Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ...

... ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΙΣ ΑΙΡΕΤΟΣ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ 



   Ουδείς πλην του τεως Αντιδημάρχου του Δήμου Ηράκλειας , Πασχάλη  Τόσιου , ασχολείται με αυτό το έγκλημα που μεθοδεύεται σε βάρος της υγείας αλλά και της περιουσίας του σερραίικου λαού. Ένα έγκλημα που ξεκίνησε από τον λαϊκισμό και την ανευθυνότητα του πρώτου αιρετού Νομάρχη Τάσου Καρυπίδη από τον οποίο την σκυτάλη πήρε ο Στέφανος Φωτιάδης που ακύρωσε την προσπάθεια του Κώστα Παπαναναγιώτου  και ολοκληρώθηκε από την αμαρτωλή ΕΣΑΝΣ όλων των βλαχοδημάρχων του Νομού. Η διαχείριση των απορριμάτων παραδόθηκε από τους αιρετούς αυτοδιοικητικούς του Νομού στους ιδιώτες και θα κοστίζει πανάκριβα στους Σερραίους Πολίτες του Νομού.

Το ζήτημα δεν είναι μόνο το πόσο θα μας κοστίσει η κατασκευή του έργου  και των εγκασταστασεων διαχείρισης των απορρημάστων αλλά το χαράτσι που θα κληθούν να πληρώνουν κάθε μήνα οι Σερραίοι Πολίτες στους ιδιώτες διαχειριστές που θα αρχίζει από 160 ευρώ τον τόνο ...

1 σχόλιο:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΣΕΡΡAIΟΙ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΣΙΟ ΠΑΣΧΑΛΗ για μια ακομη φορα απεδειξε οτι τα παντελονια τα φορας γιατι συγκρατουν κατι-κοινως εχει αρ@@δια-σε αντιθεση με καποιους αλλους και αλλες που προφανως βγαινουν στην tv για δημοσιες σχεσεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ