Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ , ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ...


...  ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ;



  Ο Ζιγδαντώνης, ο ΜπακατσελοΒενιζέλος, ο Φώτης Καρατζαφέρης της Αριστεράς και ο ποντικομούρης ο Στουρνάρας επιχείρησαν και νέα αλητεία σε βάρος των υποζυγίων ελλήνων πολιτών. Εκτός από τον μισθό των 300 ευρώ που παζαρεύουν με τις πολυεθνικές για να έρθουν να "επενδύσουν" στην Ελλάδα ξαι να "γδύσουν" τους Ελληνες , επιχείρησαν να μειώσουν το ακατάσχετο του μισθού για χρέη στο Δημόσιο από τα 1.000 ευρώ και πάνω στα 600 ευρώ για να υπάρχει προφανώς αντιστοιχία με τα 300 ευρώ που προανέφερα, να περιμένουν δηλαδή τέσσερις μήνες για να σου κάνουνε κατάσχεση ενω καίγονται για ρευστό ;.

Προς το παρόν το πήραν πίσω, αλλά το ζήτημα τέθηκε στο τραπέζι ... Ξύπνα Ελληνα σε θέλουνε γονατισμένο !!!

 

1 σχόλιο:

  1. Παραιτήθηκε ο διοικητής του Νοσοκοκείου Ζακύνθου



    Την απόφασή του να παραιτηθεί από τα καθήκοντα του εξέφρασε, με επιστολή του στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια αλλά και στο υπουργείο Υγείας, ο διοικητής του Νοσοκομείου Ζακύνθου, Γιάννης Κομιώτης.


    Όπως σημειώνεται στην επιστολή παραίτησης, το συνολικό ποσό του προϋπολογισμού, που είχε προβλέψει η διοίκηση της μονάδας, ανερχόταν στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το υπουργείο Υγείας προβλέπει μόνο 1,2 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία -τονίζει- σε καμιά περίπτωση δεν επαρκούν για τη σωστή λειτουργία του Νοσοκομείου Ζακύνθου.

    Χαρακτηριστικό παράδειγμα, υπογραμμίζεται, είναι ότι το νέο κτίριο του Νοσοκομείου, που παραδόθηκε τον περασμένο καλοκαίρι, καταλαμβάνει πολλαπλάσια έκταση σε σχέση με το παλιό και αυτό μεταφράζεται σε αυξημένα λειτουργικά έξοδα, τα οποία δεν έχουν προβλεφθεί στον προϋπολογισμό του υπουργείου.

    Σημειώνεται πως αύριο, στις 11.00 το πρωί, ο Σύλλογος των Εργαζόμενων στο Νοσοκομείο θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνουν γνωστές οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τη λειτουργία του ιδρύματος.
    ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΦΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΟΙ.
    ΜΗΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ, ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ?


    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ