Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΓΟΜΑΡΙΑ ΤΗΣ "ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ"..

"ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ"


Η ΕΛΛΑΔΑ  ΤΟΥ ΕΥΡΩ. ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟΥ ΣΙΜΗΤΗ  , ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ .

" Οι ηλικιωμένοι δεν τα βγάζουν πέρα, οι μεσήλικες βλέπουν τον κόσμο να χάνεται κάτω από τα πόδια τους και οι νέοι δεν κάνουν πιά όνειρα"

ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΑΣΕ ... 

9 σχόλια:

  1. ΙΑΚΧΕ,ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΕΝΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΝΟΣΤΑΛΓΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΝΥΧΤΑ ΕΔΙΝΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΓΙΑΓΙΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ;ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΝΤΕΡΤΙΛΗ.ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΘΟΥΣΑΝ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΗΤΑΝ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΦΙΜΩΤΡΩΝ,Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ, ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ,Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΞΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους !50% της σύνταξης από την πρώτη μέρα
    Αν και έχουμε επιφύλαξη για το πόσο σωστά θα ισχύσει από την πρώτη στιγμή το μέτρο, αυτό που κατατίθεται αύριο από το Υπ Οικονομικών, είναι πραγματικά κάτι που το ήθελαν όλοι: θα μπορεί ο κάθε Έλληνας πολίτης που καταθέτει τα χαρτιά του για σύνταξη, να παίρνει από την πρώτη στιγμή το 50% της σύνταξης μέχρι να εκκαθαριστεί το συνολικό ποσό.

    πηγή: taxalia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε διαδικασία αργίας ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ

    Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013 17:12

    Σε εκκρεμότητα βρίσκεται η οριστική απόφαση παύσης καθηκόντων του αντιπρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, Γιάννη Παντή, καθώς δεν έχουν σταλεί στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης τα απαραίτητα έγγραφα της απόφασης του δικαστηρίου για αμετάκλητη παραπομπή του αντιπρύτανη σε δίκη (που ενεργοποιεί αυτόματα τη διαδικασία αργίας), αλλά και ο σχετικός φάκελος από τις πρυτανικές αρχές.

    Ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ είναι αντιμέτωπος με τη προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία να τεθεί σε αργία, καθώς βάσει αυτού (νόμος Μανιτάκη 4093/2012), η αμετάκλητη παραπομπή σε δίκη δημόσιου υπαλλήλου, ακόμη και για πλημμέλημα (όπως στην περίπτωση Παντή), οδηγεί σε αυτοδίκαιη αργία.

    Ο αντιπρύτανης είχε παραπεμφθεί σε δίκη για την υπόθεση χορήγησης συσκευής κινητού τηλεφώνου στην ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη, ενώ πριν λίγες μέρες η δικαιοσύνη απέρριψε προσφυγή του, καθιστώντας αμετάκλητη την παραπομπή του σε δίκη.

    Σε ανακοίνωσή του προς την ακαδημαϊκή κοινότητα, ο κ. Παντής επαναλαμβάνει ότι οι εν λόγω κατηγορίες είναι συκοφαντικές και ότι ο ίδιος, από μία “αβάσιμη κατηγορία” βρίσκεται αντιμέτωπος με το φάσμα της εξόντωσης της πολυετούς σταδιοδρομίας του στο πανεπιστήμιο τόσο από τη θέση του αντιπρύτανη όσο και από τη θέση του καθηγητή του ΑΠΘ.

    Πηγή:Voria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τριήμερο στο Ταίναρο για Καραμανλή, Νατάσα και παιδιά

    Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013 17:04
    Έμειναν στον ξενώνα του παλιού συμβούλου του Μητσοτάκη Κ. Γριβέα

    Το νοτιότερο άκρο της ηπειρωτικής Ελλάδας, της βαλκανικής χερσονήσου, αλλά και της ηπειρωτικής Ευρώπης επέλεξε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής για να κάνει υγιεινούς περιπάτους με την οικογένειά του, με φίλους και πρώην συνεργάτες του κατά το τριήμερο της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

    Ο φωτογραφικός φακός της «δημοκρατίας» τον αιφνιδίασε στο ιστορικό ακρωτήριο Ταίναρο, στον Κάβο Ματαπά, με γκλίτσα στο χέρι, σπορ ντύσιμο και άσπρο τζόκεϊ. Ηταν χαμογελαστός και ευδιάθετος. Δίπλα του, η σύζυγός του Νατάσα, ντυμένη κι αυτή απλά, με τζιν, παπούτσια σπορτέξ και με μια φωτογραφική μηχανή στο χέρι.

    Καθ’ όλη τη διάρκεια του περιπάτου ο πρώην πρωθυπουργός και η παρέα τους συζητούσαν και αγνάντευαν την περιοχή και το πέλαγος πέριξ του ακρωτηρίου, που αποτελεί άκρο μιας μικρότερης επιμέρους χερσονησίδας η οποία ονομάζεται Ακρωταινάρια. Κάποια στιγμή κάθισαν στον τελευταίο βράχο εκεί όπου κυματίζει η ελληνική σημαία, στο ορθογώνιο λιθόκτιστο κτίριο όπου υπάρχει ο ομώνυμος σπουδαίος φάρος της πελαγοδρομίας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Καραμανλής, η σύζυγός του και τα δυο τους παιδιά έφτασαν στη Μάνη το Σάββατο και κατέληξαν φιλοξενούμενοι στην έπαυλη του πρώην συμβούλου του πρωθυπουργού, Κυριάκου Γριβέα ο οποίος κατάγεται από τη μανιάτικη γη και στα χρόνια της πρωθυπουργίας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη είχε διατελέσει διευθυντής του κόμματος της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Κύπρος και η κατάρρευση των μύθων των ΤσιπροΚαμένων
    1. Η Ρωσία δεν δίνει ούτε ένα ευρώ.
    2. Η Κίνα αδιαφορεί παντελώς.
    3. Το φυσικό αέριο δεν αποτιμάται καθόλου (παρόλο που οι διαδικασίες ...
    βρίσκονται 10 χρόνια μπροστά από μας)
    4. Τα ένδοξα «ΟΧΙ» πρέπει να συνοδεύονται από εναλλακτικά «ΝΑΙ»
    5. Δεν χορηγούνται λεφτά χωρίς όρους (μνημόνια)
    6. Κανείς δεν αποφασίζει να ζήσει εκτός ευρώ
    7.Τελικά το νόμισμα είναι φετίχ
    8.Κανείς δεν θεωρεί την χρεοκοπία σαν εναλλακτικό σχέδιο
    9. Οι λύσεις δεν έχουν πια ιδεολογικό υπόβαθρο και μια από τις έμπρακτες αποδείξεις της εποχής μας
    10. Η κομμουνιστική διακυβέρνηση του ΑΚΕΛ και του Χριστόφια τα έκανε θάλασσα.
    Το καλύτερο όμως, σας το κράταγα για το τέλος. Ρώτησε η δημοσιογράφος κ. Τσαπανίδου (27/3/2013 στο skai) τον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κ.Σκουρλέτη, ποιο είναι το δικό σας εναλλακτικό σχέδιο;
    Και η απάντηση ήρθε συγκεκριμένη, τεκμηριωμένη και καθησυχαστική :
    «δε σας το λέμε γιατί η κυβέρνηση θα το καρφώσει στην κ. Μέρκελ»
    Σχόλιο ουδέν!!!

    Αντώνης Κρούστης
    Fileleftheros1966.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πανηγυρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ!! Εφαρμόστηκε στην Κύπρο το πρόγραμμά τους...
    16 Μαρ 2013

    Η μόνη διαφωνία τους είναι ότι στην Κύπρο έγινε εκτάκτως για μια φορά, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει να ισχύει κάθε χρόνο!

    Και δεν αναφερόμαστε μόνο στις περσινές δηλώσεις Γλέζου ότι θα κατασχεθούν οι καταθέσεις πάνω από 20.000 (το οποίο μετά μερικές μέρες άλλαξε σε "όποιοι παίρνουν πάνω από 20.000 ευρώ θα δίνουν 100 ευρώ το μήνα...") ή του Στρατούλη ότι θα πάρουν μέρος των μεγάλων καταθέσεων για την ανάπτυξη... αλλά αναφερόμαστε στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσίασε πριν λίγες μέρες ο Τσίπρας:


    ΣΥΡΙΖΑ: Φόρος μεγάλης περιουσίας και στις καταθέσεις
    5 Μαρτίου 2013


    Και τις καταθέσεις των φορολογούμενων με μεγάλη περιουσία θα αγγίξει ο φόρος πλούτου που περιλαμβάνεται στο αναλυτικό πρόγραμμα για τη φορολογική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

    Όπως σημειώνεται στο πρόγραμμα ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει τη θέσπιση ενός φόρου μεγάλης περιουσίας βάσει της συνολικής αξίας του πλούτου κάθε φορολογούμενου. Αυτό στην πράξη, όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα, σημαίνει ότι θα αθροίζεται η αξία των περιουσιακών στοιχείων του φορολογούμενου όπως η κατοχή κτιρίων, οικοπέδων, γαιών, έργων τέχνης, καταθέσεων τραπεζών, επενδυτικών προϊόντων, συμμετοχών κλπ., που βρίσκονται στην Ελλάδα και όσων κάνουν δήλωση στην Ελλάδα και κατέχουν αντίστοιχα περιουσιακά στοιχεία στο εξωτερικό.

    Θα θεσπιστεί ένα υψηλό αφορολόγητο όριο (π.χ. 300.000 ευρώ ατομικό όριο) και στην υπερβάλλουσα αξία θα επιβάλλεται φόρος με προοδευτικά αυξανόμενους συντελεστές.

    Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι όσοι έχουν καταθέσεις πάνω από ένα όριο θα πληρώνουν φόρο για αυτές, πέρα του φόρου που επιβάλλεται στο εισόδημα από τις καταθέσεις δηλαδή στους τόκους.

    Όχημα για την επιβολή του φόρου μεγάλης περιουσίας θα είναι το περιουσιολόγιο που ανακοίνωσε χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στο οποίο οι φορολογούμενοι θα δηλώσουν το σύνολο της κινητής και ακίνητης περιουσίας που διαθέτουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

    Στο πρόγραμμα σημειώνεται επί λέξει ότι «με το Φόρο Μεγάλης Περιουσίας, (βάσει του περιουσιολογίου), θα φορολογηθεί η κατοχή κτιρίων, οικοπέδων, γαιών, έργων τέχνης, καταθέσεων τραπεζών, επενδυτικών προϊόντων, συμμετοχών κλπ., που βρίσκονται στην Ελλάδα και όσων κάνουν δήλωση στην Ελλάδα και κατέχουν αντίστοιχα περιουσιακά στοιχεία στο εξωτερικό (αφού ληφθεί υπόψη και η φορολόγησή τους εκεί)».

    Πηγή:www.capital.gr
    http://www.dexiextrem.blogspot.gr/2013/03/blog-post_3332.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ .

      ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

      Διαγραφή
    2. ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΑΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑ[ΧΛΑ]ΜΑΡΑΣ

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ