Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ , ΜΑΡΙΑ , ΖΩΪΤΣΑ , ΜΑΡΙΩ ;

ΟΧΙ ΜΑΡΙΑ-ΖΩΗ ΜΟΥ, 
ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ "ΦΑΜΕ" ΤΗΝ ΦΟΛΑ....
  


Με ανακοίνωσή του ο Φιλοζωϊκός Ομιλος Σερρών επικηρύσσει με 4.000 ευρώ αυτούς που πετάνε φόλες στην πόλη των Σερρών με αποτέλεσμα να έχουμε θανάτους πολλών αδέσποτων αλλά και ιδιόκτητων ζώων. Στην ανακοίνωση της επικήρυξης αναφέρεται:


 Μετά από απαίτηση των φιλόζωων πολιτών, οι οποίοι θρηνούν τα ιδιόκτητα αλλά και τα αδέσποτα ζώα που έχασαν με μαρτυρικό τρόπο τη ζωή τους το τελευταίο χρονικό διάστημα στις Σέρρες, με αποκορύφωση την εβδομάδα πριν την αργία της Κ. Δευτέρας, ο ΦΟΣ προχωρεί σε επικήρυξη των δραστών με το ποσό των 4000 ευρώ. Ενημερώνουμε πως είναι η πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια όπου αντιμετωπίζουμε στην πόλη μας τέτοια επαίσχυντα φαινόμενα μαζικής εξόντωσης ζώων.

Όποιος πολίτης έχει έγκυρες πληροφορίες που θα μπορέσουν να οδηγήσουν στη σύλληψη των εγκληματιών παρακαλούμε
να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα του συλλόγου: 6989860166 - 6970849083


  ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΛΕΙ ΠΟΡΟΥΣ Ο ΦΙΛΟΖΩΪΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΕΡΡΩΝ , ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΧΈΡΕΙΑ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 4.000 € ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ ;

Μιλάμε για 7,6 μισθούς νέων κάτω των 25 ετών, 520 € μεικτά το μήνα  που θα ισχύουν από 1-4-2013 σύμφωνα με τις επιταγές των τοκογλύφων δανειστών μας.

Μήπως αληθεύουν οι φήμες που κυκλοφορούν στην πόλη ότι η κυρία κάνει business με την φιλοζωία ; 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ