Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΛΙ Η ΚΥΠΡΟΣ


  ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ 
ΤΑΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

17 σχόλια:

  1. απο τη μια λέμε οτι κατηγορουμε τα διαπλεκομενα και τα μαυρα χρηματα κι απο την αλλη ηρωοποιουμε τα οχι στη διαφανεια των χρηματων που χρονια τωρα διακινουν τραπεζες και επιχειρησεις στη μαρτυρικη Κυπρο?οι ιδιοι οι Κυπριοι πρεπει να καθαρισουν το τραπεζικο τους συστημα και την οικονομια τους(στην ελευθερη και στην μαυραγοριτικη τουρκοκρατουμενη νησο) απο τα αδιαφανη κεφαλαια υποτελειας(=πολλές φορες κλεμμενα σε τρίτες χωρες απο τους ντοπιους καταφερτζηδες-μαφιοζους μιλοσεβιτς,αραβες,πουτιν ,ευρωπαιους) που δεχονται.Τότε θα ειναι πραγματικα ανεξαρτητοι.απο τετοιους οικονομιστικους ηρωισμους βρισκεις ευκολα.Οι πολιτικες ακροβασίεςαναμεσα στη Μερκελ και τον Πούτιν μονο κακό κανουν στον κυπριακο λαο.οι τραπεζιτες της Κυπρου κερδιζουν μονο αλλά υπονομεύουν το πραγματικα ανεξαρτητο μέλλον της Κυπρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελβετία - Λουξεμβούργο - Λιχνεστάιν - Μάλτα - Γερμανία , είναι οι χώρες που αποτελούν τα μεγαλύτερα πληντύρια ξεπλύματος μαύρου χρήματος στην Ευρώπη .
      Όλα αυτά που λέγονται για την Κύπρο είναι εκ΄του πονηρού .

      υ.γ.1 Τις μίζες η siemens μέσου των κυπριακών τραπεζών τις μοίραζε στους δικούς μας σωτήρες ?
      υ.γ.2 Μου άρεσε η κωλοτούμπα των δικών μας νενέκων μετά το όχι των Κυπρίων !

      Διαγραφή
  2. Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να δούμε τι θα λέμε οι δικοί μας της κυβέρνησης τώρα που 3 χρόνια την εξαθλίωση της Ελληνικής κοινωνίας την παρουσιάζουν ως μονόδρομο .
    Η Κύπρος έκανε την αρχή . Ήρθε η ώρα να τελειώνουμε μ΄αυτή την πολιτική στην Ελλάδα και μας αυτούς που την εφαρμόζουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΕΝΕΚΟΣ !
    ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ !
    ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ !

    ΣΤΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΑΝ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΑΠ΄ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ !

    ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ , ΟΠΩΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ , ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άκουσα χθες τις δηλώσεις του Κουβέλη για την Κύπρο ( μετά την σύσκεψη των τριών ) και η κωλοτούμπα που έκανε ήταν μεγαλύτερη απ΄αυτή που έκανε ο Ανανιάδης στη Κύπρο .
    Ο Κουβέλης είχε πάρει θέση υπέρ του σχεδίου , με όρους βέβαια , όπως πάντα !

    υ.γ. Ο Σαμαράς που ήταν εξαφανισμένος χθες μετά το όχι των Κυπρίων ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ , ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ .
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ .

    ΒΥΡΩΝ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΥΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας κανουμε λίγη υπομονή να δούμε τη συνεχεια και τη συνεπεια του ΟΧΙ. Αν οι πολιτικοί που είπαν το ΟΧΙ,καιήξεραν για το πιθανο κουρεμα καταθεσεων πρίν απο τίς εκλογές(επι Χριστόφια),ηθελαν να βοηθήσουν τον μή προνομιούχο Κύπριο θα ξεκινούσαν το κούρεμα πάνω απο τίς 100.000 ή 200.000 χιλιάδες.Αντί γι'αυτό έβαλαν μπροστά σάν όμηρους τίς μικρότερες καταθεσεις για να τη γλυτώσουν οι υψηλοί κεφαλαιούχοι της(ντόπιοι και κυρίως ξένοι).Όσο για τη στήριξη Πούτιν άνθρακες ο θησαυρός,ζητησε τραπεζα και τον υποθαλάσσιο πλούτο.Αυτό φαίνεται δε λέγεται εκβιασμός για ξεπούλημα,αλλά στήριξη;Μπράβο εξυπνάδα των πολιτικών της μεγαλονησου,οι βιαστικοί πανηγυρισμοί τους ΟΧΙ σύντομα θα αποδειχτούν υπερβολικοί ή κάλπι(η)κοι.Σε βάρος, όμως, δυστυχώς και στην Κύπρο των μισθωτών και των συνταξιούχων. Και για όσους συνέλληνες ονειρεύονται τα πλυντήρια της Ευρώπης(που υπάρχουν)πρωτοι αυτοί τα συντηρησαν με τις καταθεσεις τους(χωρις ποθεν εσχες)που εστειλαν μεσα στην κρίση.Τέτοια πρότυπα μας αρέσουν;Είναι μαγκιά ή ραγιαδισμός;Τα βρώμικα κεφάλαια δεν εξαγνίζονται με την ψευτοχρυσόσκονη του δήθεν ηρωισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άκου 4.30 , η καταστροφή της Κύπρου ήρθε με την απόφαση του EUROGROUP η οποία μην ξεχνάμε είχε τη στήριξη της Ελληνικής κυβέρνησης , η οποία σαν σύγχονος μαυραγορίτης ήταν έτοιμη ( ελληνική τράπεζα ) να αγοράσει(!) τα υποκαταστήματα των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα !
      Βεβαία η αρχή της καταστροφής της Κύπρου ήταν η είσοδος στο Ευρώ .
      Η απόφαση του EUROGROUP ( δηλαδή της Γερμανίας ) ήταν ένα μεγάλο χτύπημα όχι μόνο στη Κύπρο , αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα Εθνικά κράτη της Ε.Ε. Θα εμπιστευτεί ο Έλληνας , ο Ισπανός , ο Ιταλός , ο Πορτογάλος τα χρήματά του στις τράπεζες της χώρας του ? Όχι βέβαια ! Θα εμπιστευτεί τις τράπεζες της Αγγλίας και της Γερμανίας .
      Η Μέρκελ λοιπόν μ΄αυτή την απόφαση έχει σκοπό να μαζέψει το χρήμα όλης της Ευρώπης . Αυτό είναι το κύριο .
      Η απόφασης της Κυπριακής βουλής μας δείχνει ένα άλλο δρόμο από αυτόν που ακολουθούμε εμείς .

      Διαγραφή
  8. Τελικά όποτε έχουμε χούντα στην Ελλάδα,γίνεται επιδρομή στη Κύπρο!
    ΤΥΧΑΙΟ?
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα Νέα σε Τσίπρα: Είναι ο ασκός όχι οι ασκοί Αλέξη – άνοιξε και κανένα βιβλίο
    Στον πειρασμό να στείλει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ένα λεξικό για να μάθει «τις έννοιες που χρησιμοποιεί χωρίς να γνωρίζει», δηλώνει ότι μπαίνει ο δημοσιογράφος της εφημερίδας τα Να ο Γιώργος Παπαχρήστος. Αφορμή για το σημερινό σχόλιο είναι η φράση του Αλέξη Τσίπρα πως η απόφαση του Eurogroup ανοίγει «τους ασκούς του Αιόλου».


    Γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος: «Τον ενημερώνω ότι κατά τη μυθολογία ο θεός των ανέμων Αίολος είχε όλους ανέμους κλεισμένους σε έναν ασκό, και τους άφηνε να πνέουν κατά τη βούλησή του. Σύμφωνα με την Οδύσσεια ( την έχει γράψει κάποιος Όμηρος. Αλέξη) ο ασκός περιήλθε στην κατοχή του Οδυσσέα. Οι ναύτες του όμως από περιέργεια τον άνοιξαν για να δουν τι περιείχε και οι άνεμοι απελευθερώθηκαν».

    Ο δημοσιογράφος αναφέρεται επίσης στα σχόλια που κάνουν διάφοροι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι χαρακτηρίζοντάς τον Αλέξη Τσίπρα ημιμαθή ή αγράμματο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΛΕΣ ?
      ΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΜΝΗΤΗ ΤΟΥ GEORGE ?

      Διαγραφή
    2. Είναι ημιμαθής και αγράμματος ο Τσίπρας , σε αντίθεση με τη Ρεπούση και τον μπουμπούκο που είναι μορφωμένοι και οι δύο και γνωρίζουν τέλεια την ιστορία !

      Διαγραφή
  10. gotsis για τσιπριος πρεζιντεντ ή οτι εχεται ευχαριστηση
    χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://fimotro.blogspot.gr/2013/03/neo_21.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ