Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

IMIA 1996 - ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ


ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΥΡΙΟ ΑΝΑΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 

13 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΣΕΔΑΡΙΔΗ ,ΒΡΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ! ΒΛΑΚΑ, Ε ΒΛΑΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. IAKXE TA IMIA IMIA
    AΛΛΑ ΣΤΕΙΛΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ
    ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ!!!
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ?
    ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΕΙ!!!!
    ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνιστώσα της κυβέρνησης έχουν γίνει τα φασισταριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι από μια παλιότερη μάζωξη των χρυσαυγιτών για τα Ίμια. Συγκεκριμένα είναι από τις 30 Ιανουαρίου 2003, δηλαδή ακριβώς δέκα χρόνια πριν, όταν η Χρυσή Αυγή ήταν ακόμα μια περιθωριακή μεν, αλλά εξίσου επικίνδυνη συμμορία διαποτισμένη από το μίσος κατά παντός διαφορετικού, ζει και αναπνέει έξω από τα "άρια" πρότυπα του Μιχαλολιάκου και της παρέας του.
    http://www.youtube.com/watch?v=j2CwU2S4QUQ&feature=player_embedded
    Οι στίχοι που απήγγειλε ο Μιχαλολιάκος: «ορθό το Λάβαρο, η νίκη μας προσμένει / ψηλά το μέτωπο και η καρδιά σκληρή», προέρχονται από την ελληνική εκδοχή του ναζιστικού ύμνου του τρίτου Ράιχ "Die Fahne hoch" (μτφ.: ψηλά τη σημαία), γνωστό και ως Horst-Wessel-Lied. Ο ύμνος αυτός αποτελεί τον επίσημο ύμνο της Χρυσής Αυγής, που διατηρεί όχι μόνο τον ίδιο τίτλο ("Ορθό το λάβαρο"), αλλά και ακριβώς την ίδια μουσική:

    http://www.youtube.com/watch?v=EtqeDsCbA1A&feature=player_embedded#!

    http://www.youtube.com/verify_controversy?next_url=/watch%3Fv%3DDjlaQyFWEC0%26feature%3Dplayer_embedded

    Το δε "Ζήτω η Νίκη" που ακούγεται στο τέλος κάθε ομιλίας των χρυσαυγιτών δεν είναι άλλο από το γνωστό Sieg Heil στην εξελληνισμένη του μορφή. Όπου "νίκη", σημειώσατε η εκπλήρωση των εφιαλτικών οραμάτων του ναζισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πιο σημαντική επέτειος για τους Έλληνες νοσταλγούς του τρίτου Ράιχ παραμένει η 30η Ιανουαρίου, δηλαδή η επέτειος ανάθεσης της καγκελαρίας στην κυβέρνηση συνασπισμού NSDAP και συντηρητικών εθνικιστών υπό την εξουσία του Χίτλερ (αποτέλεσμα της πλάνης των δεύτερων ότι θα καταφέρουν έτσι να ελέγξουν ή και να εξευμενίσουν την εξουσιαστική μανία των εθνικοσοσιαλιστών).
    Στις 30 Ιανουαρίου 1933 οι ναζιστές ξεκίνησαν να θέτουν σε εφαρμογή το πολιτικό τους πρόγραμμα «ξεβρωμίσματος» του (γερμανικού) τόπου. Μια διαδικασία που ξεκίνησε με την απαγόρευση της λειτουργίας των κομμάτων, του Τύπου, των δημοκρατικών και συνδικαλιστικών ελευθεριών, πέρασε από τις διώξεις των κομμουνιστών, των Εβραίων, των ανάπηρων και των αντιφρονούντων, για να καταλήξει στο ευρωπαϊκό ποτάμι αίματος του Β' Παγκόσμιου Πολέμου και, τέλος, στην ολοσχερή καταστροφή της ίδιας της Γερμανίας.
    Έτσι, ανάμεσα στις τελευταίες μέρες του Γενάρη και τις πρώτες μέρες του Φλεβάρη, η οργάνωση πραγματοποιεί εδώ και 16 χρόνια την παρέλασή της στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Η πρόφαση για την ετήσια πανελλήνια συνάθροιση της ναζιστικής Ακροδεξιάς είναι το θερμό επεισόδιο που συνέβη το 1996 μεταξύ ελληνικού και τουρκικού κράτους στις βραχονησίδες Ίμια, που κόστισε τη ζωή σε τρεις αξιωματικούς του ελληνικού πολεμικού ναυτικού.

    Και αν όμως δεν είχε συμβεί το επεισόδιο εκείνο ανοιχτά της Καλύμνου επί διακυβέρνησης Σημίτη, οι νεοναζί θα έπρεπε να το «ανακαλύψουν». Η κρίση των Ιμίων στάθηκε πολύ απλά η αφορμή, από τη μια για την καπηλεία μιας τραγωδίας, που παραλίγο να εξελιχθεί σε «χρυσορυχείο» για τους πολεμόχαρους των δύο χωρών, και από την άλλη για το «ταίριασμα» με τη μεγάλη επέτειο των απανταχού ναζιστών.
    Με λίγα λόγια, αυτό που το νεοναζιστικό μόρφωμα αποκαλεί «επέτειο μνήμης για τα Ίμια» είναι απλά το φανταχτερό περιτύλιγμα για μια ακόμη μάζωξη μίσους που καταλήγει κάθε χρονιά σε ρατσιστικά πογκρόμ, σε τραμπουκισμούς και μαχαιρώματα μεταναστών, «αναρχοάπλυτων» και κάθε λογής «διαφορετικών» από αφιονισμένα μπουλούκια νεοναζιστών, πάντα υπό τα στραβά μάτια της αγαπημένης τους αστυνομίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι δεν ξεχνατε ρε? αυτα τα αυγουλακια τα χρυσα που θα βγουν στα παζαρια την τριτη να μοιραζουν φυλλαδια αυτα θελουν να μας κυβερνησουν ? αν μιλησεις με το πιο εξυπνο απο αυτα θα κταλαβεις πως ειναι για ιδρυμα. τετοιους ψευτοεθνικισμους δεν τους μπορω οταν ειναι να πανε φανταροι τρεχουν στους βουλευτες για αεροπορια ή καλη μεταθεση τωρα τρεχουν στα παζαρια με φυλαδια και κυνηγαν τους βουλγαρους στην κερκινη.ασε που οι μισοι ειναι προσφυγες μικρασιατες και ποντιοι οι παπουδες τους οταν ηρθαν δεν ηξεραν να μιλανε ελληνικα μονο τουρκικα ηξεραν οι εγγονοι τους κυνηγουν τους μεταναστες ,ρε θα μας τρελανουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ , ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΠΑΔΟΚΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΗΤΕΡΑΣ Μ.ΑΣΙΑΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΕ <> . ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΒΛΑΜΕΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟΥΤΟ:ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ . ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΑΥΤΟ ΜΠΟΥΦΟ ΑΝΕΤΡΕΞΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 40-50 ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ? ΤΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΧΟΥΝ? ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ? ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ 1922-1924 .ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . Α ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΚΙΟΛΑΣ ΝΤΟΠΙΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΙ ΚΛΠ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ .....ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ..... ΠΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ (ΑΠΕΙΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΧΩ) ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟΥ , ΤΟΥ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ . ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΟΚΟ , ΜΟΚΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ .

      Διαγραφή
  7. Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ?
    Η ΘΕΙΑ ΕΛΠΙΝΙΚΗ ΘΑ ΕΛΕΓΕ : '' ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ ΝΑ ΣΆΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ''!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ''ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΥΡΙΟ ΑΝΑΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ''

    ξύσε αρχίδια . . .

    TERIS XRYSOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TERIS XRYSOS , ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΣΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΧΕΙΣ , ΟΠΟΤΕ ΕΣΥ ΜΟΥΓΓΑ ... ΚΑΠΙΤΟ ?

      Διαγραφή
    2. ΕΔΩ ΔΙΝΩ ΔΙΚΙΟ ΣΤΟΝ ΙΑΚΧΟ . ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΡΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΜΠΑΡΚΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ Ή ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΗΜΠΟΡΟ ΠΟΛΙΤΗ , ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ !

      Διαγραφή
    3. ΙΑΚΧΕ πολύ δημοκρατικό σε βλέπω , τους Αναρχοαπλυτομπολσεβίκους να τους κόψεις . Μας έχουν καταλάβει το blog .

      Διαγραφή
  9. Βρέ παλληκαρια της Χρυσης Αυγής,δε κανετε μια προσπάθεια να ανακαταλάβετε την Πόλη,τη Βόρειο Ηπειρο και τον Πόντο;Μόνο Πακιστανούς μεροκαματιαρηδες στην Αθηνα? Αντε μπρός,εκει ειναι η μαγκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ