Πολίτης, Νίκος Πρωτέκδικος, Γεώργιος Ρωμανιάς, Δημήτρης Σταμάτης, Νίκος Σταυρογιάννης, Φώτης Τσιπέλης και Νικόλαος Χριστοδουλόπουλος.
    ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ Η ΟΥΛΟΥΚΗ. ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟ. Ο ΚΕΛΈΣΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΔΙΚΟΙ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΤΟΥ; ΩΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ