Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΦΑΣΙΣΤΑΣ και ΝΕΟΝΑΖΙ , Ο ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ...


 ΑΝΤΕ , ΑΡΙΣΤΕΡΑΝΤΖΕΣ , ΑΝΑΡΧΑΠΛΥΤΟΙ , ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΠΙΑΣΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ !!! ΠΩΣ ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΕ ΑΥΤΟ;


Στην πόλη μας βρέθηκε προχθές  ο Διογένης Δασκάλου, ο οποίος γεννήθηκε στις Σέρρες το 1965.

Στα εννιά του χρόνια ξεκίνησε σαξόφωνο στη Φιλαρμονική του Δήμου Σερρών, ενώ ταυτόχρονα παρακολουθούσε μαθήματα θεωρίας στο Ωδείο της πόλης. Σε ηλικία 16 ετών πέρασε στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Διέκοψε, όμως, τις σπουδές του, σε ηλικία 18 ετών, όταν πρώτευσε στις εξετάσεις της Φιλαρμονικής του Στρατού, όπου και υπηρέτησε για τρία χρόνια. Στο διάστημα αυτό παρακολούθησε μαθήματα κλασικού κλαρινέτου στο Ωδείο Αθηνών, μαθήματα τζαζ σαξοφώνου με τους Άρη Καραντάνη και Ντέιβιντ Λιντς. Την ίδια περίοδο εργαζόταν ως session μουσικός σε δισκογραφικές παραγωγές. Επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη το 1988.

Το 1994, ο Διογένης Δασκάλου, δημιουργεί τους MONIE MONIE CONNIENTE

Οι παραστάσεις του εμπεριέχουν τα πάντα. Με κύριο άξονα τη μουσική διασκέδασης και ένα τρελό STANDUP χειμαρρώδους γέλιου, εικαστικών μεταμφιέσεων, σχιζοφρενικού αυτοσχεδιασμού και αδυσώπητου χορού. Μόνο εάν έχεις συναντήσει την ομάδα του μπορείς να ξέρεις και εκείνο με επιφύλαξη, γιατί μια φορά μόνο δεν αρκεί για να καταλάβεις τι γίνεται επί σκηνής απ' αυτή την ομάδα, κυριολεκτικά ηλεκτρόνια επάνω και κάτω από τη σκηνή, που σε ταξιδεύουν έξω απ' την πραγματικότητα για 2 ώρες που σου φαίνονται ένα λεπτό. Έτσι λοιπόν αρχίζει τις εμφανίσεις του στο Μύλο Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ