Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ;

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η UNESCO και το ΡΟΔΟΝ FM ...
ΟΜΟΣΤΑΥΛΟΣ και ο MUSTAFA



 ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΔΙΑΦΑΝΩΣ Η ΡΟΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΕΡΡΑΙΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΕΝΕΤΑΙ;


o iakxos: ΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΤΑΜΕΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ;: ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο. ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ... Club Serron for UNESCO Greece: Τα ζώα του δάσους.. πάνε σχολείο! : Τα ζώα του δάσους.. πάνε σχο...

Ο Δήμος Σερρών, ενταγμένος στο Αντιρατσιστικό Δίκτυο Ευρωπαϊκών Πόλεων της UNESCO συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Μαρτίου.

Ο ΟΗΕ μας καλεί αυτή τη μέρα να ενώσουμε τις φωνές μας για τα θύματα του ρατσισμού, των φυλετικών διακρίσεων, της ξενοφοβίας και της μισαλλοδοξίας. 

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας ημέρας για την Εξάλειψη  των Φυλετικών Διακρίσεων και με πρωτοβουλία του Δήμου Σερρών (Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας & Παιδείας), φορείς του Νομού αναπτύσσουν μια σειρά από δράσεις με στόχο την ευαισθητοποίηση της σερραϊκής κοινωνίας σε ζητήματα Ρατσισμού και ξενοφοβίας. Την ώρα που η χώρα μας πλήττεται από σκληρή οικονομική κρίση, ελλοχεύει ο κίνδυνος έκφρασης ακραίων ρατσιστικών συμπεριφορών. 
 
Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι και νέοι, άντρες, γυναίκες και παιδιά, ντόπιοι και μετανάστες, τη μέρα αυτή καλούμαστε να τονίσουμε την ανάγκη και τη δυνατότητα αντίστασης, αλληλεγγύης και κοινής δράσης μαζί με τους μετανάστες-ριες και πρόσφυγες, συναδέλφους, συμμαθητές, συμφοιτητές και γείτονες της διπλανής πόρτας.

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην κεντρική εκδήλωση που θα γίνει την Πέμπτη 21 Μαρτίου.


1 σχόλιο:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΞΙΑ! ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ
    ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η UNESCO ΣΕΡΡΩΝ
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ?
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΤΥΟ?
    ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΣ?
    ΕΙΝΑΙ CLUB?
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑ?
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ?
    ΕΙΝΑΙ ...ΕΙΝΑΙ.... ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ