Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ , ΑΛΗΤΕΣ , ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ...

ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΕΥΡΩ , ΒΟΡΙΔΗ και ΣΙΑ


ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ , ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΙ ΕΤΣΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΡΩ ... από iakxoserraios


Ο "Βουβός", η "Ξυνή" , ο "Γιατροτραπεζίτης" και ο "Πορφυρογγένητος" (για την επιστολή στο ΒΗΜΑ δεν μιλήσαμε ακόμη)  έχουν να δώσουν μία απάντηση στον χειμαρώδη συμπολίτη μας , που ολοκληρώνει με την τρομερή ατάκα "αλλα δεν πειράζει μας αρέσει κι έτσι, έχουμε ευρώ ..." ; 

1 σχόλιο:

  1. Αυτοί οι καραγκιοζηδες και άλλοι 160 σύρθηκαν πίσω από την π...... που βάζεις στη φωτογραφία, η οποία για να προστατεύσει την κορούλα της στη Μεσσηνία μαζί και με τον Χατζηνικολάου, το λαμόγιο που ως διευθυντής του ΙΕΚ του Ροδόπουλου στην Αθήνα έφεραν νόμο - δολοφόνο για όλη την ιδιωτική εκπαίδευση. Κι οι δικοί μας τον ψήφισαν με 2 χέρια!!! Με δυο χέρια θα τους μουτζώνουμε κι εμεις από εδώ και πέρα...και τους 3 της ΝΔ!!! Ηλίθιοι! Α, Ηλίθιοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ