Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΨΗΛΑ ...


Έλαβα αυτό το e-mail από την Τ.Ο. Σερρών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  και το δημοσιεύω αυτούσιο :




"Στο διαλυμένο, ανθελληνικό και υπόδουλο κράτος του γραικιλιστάν, οτιδήποτε Εθνικό οφείλει να καταπνίγεται. Από τη μία, τα απεριόριστα κονδύλια για τις ΜΚΟ που ασχολούνται δήθεν με τα «ανθρώπινα δικαιώματα» ενώ στη πραγματικότητα έχουν αποκλειστικά ανθελληνική δράση, κι από την άλλη εικόνες σαν κι αυτές από το συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα. Εδώ και καιρό, είχε πάψει να υπάρχει Ελληνική Σημαία αναρτημένη. Yπήρχαν μόνο η βουλγάρικη και αυτή της ευρωπαϊκής ένωσης. O δήμος Σιντικής στον οποίο υπάγεται ο σταθμός δήλωνε πώς έχει γίνει δωρεά μια μεγάλη σημαία αλλά δεν έχει μηχάνημα να τη βάλει, το κράτος αδιαφορούσε κι έτσι τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα στον Προμαχώνα παρέμεναν χωρίς Ελληνική Σημαία.

Το Σάββατο το μεσημέρι, δεκάδες μέλη της Τ.Ο. Σερρών της Χρυσής Αυγής, αφού συγκέντρωσαν όλα τα απαραίτητα για την τοποθέτηση της Σημαίας κι αφού εξασφάλισαν την παρουσία ανυψωτικού μηχανήματος, πήγαν στο συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα. Εκεί οι Συναγωνιστές συνάντησαν τη σθεναρή αντίσταση του καθεστώτος, το οποίο επιστράτευσε μέχρι και ΜΑΤ για να αποτρέψει την τοποθέτηση της Ελληνικής Σημαίας! Παρά τις... αγωνιώδεις προσπάθειες «κάποιων», η Σημαία τοποθετήθηκε στο στύλο. Απορία πάντως προκαλεί η τόσο μεγάλη ενόχληση του καθεστώτος για την ύπαρξη Ελληνικής Σημαίας στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

Ως Χρυσή Αυγή, δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν σκοπεύουμε να σταματήσουμε τη μάχη για μια Ελλάδα πραγματικά ελεύθερη κι ανεξάρτητη και πως σε όλους τους Εθνικούς Αγώνες είμαστε και θα είμαστε στην πρώτη γραμμή, όσο αυτό κι αν δεν αρέσει στο σάπιο και ανθελληνικό καθεστώς"

Λαϊκός Σύνδεσμος - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Γραφείο Τύπου Τ.Ο. Σερρών



13 σχόλια:

  1. Αχαχα να ΄σαι καλά βρε Ίακχε ! Καινούριο συκώτι φτιάξαμε ! Άκου "Έλαβα αυτό το e-mail" !!!
    Αλήθεια ποιός θα μου πει πόσες δεκάδες είναι τα 12 άτομα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αβε μαλακαρε τηνειδηση
      τα αβγα σηκωσαν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
      ενω ο καρυδας ειπε ναι σε στρατοπεδο συγκεντρωσης
      μεταναστων βεβαιωςβεβαιως κ λεφτα γιοκ για την σημαια

      ταλλα εγω τακουω βερεσε
      οχι οτι ειναι αγιοι αλλα ΑΥΤΟ τογεγονός ειναι αλλιως
      καλημερα

      Διαγραφή
  2. Ο πρώτος εξ αριστερών παράλληλα παραστάθηκε και σε κανένα πλειστηριασμό να βγάλει το καθημερινό του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ INFOSERRES ΕΔΩ ΤΗ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ

    http://www.infoserres.gr/serres/component/content/article/2-politiki/5402-%CE%88%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B5-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%87%CE%AD%CF%81%CE%B9%CE%B1,-%CE%B7-%CE%A7%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%91%CF%85%CE%B3%CE%AE.html

    ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ???? ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ Ο ΔΗΜΟΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΧΤΕΝΙΖΟΝΤΑΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ ΙΑΚΧΕ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΛΙΤΗ TENDOR? ΓΙΑ ΤΑ 3.5ΟΟ € ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΦΑΓΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ..... ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΑΧΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΠΤΗ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΜΠΛΕΞΕ ΚΕΚΕΔΙΖΕ. ΩΡΕ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΙΔΙΑ. 3.500€ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ ΤΑΞΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τελικά
    ο καρύδας την ανύψωσε την προηγουμένη ή τα αβγα
    αν βεβαια οι χβγητες το καναν γιατι δεν εχουν φωτο με το ανυψωτικο μηχανημα την ωρα που ΑΝΥΨΩΝΕΤΑΙ κλπκλπ τζαμπα σας παίνεψα
    ψόφιοι ειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΡΑΚΙ ΤΩΝ ΠΛΗΣΤΕΙΡΙΑΣΜΩΝ, ΕΝΑΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ , ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΑΛΑΜΤΖΗ, ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΝ ΣΕΡΡΩΝ.

      Διαγραφή
    2. Το ρεπορτάζ του NTV δεν το είδατε; Αν όχι, να το δείτε. Εκεί φαίνεται ποιος ανέβασε τη Σημαία.

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΝTV, ΑΛΛΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΑΥΓΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΕΝΩ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΙΣΟΜΕΓΕΘΗΣ ΑΝΗΡΤΗΜΕΝΗ ΤΟΝ ΙΣΤΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ; ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ.

      Διαγραφή
  7. ΙΑΚΧΕ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ...ΑΡΧΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΟΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΔΥΟ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΞΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΑ ...ΜΕΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ..ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑ .....ΕΣΕΙΣ ΧΡΥΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΧΕΤΑΙ; Η ΝΟΔΕ ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙ;Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΙ ΛΕΕΙ;ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ..
    ΙΑΚΧΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ερώτηση: Ο καθημερινός υβριστής της ΧΑ, Παναγιώτης Σαββίδης / infoserres, με καταγωγή από το Πετρίτσι, αληθεύει ότι έχει ιερόδουλη …..; Έτσι ακούγεται έντονα. Όσο για τη Σημαία, δες NTV

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H ΑΠΌΛΥΤΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΘΑ ΠΩ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟΥΤΟ : ΡΕ ΚΑΥΜΕΝΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ , ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ; Η ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ, ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ