Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

H KOYMΠΑΡΑ ΤΟΥ "ΠΟΛΙΤΗ TEONDOR" ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ


Μαχαιριά στον Πολίτη ΤΕΟNDOR η συμπεριφορά της αγαπημένης του κουμπάρας, να τον αδειάσει και να πηδήξει τον φράχτη του Ντοροκάναλου της Ξυνής.

Οσο δε για τους καλεσμένους της εκπομπής είναι σαφής η προτίμηση της Λίας στα golden boys των κομμάτων της συγκυβέρνησης. Ο κανακάρης του πρωην βουλευτή της ΠΟΛΑΝ , που εμφανίστηκε πρόσφατα στην πολιτική πιάτσα από το πουθενά ως αυτοκλητος σωτήρας μας και ο Γρηγοράκης ο πολιτευόμενος ,ο φυτευτός του ΔΡΟΜΕΑ στο ΠΑΣΟΚ. Ναναι καλά τα παλληκαρια , καιρό είχαμε να ακούσουμε τόσα ευτράπελα και τόσες πολιτικές αμπελοφιλοσοφίες σε μιας ώρας εκπομπή. Σκόνη τους έκαναν ο Φώτης των "Ανεξαρτήτων" και ο Σταύρος Παπαϊωάννου του ΣΥΡΙΖΑ, παρα τις φιλότιμες προσπάθειες της "κουμπάρας" να σώσει την παρτίδα



25 σχόλια:

  1. IAKXE ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!!!!

    ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ή ΜΑΛΛΟΝ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΛΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ (ΚΑΡΑΜΑΝΛΟΚΑΝΑΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΤΟΡΟΚΑΝΑΛΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ)

    "ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΒΑΡΚΑΡΗ"
    (ΤΙΛΤΟΣ ΠΑΛΙΑΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ)

    ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ "ΨΑΞΕ" ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ!!!!

    σε χαιρετω (και τους χαιρετω)
    tadenestoras
    σε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΥΝΗ.
    ΠΗΡΕ 2 (ΜΑΥΡΙΔΟΥ-ΝΩΤΑ) ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ.
    Η ΜΕΝ ΝΩΤΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΧΡΩΜΗ ΑΓΕΥΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ Η ΔΕ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ, ΑΣΧΕΤΙΛΑ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ολη την εβδομαδα παρακολουθουμε την εκπομπη της ταπασκου απο το ntv περα απο το οτι ειναι η καλυτερη με διαφορα απο ολες τις μεσημεριανες ολων των τοπικων καναλιων η συγκεκριμενη εκπομπη εχει καταφερει να κερδισει τις προτιμησεις των τηλεθεατων...οι καλεσμενοι της ειναι καθημερινα μια εκπληξη για το σερραικο κοινο.δεν επαναλαμβανει τους ιδιους και τους ιδιους....αυτη την εβδομαδα μας ελλεψε η αγγελακη ελπιζουμε να την ξαναδουμε συντομα.πολυ καλο το σαν σημερα με ακριβη στοιχεια απο την προσφατη ελληνικη ιστορια.μπραβο στον κυριο τασου που δειχνει να κατεχει απολυτα το αντικειμενο.πολυ καλο και το αφιερωμα για τα 100 χρονια των σερρων αν και περιορισμενο στον μητροπολιτη αποστολο.δικαιολογημενα ομως αφου ο συγκεκριμενος κυριος τασκου ειχε μια ιδιαιτερησχεση με την εκκλησια.μπραβο στην συνεντευξη απο το υπουργο μακεδονιας θρακης...ασχετα απο τις αερολογιες που ελεγε ωστοσο η κυραι ταπασκου την κρατησε σε επιπεδο.....α!μπραβο και στην αθλητικη εκπομπη επιτελους κατι αξιολογο με πραγματικη ενημερωση.περιμενουμε και αλλα απο το ntv που εχει μπει σε τροχια ανοδου αν και στο τομεα ψυχαγωγιας μαλλον ειναι ανυπαρκτο...γιατι αραγε?ενα μπραβο και στις μανικαη και βαιδου παντα μαχιμες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑ ΧΑ ΧΑ
      ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟΠΑΙΝΕΥΕΣΤΕ
      ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΝΑ ΦΡΑΦΚΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΤΟ NTV ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΝΟΝΤΑΙ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΗΤΕ ΑΥΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΔΗΛΑΔΗ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ NTV ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΦΟΥ ΥΣΤΕΡΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ.ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ NTV ΣΚΙΖΕΙ.ΚΑΝΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ.ΚΑΝΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ NTV ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ.ΚΑΤΙ ΠΗΓΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΝΝΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΝΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ.ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΤΟ NTVΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΡΙ ΣΕ ΕΠΑΝΑ;ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΒΡΑΔΙΝΟΥ ΤΟΥ.ΚΥΡΙΕ ΤΣΕΠΕΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΙΔΞΣΕΙΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΒΑΙΔΟΥ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΜΑΝΙΚΑΚΗ ΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΗ.ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΣΚΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΤΟ NTV ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ Α! ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ?ΣΤΕΚΕΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΑΛΛΑ Η ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝ ΣΚΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΙΑΣΟΥΝ ΠΑΤΟ

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΣΚΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ
      ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΕΙΝΑΙ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ NTV ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ.

      Διαγραφή
  4. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΙΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΤΖΟΥΜΑΓΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΤΛ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΞΥΝΗ; ΡΕ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ; ΘΟΔΩΡΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΠ ΕΞΩ ΕΙΣΑΙ; ΤΖΑΜΠΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΣ; ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΤΗ Ν.Δ; ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕΣ ΑΝΕΛ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι εννοει ο 9.11 "ποιοςπληρωνει το βαρκαρη"; Αληθεια πιστευει η ξυνή οτι με τηϊα έκανε τη μεγαλη αλλαγη. Η καλυτερη αντιγραφη της Λίας είναι το χειροτερο της Μωραϊτη στις πιο κακες της ημερες, η οποια αλήθεια τώρα πο βρίσκεται; Αληθευει ότι η Νοικοκυρα Ναβαλη ανέλαβε τη διευθυνση του Δικτυο; Μας λενε ότι τα εχει κανει μπαχαλο και ευθυνεται για τις απολυσεις που εγιναν και που θα γινουν; ΚΡΙΜΑ για τη Νάβαλη. Ξεχασε τη δικη της καταντια με τον παππου και θελει να τη μεταδωσει και στους αλλους. Οσο για τη Νοτα, καλη αρχη και περιμενουε να δούμε κατι νεο. Πηξαμε στ μπαγιατιλα. Μηπως καποιους εξυπηρετει; Λανθασμενες οι αποφασεις της ξυνής περα ως περα. Ετσι αποφασιζει και στο γραφειο της; Μαλλον. Αλλιως πως να εξηγησει κανεις το νταιλίκι που πουλαέι ο συνεργάτης της στους ψηφοφορους της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O 9.11 EINAI O TΑΔΕΝΕΣΤΟΡΑΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΛΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ
      ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΥΠΑΝΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ "ΚΑΠΟΙΟΙ" Ή "ΜΕΡΙΚΟΙ"

      ΤΟ "ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΒΑΡΚΑΡΗ" ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ
      ΤΟ "ΑΛΛΟΣ Γ.Μ.ΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ" ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?
      ΑΝ ΟΧΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ

      Η ΞΥΝΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ:

      ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΖΑΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

      tadenestoras
      στην διαθεση σου

      Διαγραφή
  6. ΡΕ ΣΕΙΣ; ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ 10 ΚΟΣΚΙΝΑ ΤΗΝ ΞΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΔΕΝ ΤΗς ΕΦΘΑΝΑ ΤΗς ΞΥΝΗΣ Η ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗς ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΕ ΚΑΙ ΦΙΔΙ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕ, ΤΩΡΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΑ; ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ Η ΞΥΝΗ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΕ ΤΟΥς ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ. ΑΜ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΤΗΣ. ΚΑΡΦΙΑ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΡΟΝΙΑ ΑΝΑΖΑΗΤΑ. ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΡΗΚΕ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΓΥΡΩ ΤΗΣ. ΚΑΤ ΠΑΕΡΑ ΚΑΤΑ ΚΟΡΗ. ΦΩΤΙΚΑ ΑΝΑΨΕΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ. ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ. ΛΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΤΗ ΒΡΙΖΕΙΣ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ. ΔΕΝ ΤΗ ΚΟΛΛΗΤΗ ΣΟΥ ΤΗ ΝΑΒΑΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΡΑΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΜΩΡΑΙΤΗ
    ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΡΕΝΟ, ΑΝΩΝΥΜΗ(Ε) 5:15, ΦΡΕΝΟ!!!
    ΣΕ ΠΟΙΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΣΑΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς 'υποστηρικτή NTV' :
    Πρόσεχε, γίνεσαι το ίδιο γραφικός/η με 'υποστηρικτή Πανταζή' και 'υποστηρικτή Γκότση'.
    Μπορεί να τρώμε χόρτα, λόγω ανέχειας, αλλά δεν είναι κουτόχορτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνειδητά γίνεται μια προσπάθια από ορισμένους να ''ταυτίσουν'' την υποψηφιότητα του Ηλία Γκότση με υποψηφιότητες ''τύπου'' Πανταζή . Η υποψηφιότητα του Ηλία Γκότση είναι μια υποψηφότητα ελπίδας και νίκης , ας το καταλάβουν αυτό ορισμένοι .
      Αυτοί οι ορισμένοι , είναι ο ίδιοι που με τις επιλογές τους το 2010 μας οδήγησαν στο νομό Σερρών στη μεγάλη ήττα .
      Ο Ηλίας θα τον κερδίσει τον Δήμο .

      Διαγραφή
  10. ΡΕ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.
    Η ΞΥΝΗ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΟΔΩΡΑΣ ΤΗΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΨΙΛΟΣΗ ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ.
    ΜΠΟΡΕΙ Η ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ,
    ΤΥΧΑΙΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΤΑ? Η ΚΩΤΑ ?(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ) ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ?
    ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΞΥΝΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ Ο ΝΤΟΝΤΟΡΑΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΚΑΝΕ ΗΔΗ Ή ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ 3 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΞΥΝΗΣ.
    ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΤΕΟΝΤΟΡ ΕΒΑΛΕ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΥΛΕΤΙΚΑ ΕΔΡΑΝΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ) ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ.
    ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ, ΑΠΑΤΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ.
    ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΛΟΥΚΟΥΜΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΞΥΝΗ ΚΑΘΩΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΤΗ ΜΩΡΑΪΤΗ ΤΣΙΡΙΧΤΗ ΦΩΝΗ;ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ! ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΑΒΑΛΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ.ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΑΚΗΣΕΦΥΓΕ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΑΤΕ ΠΩΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ ΟΡΜΗΣΑΤΕ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΓΡΑΦΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΝΑΝΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΠΟΥ ΓΛΥΦΕΙ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ Η ΞΥΝΗ ΤΑ ΗΝΙΑ ΑΛΛΟΥ;ΚΟΡΟΪΔΑ Ε ΚΟΡΟΪΔΑ. ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ. ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΡΟΪΔΟ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΞΥΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΕΡΑ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ. ΟΤΑΝ ΤΟ TVS ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ 7-8 ΑΤΟΜΩΝ ΟΜΑΔΙΚ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΔΙΩΞΕ ΤΗ ΝΑΝΤΙΑ ΑΧΝΑ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΤΕ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΠΟΔΙ;ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗ. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΑ ΠΕΣΜΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΝΑΒΑΛΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΦΤΡΟΝΙ?
      ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΟΥ?
      ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ?

      Διαγραφή
  12. ΠΡΟΣ 7.54 ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΜΩΡΑΪΤΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΑΛΛΟΥ. ΠΡΟΦΓΑΝΩΣΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΕΝΤΗ ΚΑΛΟΥΣΕ , ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΔΗ. ΑΥΤΑ Η ΞΥΝΗ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΠΜΑΣ . ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΠΟΙΑ ΝΑΒΑΛΗ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ?
    ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΑΙ?
    Η ΝΑΒΑΛΗ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΑΓΕ ΠΟΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.
    Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Η ΞΥΝΗ ΟΤΙ Η ΝΑΒΑΛΗ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΤΗΝ ΘΑΒΕΙ?
    ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΞΥΝΗ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΤΣΙΡΙΧΤΕΣ ΦΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ "ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΒΑΡΚΑΡΗ" ΤΟ "ΑΛΛΟΣ Γ.Μ.ΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ" ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕ1 tadenestora; ΠΩΣ ΤΗ ΒΓΑΖΕΙ Η ΞΥΝΗ ΤΖΑΜΠΑ; ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΔΩΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΥΜΟ Η ΥΠΟΘΕΣΗ. Υ.Γ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΝΑΒΑΛΗ. ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΟΡΜΑΝΕ. ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ "ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΜΥΓΑ ΚΩΛΟ" ΤΟ ΞΈΡΕΙΣ; Ε! ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΝΙΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΙΟΣ ΟΡΜΗΣΕ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ; Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΑΝΤΙΑΣ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΦΩΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ, ΒΑΖΕΙ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ; ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ; Η ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ. ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑ ΦΡΑΓΚΑΚΙΑ. ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΡΙΞΕ Η ΞΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Η ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΗ. ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΜΩΡΑΙΤΗ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ; ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ. ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΠΟΥ; ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΛΙΑ; ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΤΕΟΝΤΟΡ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΦΡΟΥΤΑ!Ο ΕΝΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΝ Πς ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ. Ε ΡΕ ΓΙΑ ΤΣΟΥΜΑΚ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΘΕΟΣ ΣΧΩΡΕΣ ΤΑ ΠΕΘΑΜΕΝΑ ΤΟΥ! ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ ΚΑΙ ΘΡΕΦΕΙ ΜΑΛΛΙ ΚΑΡΑΜΠΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΟΜΠΡΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ. ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ Η ΟΜΠΡΕΛΑ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΕΙΩΝΕ Η ΟΜΠΡΕΛΑΤΗ!
    ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ Η ΓΙΑΚΟΜΠΣ ΜΑΙΡΗ Η ΠΟΛΥΞΕΡΗ!!! ΚΑΙ Ο ΚΟΤΑΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ! ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ ΤΟΥ Κ.ΛΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥ...ΛΑ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΓΙΑ 100 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ. ΕΜΜ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΣΤΑΡΙΛΙΚΙΑ" ΜΗ Χ...Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΤΕΟΝΤΟΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ. Η ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΑ ΤΡΑΒΕΣΤΙ.ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΚΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ (ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ) ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ "ΟΜΟΡΦΟΝΙΕΣ" ΑΓΡΑΜΜΑΤΕΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΘΗΚΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ