Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΛΑΪΛΙΑ

 ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΛΑΦΥΡΟ" ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΜΕΤΑΞΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΑΪΛΙΑ" ΚΑΙ  ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


http://www.e-simerini.com/e/modules.php?name=News&file=article&sid=12722

"Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει" έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη

Καταλάβατε  τώρα αγαπητοί μου συνδημότες γιατί έχει κωλοφαγούρα ο κ. Πρόεδρος του Φορέα με τον Ορειβατικό Σύλλογο και που αποβλέπει με τις ανόητες και εμπαθείς επιθέσεις του είτε επικοινωνιακά μεσω των τόπικών ΜΜΕ είτε μέσω της δικαστικής οδού;

Θέλει να "βάλει χέρι" στο Καταφύγιο του Λαϊλιά, το οποίο είναι ιδιοκτησία του Ορειβατικού Συλλόγου, όπως έπραξε και με την υπόθεση Μάνδαλου.

Από το 2011 με θράσος χιλίων πιθήκων ο γραφικός πλέον Πρόεδρος απαιτεί από τον Ορειβατικό Σύλλογο να του καταβάλει  το ποσό των 2.900 ευρώ που δαπανήθηκε για την νομιμοποίηση των οικοδομικών ατελειών του Καταφυγίου, με ομόφωνη απόφαση του τότε ΔΣ του Φορέα υπό την προεδρία Καλαθά, διαφορετικά απαιτεί την παραχώρηση της χρήσης του Καταφυγίου ( το οποίο είναι ιδιοκτησίας του Ορειβατικού Συλλόγου και ουδεμία σχέση εχει με την σύμβαση χρησιδανείου και της δωρεάν παραχώρησης εκμετάλλευσης του Χιονοδρομικού Κέντρου) στον Φορέα Διαχείρισης Λαϊλιά !!!

Γιωργάκη  θα στο ξαναπώ , "εχς ξιφυγγγγγγγ ..." και συ και η παρέα σου και το μόνο που κάνετε πλέον είναι " να ξύνεστε στην γκλίτσα του τσομπάνη ...", όπως θα έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη

 Υ.Γ. Σημειώνω ότι ο τιμητής των πάντων κ. Νυκτοπάτης προεδρεύει του Φορέα Διαχείρησης Λαϊλιά ο οποίος ως  Ανώνυμη Εταιρεία σήμερα λειτουργεί με την ανοχή και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Μωϋσιάδη-Βίτμα  υπό καθεστώς πλήρους παρανομίας και θα αναλύσω σε προσεχείς αναρτήσεις μου το ζήτημα ενδελεχώς. 

1 σχόλιο:

  1. ο πνιγμένος απο την κοτσίδα του Νάκη πιάνεται και στο τέλος ξέρετε τι θα πάρει αυτός και η παρέα του ..... 3 και να καίνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ