Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Η ΜΑΝΑ ΝΑΣΙΟΥΤΖΙΚ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΓΙΟ ΤΗΣ





... ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ στην μάνα του γόνου της μεγαλοαστικής οικογένειας Νάσιουτζικ, Νίκο Ρωμανό :

"Όσα χρόνια ζει "παιδί" που "κακοποιήθηκε βάναυσα", ενώ έπαιζε με τα ΑΚ, τα πιστόλια και έκανε αλη(σ)τείες με τους "συντρόφους" του, τόσα χρόνια δουλεύω και πληρώνω ένσημα.

'Οσα χρόνια ζει μέσα στην χλίδα ο κανακάρης "επαναστάτης" και εκ του ασφαλούς "αγωνίζεται" να σώσει την κοινωνία από άτομα σαν τους γονείς του, εγώ και όλοι όσοι ξέρω δουλεύαμε για να πληρώνουμε τα νοσοκομεία και τα σχολεία του κάθε "κακόμοιρου" λαθρομαχαιροβγάλτη, τις μίζες του κάθε προδότη "σωτήρα" και τις ΜΚΟ των "φιλάνθρωπων" κορακιών της αριστεράς και της ανθελληνικής "διανόησης".

Όσα χρόνια πέρασαν αφού αποφοίτησε από το σχολείο, τόσα χρόνια υπηρέτησα στις Ειδικές Δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού, με 2 αποστολές στο ενεργητικό μου, με ατελείωτη εκπαίδευση και καψόνια για να μπορεί ο βολεμένος "κληρονόμος" να "παίζει" ανέμελα στα βόρεια προάστια.

Η μάνα του δήλωσε δημόσια ότι τον στηρίζει, δεν την άκουσα όμως να πει ένα συγγνώμη από την Ελληνική Κοινωνία που δέχθηκε τις ύβρεις και το μίσος του "μπουμπούκου" της, επειδή εκείνη έκανε την ζωούλα της και τον μεγάλωσε με τον "αυτόματο πιλότο" της TV και των βιντεοπαιχνιδιών. Δεν την άκουσα να κάνει αυτοκριτική, να αναγνωρίσει την κατάντια του παιδιού της και το δηλητήριο του "δημοκρατικού" μίσους του. Δεν την άκουσα να κρίνει της παρέες του και τους ιδεολογικούς καθοδηγητές του που εκ του ασφαλούς και καλά κρυμμένοι μέσα στην "θεωρία του χάους" του κατέστρεψαν την τακτοποιημένη ζωή του.

Το μόνο που άκουσα από εκείνη την δυστυχισμένη μάνα ήταν έπαρση, εγωισμός και κακία. Μια μάνα "καθώς πρέπει" γεμάτη μίσος, ανίκανη να αναγνωρίσει την δική της μεγάλη αποτυχία και με ευκολία να το χρεώνει στην Κοινωνία.

Αυτή η "μάνα", το δύστυχο παράδειγμα μιας κάλπικης ζωής, μας βοηθά να κατανοήσουμε την σημερινή αρρώστια και κατάντια του σύγχρονου "τακτοποιημένου" και ευκατάστατου "δημοκράτη", που έχει μάθει μόνο να τα "σπάει" και ο αδύναμος να τα πληρώνει, αφού πρώτα αβίαστα του χρεώσει το "λάθος" και αν ο "αδύναμος" τολμήσει να αρνηθεί, θα τον χαρακτηρίσει "φασίστα", "ναζί" και "αμόρφωτο".

Θα κλείσω με κάτι που λέω στην κόρη μου κάθε μέρα: "ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΧΕΡΙΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ, ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΧΕΡΙΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ."

6 σχόλια:

  1. ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΣΑΣ.
    ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΕ ΕΘΝΟΣΗΜΟ. ΜΠΡΡΡ...
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΤΙ, ΒΑΦΤΙΣΑΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ 4 20ΧΡΟΝΑ, ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΠΟΣΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ! ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΣΑΛΛΑΣ!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Συριζέογλου!!! Τι μπάφο πίνεις και δεν μας δίνεις!!
      20 με 24 ΧΡΟΝΏΝ ΆΤΟΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΑΙΔΙΆ;;
      Αλλά ξέχασα εσύ δήλωσες Ι17 και ΔΕΝ έκανες την θητεία σου γιατί σε έκρυψε η μάνα σου στην ντουλάπα!!
      Όταν ζητάς ψήφο απο τα 17, εκεί λες τα άτομα είναι ολοκληρωμένα πολιτικά όντα, όταν σας πάνε στην μπουζού, λόγο ένοπλης ληστείας εκεί, είσαστε παιδιά!
      Έλεος με την διγλωσσία σας!!
      Και να σου πω ντεκλαρε θα ήμουν μαζί τους, ΕΑΝ έπαιρναν τα φράγκα των μανάδων και πατεράδων τους(της μπουζουαρίας ουσιαστικά που γλεντοκοπά στα βόρεια προάστια και στας Μυκόνους) και τα διάθεταν για την πάλη του λαού ενάντια στους δοσίλογους κατακτητές.
      Αλλά βλέπεις ως προς αυτό ακολουθούν ..τα καλά και συμφέροντα!!
      Δεν πειράζει θα τους πάνε οι μανάδες τους τώρα καινούρια βρακιά στην "βίλα Κορυδαλλού" που θα τους δουν οι "φίλοι" τους Αχμετ, Μεμέτ και σία, και θα τους πουν : γκελ μπουρντα να κάνουμε τρελίτσες!!

      Διαγραφή
  2. ΡΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΏΜΑΤΟΣ ΤΗΣ.... ΝΑΤΑΝ ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ ΤΗΣ.. ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ,, ΝΑΤΑΝ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ... ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.. ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΡΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΛΟΠΑΙΔΩΝ, ΑΡΑΓΕ;

    "Σύλληψη γνωστών Χρυσαυγιτών με όπλα"

    http://alterthess.gr/content/syllipsi-gnoston-xrysaygiton-me-opla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνελήφθησαν οπλισμένοι ...

    Μέλη της Χρυσής Αυγής στην Κόρινθο είναι οι δύο νεαροί που συνελήφθησαν οπλισμένοι, σε τυχαίο αστυνομικό έλεγχο στην Ιερά Οδό στις αρχές της εβδομάδας.

    Σύμφωνα με... Μέλη της Χρυσής Αυγής στην Κόρινθο είναι οι δύο νεαροί που συνελήφθησαν οπλισμένοι, σε τυχαίο αστυνομικό έλεγχο στην Ιερά Οδό στις αρχές της εβδομάδας.

    Σύμφωνα με το Εθνος, στην κατοχή του 26χρονου και του 18χρονου βρέθηκαν ένα πιστόλι με τέσσερα φυσίγγια, πτυσσόμενα γκλομπ, σουγιάδες, κουκούλες και κράνη.

    Η αστυνομία διερευνά τώρα ενδεχόμενη σχέση των δύο με ποινικά αδικήματα.

    Ο 18χρονος, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, είχε αναφέρει, συνοδεία φωτογραφίας, τις συγκρούσεις Χρυσαυγιτών και αστυνομίας έξω από το στρατόπεδο της Κορίνθου, όπου κρατούνται μετανάστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟΣ ΦΑ ΜΑΣ ΣΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΗΒΕΡΝΙΣΗΣ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ