Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

GRECO IDIOT, ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ...

"ΦΟΥΣΚΑ" Ο ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ 




Η φωτογραφία αδιάψευστος μάρτυρας , επιβεβαιώνει αυτό που έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη, 
" Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ" 

       Για του λόγου το αληθές απολαύστε το παρακάτω βίντεο 




Καταπληκτικό βίντεο όπου ο Βασίλης Μαρκεζίνης γελειοποιεί τον τουρκολάγνο Μανώλη Καψή, ακριβοπληρωμένο δημοσιογράφο του Λαμπράκη, τον "δουλεύει σταυροβελονιά"  μέχρι που "τον αναγκάζει ευγενικά" να παραδεχθεί ότι λέει ανοησίες. 

Ομιλεί ο Sir Μαρκεζίνης περί της πραγματικής έννοιας της ισότητος την οποία κακοποιούν οι αντιραστιστές, θολοκουλτουριάρηδες αυτοαποκαλούμενοι "δημοκρατικοί πολίτες" και περί των γειτόνων μας Τουρκομογγόλων, αλλά το "παπαγαλάκι" της παγκοσμιοποίησης , "περί άλλων τυρβάζει" ,
είναι βαθιά νυχτωμένο

4 σχόλια:

  1. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gSa5NlUAcRo

    Στο παραπάνω βίντεο (τραβηγμένο το πρωί της παρασκευής) βλέπουμε υπάνθρωπους τσιγγάνους έξω από τα δικαστήρια της Λαμίας. Οι εκδηλώσεις πολιτισμού στο βίντεο συμβαίνουν γιατί ένας από τη γυφτοφαμίλια τους είναι στο δικαστήριο για ληστείες σε γριες.

    Αν οι αντιρατσιστές θεωρούν τους εαυτούς τους ίδιους και ίσους με τούτα εδώ τα δίποδα, πρόβλημα δικό τους και όχι δικό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.iefimerida.gr/news/95405/%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%AD%CE%BE%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B4%CE%B7-%E2%80%93-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%87%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ