Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΚΑΘΗΚΙ , ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ...


4 σχόλια:

  1. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ . ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΛΕΠΗ ΣΤΟΝ ΟΓΑ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ
    ΜΙΧΑΛΗ ΔΥΝΑΤΑ
    ΟΛΗ Η ΦΥΛΛΙΔΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ (ΔΕΞΙΟΙ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ)

    ΗΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΦΙΛΕ, ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ... ΕΙΝΑΙ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΑΝΕ, ΑΛΛΑ, ΜΑΛΛΟΝ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΟΒΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ, ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΔΡΑΜΑΤΑ! ΑΚΟΥ, ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΚΑΛΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙΣ ... Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 10:26μμ, ρε φίλε, είσαι τόσο βλάκας και παχύδερμο; Χάθηκαν νεανικές ζωές και κάποιες ακόμη χαροπαλεύουν. Δεν συναισθάνεσαι την σοβαρότητα και την βαρύτητα του γεγονότος; Έζησαν τα παιδιά και στην κατοχή για να ξέρουν τις παρενέργειες που έχει το μαγκάλι; Αν δεν μας έφερναν τα ανεγκέφαλα ανδρείκελα που λέγονται πολιτικοί στο σημερινό οικονομικό χάλι και τα παιδιά είχαν οικονομική ευχέρεια, θα χρειαζόταν το μαγκάλι για θέρμανση; Να ξέρεις όμως ότι σε 3 χρόνια με τον κατήφορο που έχουμε πάρει, θα είσαι και συ μέσα σ΄αυτούς που θα ψάχνουν εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης, όσο βολεμένο ανθρωποειδές και αμετανόητο κομματόσκυλο κι αν είσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ