Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

AΓΚΑΘΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η ΖΩΗ ...


 Η ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ και ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ


Στις καταγγελίες για προσπάθειες συγκάλυψη της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ επέμεινε στον ΣΚΑΪ η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον απόηχο της «μετωπικής» σύγκρουσης με τον πρόεδρο της αρμόδιας προανακριτικής επιτροπής Χρήστο Μαρκογιαννάκη την περασμένη Πέμπτη.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «θέατρο και προσπάθεια συγκάλυψης», υποστηρίζοντας ότι ουσιαστικά απετράπη από τον κ. Μαρκογιαννάκη η ουσιαστική εξέταση του Γιάννη Καπελέρη πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, υπόπτου, και βασικού μάρτυρα
«Κάποιοι παριστάνουν ότι δήθεν θέλουν να ερευνούν» δήλωσε, αφήνοντας αιχμές για τον πρόεδρο της προανακριτικής και βουλευτή της ΝΔ. «Θέλει να φιμώνει την άλλη άποψη» πρόσθεσε για τον κ. Μαρκογιαννάκη.

Η βουλευτής τόνισε ότι η κυβέρνηση με υπογραφή Στουρνάρα ήθελε να δώσει με διάταξη άφεση αμαρτιών στους καταθέτες της λίστας Λαγκάρντ, με διαγραφή προσαυξήσεων και προστίμων 80% για χρονικό διάστημα πριν το 2008, δηλαδή ευνοούσε όλους αυτούς που συμπεριλβαμάνονται στην λίστα, διάταξη που εν συνεχεία απεσύρθη αρον -αρον μετά την κατακραυγή.

Απαντώντας μέσω του ΣΚΑΪ ο κ. Μαρκογιαννάκης ανέφερε ότι «εκείνο που δεν μπορώ να αποδεχθώ είναι ο τρόπος που θέλει να λειτουργεί (η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ) μέσα στην επιτροπή». «Αν δείτε τα πρακτικά της επιτροπής και τα συνδυάσετε με τις καταθέσεις των μαρτύρων στον εισαγγελέα, υπάρχει 1 σελίδα κατάθεση στον εισαγγελέα, 250 σελίδες στην προκαταρκτική και οι μισές ανήκουν στην Κωνσταντοπούλου» σημείωσε.

Ο πρόεδρος της προανακριτικής ανέφερε ότι ο κ. Καπελέρης ερωτήθηκε από την κ. Κωνσταντοπούλου αν πολιτεύτηκε με το ΠΑΣΟΚ, αν έχει λαπτοπ ή σταθερό κομπιούτερ, και έτσι έφαγε το χρόνο παρά τις επισημάνεις του ότι αν δεν μπει στην ουσία θα παραπονεθεί ότι δεν έχει χρόνο. Bεβαια η ερώτηση ήταν ουσιαστικής σημασίας  ώστε να ερευνηθεί η "διαδρομή" του cd ή του stick κατά την κρίσημη περίοδο που ο Καπελέρης ήταν διοικητής του ΣΔΟΕ.


 «Υπάρχουν κανόνες βάσει των οποίων λειτουργεί μια επιτροπή, να μάθει να σέβεται τον κανονισμό της Βουλής και να μη βρίζει» τόνισε για τη βουλευτή, ο πολύς κ. Μαρκογιαννάκης.

Πηγή :  Skai

13 σχόλια:

  1. ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΗ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ .
    ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΙΑΚΧΕ, ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΤΩΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑ ΤΙΠΟΤΕ, ΦΙΛΕ ΜΟΥ

      ΜΟΝΟ Η ΓΗ ΓΥΡΙΖΕΙ, ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΤΟ "ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ"

      Διαγραφή
  3. ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ .
    ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΜΑΣΤΕ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε τι βρίσκει κάποιος όταν ψάχνει να βρει την αλήθεια για τον λόγο για τον οποίο η Ζωή του ΣΥΡΙΖΑ έχει προνομιακή μεταχείριση από το Αλαφουζέικο: ο μπαμπάς της, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΎ και των βάζελων, ήταν δικηγόρος στις υποθέσεις των Αλαφούζων για την υπόθεση ... Ασπρονήσι! Νοήματα υψηλά ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΠΙΝΙΚΗ , Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ "ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣ@ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣ@"

      ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΠΑΡΘΕΝΑ", ΟΥΤΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ, ΑΛΛΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ Η ΖΩΗ, ΕΧΕΙ @ΡΧΙΔΙ@ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΑΩ.

      ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ μαζί σου ΙΑΚΧΕ , αλλά να ξέρεις ο Κωσταντόπουλος δεν υποστήριξε ποτέ το Σχέδιο ΑΝΑΝ .
      Ενώ ήταν πρόεδρος , τον τότε Συνασπισμό τον έλεγχαν οι σημερινές κοπριές του ΚΟΥΒΕΛΗ και της ΡΕΠΟΥΣΗ . Ευτυχώς έφυγαν και ξεβρώμισε ο Συνασπισμός .
      Όσο για τον 11.31 , τι να πω ? Ο Κωσταντόπουλος μας κυβέρνησε τόσα χρόνια μαζί με τους εγχώριους νταβατζίδες !

      Διαγραφή
    3. ΦΙΛΕ ΜΟΥ, "ΚΑΛΌ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΟΥ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΡΙ ΔΡΑΚΟ" ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΘΕΙΑ ΜΟΠΥ Η ΕΛΠΙΝΙΚΗ.

      ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ , JEFREY ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΝΤΟΡΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ , ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΌΣ, ΑΒΡΑΜΟ ΚΑΙ ΣΙΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ.

      Η ΣΒΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ , Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΤΑΝ "ΗΞΕΙΣ - ΑΦΗΞΕΙΣ" ,

      ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΧΕ ΔΗΛΏΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ "ΘΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ Ο ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ" !!!

      Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΛΥΒΙΑΤΗΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ , ΟΠΟΥ ΕΊΧΕ ΔΗΛΏΣΕΙ " ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ , ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"

      ΤΟΤΕ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Ο ΓΛΥΦΤΗΣ ΔΗΛΩΝΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ ΣΥΝΤΕΥΞΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΜΜΕ , ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,

      ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ , ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΩΝ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ , ΟΣΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ "ΧΤΥΠΟΥΣΕ" ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ.

      Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΠΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΝΟΜΙΖΩ , ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ

      ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΩ, ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΩ ...

      ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΚΧΟΣ , ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ, ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ , ΕΙΤΕ ΟΧΙ

      Διαγραφή
    4. γιαννακη, κόψε τη μαλακία, θα κουφαθείς παιδί μου!

      Διαγραφή
    5. ΙΑΚΧΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ . Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ .
      Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΠΩΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ , ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ .
      ΔΕΝ ΤΥΧΑΙΟ ΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΛΥΒΙΑΤΗΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΔΙΑΚΤΙΤΙΚΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ .
      ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ .

      Διαγραφή
    6. ΚΑΛΑ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ; ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΑ ΒΟΛΕΥΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΛΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΗΣ . ΠΑΝΤΑ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΣΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ

      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΟΝ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟ, ΟΤΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΄ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΩΝ ΤΟΥ

      Διαγραφή
    7. Ο ΜΟΛΥΒΙΑΤΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΣ ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ? ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ?
      ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΟΥΣ .
      ΜΟΝΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ .

      Διαγραφή
  5. γιαννακη στροφη εις τον κομουνισμον βλεπω εσχατως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ