Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΤΗΕ GLADIATORS ...


 ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΣΤΗΝ ΧΑΜΗΛΟΤΑΒΑΝΙΑ
ΓΙΑ "ΤΑ ΜΑΤΙΑ" ΤΗΣ ΞΥΝΗΣ



Aυτό είναι το κείμενο μιας ανάρησης στο νεοσύστατο, νέο Αραμπατζοblog, dovites.blogspot.com η οποία εξόργισε τον ΠΟΛΙΤΗ TEONDOR  και από άμβωνος κάλεσε  στον επίλογο της τελευταίας του εκπομπής τον pensioner, Αθανάσιο Αραμπατζή σε τηλεμαχία σε όποιο κανάλι προτιμάει, διότι αναπαρήγαγε την ανάρτηση στα έντυπα και τις εκπομπές του Ομίλου Αραμπατζή.


"Δεν προκαλούν σε κανένα Σερραίο  έκπληξη    οι ΄΄πολιτικές αναλύσεις΄΄ γνωστού τοπικού καναλάρχη  ο οποίος ΄΄ συμμετέχοντας΄΄ σε εκπομπή του δικού του τηλεοπτικού σταθμού αυτοαποκαλείται ΄΄ΠΟΛΙΤΗΣ΄΄!!!!

 Όλα άρχισαν όταν διαπίστωσε ότι η κόρη  ιδιοκτήτη ΄΄ αντιπάλου ΄΄τηλεοπτικού σταθμού φαινόταν ότι θα είναι υποψήφια με την Νέα Δημοκρατία στο Ν. Σερρών.

Ξεκίνησε λοιπόν έναν ΄΄ανένδοτο αγώνα ΄΄ για να αποτρέψει την είσοδό της στο
ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας εξηγώντας τηλεοπτικά και όχι μόνο  τους λόγους που  θα έπρεπε να αποκλειστεί από το  ψηφοδέλτιο .Το αποτέλεσμα  ήταν ΄΄τραγικό ΄΄ για τον ίδιο, γιατί και στο ψηφοδέλτιο ΄΄μπήκε΄΄ και Βουλευτίνα εκλέχθηκε .

 Από τότε ο καναλάρχης ΄΄ΠΟΛΙΤΗΣ΄΄ έχει επιδοθεί στον  ΄΄αντιμνημονιακό -αντισαμαρικό του΄΄ αγώνα φιλοξενώντας  στην εκπομπή που΄΄ συμμετέχει ΄΄(σε συντριπτικά ποσοστά )βουλευτές και στελέχη της αντιπολίτευσης  ενώ σχολιάζει ο ίδιος με ανάλογο τρόπο την επικαιρότητα.Δεν έχει σημασία αν οι απόψεις του είναι σωστές ή όχι. Σημασία έχει το κίνητρο που τις κατευθύνει .Όλα βέβαια θα κριθούν από το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών και απότι λέγεται  θα είναι και πάλι ΄΄τραγικό΄΄ για τον  ίδιο, τουλάχιστον στο νομό Σερρών"

10 σχόλια:

  1. ΠΑΡΗΚΜΑΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 2
    ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολοι οι καναλαρχες ειναι αστα να πανε στο ιδιο καναλι βραζουν ολοι αφου ηγουνται σε καναλια που στηνονται σε προχειροτητα ,τσαπατσουλια.ισως το δυκτιο καταφερνει να ξεχωριζει αφου δεν στηριζετε μονο στο δελτιο του αλλα εχει και ενημερωτικες εκπομπες και ψυχαγωγικες.επιτελους ποτε θα κατανοησουν οι υπευθυνοι προγραμματος οτι γουσταρουμε να βλεπουμε τοπικα καναλια καθολι την διαρκεια της ημερας και οχι μονο οταν εχει δελτια ειδησεων.χαρακτηριστικη η περιπτωση του ntv που ενω καταφερε να εχει δελτιο που μαλλον σκιζει το υπολοιπο προγραμματου μαλλον ειναι στυμμενο επανω σε αθλιες εκπομπες....αποτελεσμα αυτης της αθλιοτητας ειναι να καιγονται και τα προσωπα που της κανουν.κριμα!πολυ καλη ωστοσο η εκπομπη παραδοσης που προβαλλει καθε μεσημερι το επιλογες.καλοστυμενο προγραμμα σε μια καλη προσπαθεια απο την παρουσιαστρια η οποια καταφερε να αποδειξει οτι μπορει να κανει και αλλα πραγματα εκτος απο τα αθλητικα μπραβο χριστινα συνεχισε ετσι!αντοιστηχη προσπαθεια του ntv για εκπομπη αναλογου περιεχομενου μαλλον κατεληξε σε μια αθλιοτητα σαν αυτες που μας εχουν συνηθισει τα τοπικα καναλια εδω και χρονια...καλα που το θυμηθηκα ο τσεπελας βγαινει και κρινει στην εκπομπη του προσωπα αλλων καναλιων.εδω ταιριαζει απολυτα η παροιμια "η καμηλα δεν βλεπει την δικη της καμπουρα και γελαει με τις αλλες"...στο ntv ολοι ειναι αψογοι παρουσιαστες δελτιων και εκπομπων?(βλεπε ταπασκου,μανικακη,βαιδου,νικολακη κ.α)αληθεια τι απεγιναν οι εκπομπες του καναλιου αυτου με τα αθλητικα και την ανασκοπηση της εβδομαδας?γιατι κοβονται τετοιες καλες προσπαθειες?η αθλητικη εκπομπη του ntv ηταν ισως τι λεω ισως ηταν η καλυτερη του ειδους σε τοπικο επιπεδο.αλλα εδω και εβδομαδες ερειξε τιτλους τελους κατι αντιστοιχο εγινε και με την εκπομπη του τασου.κριμα γιατι ηταν μια φιλοτιμη προσπαθεια παρουσιασης πολιτιστικων θεματων στο σερραικο τηλεοπτικο κοινο για ολα αυτα γιατι δεν λετε τιποτα κυριε τσεπελα?ειναι προγραμματισμος τηλεοπτικου καναλιου αυτος?βαλτε λοιπον μια ταξη στο δικο σας "χωραφι" και μετα ασχολειθειτε με τους αλλους.πολυ καλη η εκπομπη "σκεψου θετικα" στο καναλι του αραμπατζη πολυ καλη και η μαυριδου που συνεχιζει ισαξια την ενημερωση στο καναλι.ας σκεφτουν λοιπον οι καναλαρχες τι πρεπει να δωσουν στο κοινο τους αν θελουν να εχουν τηλεθεαση.αλλιως ας κατσουν να εκπεμπουν και να βλεπονται μεταξυ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω φίλτατε πως είσαι και εσύ τραγικός. Απαράδεκτη η κυρία! Καραστημένη και φαίνεται! Αλλά ποιος ξέρει τι βλάχος είσαι και του λόγου σου! Και φίλος τής εν λόγω βεβαίως ΚΑΙ ανορθόδοξος όπως ΚΑΙ ανορθόγραφος!!!

      Διαγραφή
    2. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΟΜΑΤΟΣ ΟΥΣΤ ΡΕ ΣΤΑΒΑΔΙ ΚΑΡΑΒΛΑΧΕ ΤΣΟΜΠΑΝΗ (ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ Κ ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ)ΑΝΕΡΑΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ

      Διαγραφή
    3. Είχε δασκάλα μια Φιλόλογο έμαθα.Μαζί ξεκίνησαν την εκπομπή αλλά δεν τη βλέπω πια.Θα απηύδησε φαίνεται η κακομοίρα χαχαχαχα
      Όμως η δικιά μου η θεία ξέρεις τι έλεγε η σχωρεμένη; Τι κουνιούνται έτσι βρε πιδάκι μ; Κι εγώ απαντούσα, δεν πα να κιουνένται βρε θείτσα; Φραπές δεν γίνονται με τίποτα. Να τώρα και το παρτάλι της tv που θέλει να γίνει άνθρωπος.
      Άντε και πολύ ασχολήθηκα με τη φάρα του Τεοντόρ!

      Διαγραφή
    4. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ Η ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕ; ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΥΓΙΕΣ

      Διαγραφή
  3. ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΙ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΡΜΟ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΤΟΝ ΘΑΒΟΥΝ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΝ. ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ; ΑΦΟΥ Η ΧΩΡΙΑΤΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΖΕ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΑ ΣΑΓΗΝΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ. ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΝΑ! ΕΔΩ ΣΤΑ ΧΕΙΛΙΑ ΜΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΙΕΜΑΙ! ΑΣ ΑΡΚΕΣΤΩ ΣΤΟ ΝΑ ΠΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΙΦΙΑ Ο...ΕΡΙΦΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΑΜΩΜΟΣ! ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΣΤΟ ΝΤΒ; ΕΛΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕ!
    ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ. ΑΧΡΗΣΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΛΛΩΝ. ΕΧΩ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΓΝΩΜΗ. ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ. ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΙΝΕΥΕΤΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΛΑΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΙΒΙ. ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΕΙΣΤΕ ΒΕΕΕΕΕ. ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΕΛΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΙΛΕΣ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΗΛΑΞ!
    Υ.Γ. ΑΝΩΝΥΜΕ 1:05 ΠΟΙΟΣ -ΠΟΙΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ; ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΤΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ-ΤΗΣ; ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ Ο ΔΟΛΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ. ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΤΕΛΕΒΙΖΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩς ΜΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ. ΑΠΟ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΛΙ. ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΥΛΟΣ. Ο ΒΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΒΡΙΣΑΝΤΟΣ.
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΟΥ ΟΡΘΩΣ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ ΤΘ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙς ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ; ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΔΙΧΩς ΚΑΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ. ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΚΑΜΕΝΑ ΛΑΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ