Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΧΤΥΠΗΣΕ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΣΤΗΝ "ΔΙΚΗ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ και τα 2.660.000 ΕΥΡΩ


Μετά από αναφορά του μετόχου της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, Σεδαρίδη Ιωάννη στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και στο Υπουργείο Ανάπτυξης για το ποσό των 2.660.000 ευρώ που παράνομα ανέλαβε από το Ταμείο της ΠΑΕ ο Πρόεδρος Πέτρος Θεοδωρίδης την χρονική περίοδο 2005-2010 παραγγέλθηκε  από την Επιτροπή έλεγχος των καταγελιών με εντολή της προς τον ΣΔΟΕ και για συγκεκριμένα ζητήματα.

Στην εκπομπή  του ΣΚΑΙ την 11-3-2013 η σύμβουλος της Επιτροπής Επαγγελμαστικού Αθλητισμού κ. Ειρήνη Μαρούπα, ανέφερε ότι ενώ συμπληρώνονται δύο χρόνια ακόμη από τον ΣΔΟΕ δεν εχει διεξαχθεί ο σχετικός έλεγχος που εχει διαταχθεί.

Αντίθετα όπως πληροφορούμε η Δικαιοσύνη προχωρά πιο γρήγορα και η μύνηση που κατέθεσε το Υπουργείο Ανάπτυξης κατα των μέλών του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ  της ανωτερω χρονικής περιόδου   κατέληξε να διώκονται σήμερα οι υπεύθυνοι για κακουργημαστικές πραξεις σε βάρος της ΠΑΕ.

Η υπόθεση όζει αλλά κατέδειξε και την κατάντια της Σερραϊκης κοινωνίας και των τοπικών ΜΜΕ που επι δύο χρόνια πλην ισχνών εξαιρέσεων "καταπίνουν" το ζήτημα
 

3 σχόλια:

  1. Ο ΒΑΒΑΛΗΣ , Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΣΑΤΣΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΥΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΑΚΧΕ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΟΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΥΛΟ ΡΟΔΟΛΙΒΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΔΙΚΙΔΗ - ΣΕΔΑΡΙΔΗ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ , ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ Ο ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΠΟ ΕΚΦΩΝΗΤΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ, ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ ΤΙΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ, ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ , ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡΣ κτλ .Ο ΒΑΒΑΛΗΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ,
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ....
    ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΙΣ.
    ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΕΣ ΣΟΥ ΛΕΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ