Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΕ , "ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ..."


Παρέμβαση της οικογένειας Καραμανλή για τη μεταφορά τμημάτων στο ΤΕΙ Σερρών στο πλαίσιο του σχεδίου «Αθηνά», κατήγγειλε επίσημα την Πέμπτη (7/2) η διοίκηση του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, και ζήτησε από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να παρέμβει για την ακύρωση της επιχειρούμενης μεταφοράς 8 τμημάτων του στις Σέρρες.
Στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, η διοίκηση του Α-ΤΕΙΘ προέβαλε βίντεο από τηλεοπτική εκπομπή σερραϊκού καναλιού, στην οποία ο πρόεδρος του ΤΕΙ Σερρών ευχαριστεί τον Κώστα Καραμανλή για τη βοήθειά του. «Του ζήτησα και μας έκλεισε ραντεβού με υπηρεσιακούς παράγοντες και αυτό βοήθησε πολύ, διότι όταν πηγαίνεις συστημένος, σε ακούνε περισσότερο», ακούγεται να δηλώνει ο τελευταίος. Οι συγκεκριμένες δηλώσεις προκάλεσαν θύελλα, με τη διοίκηση του ΤΕΙ Σερρών να διαρρέει εκ των υστέρων ότι δεν εννοούσε τον τέως πρωθυπουργό, αλλά τον συνονόματο ανηψιό του, γιο του Αχιλλέα Καραμανλή, ο οποίος εκκολάπτεται για είσοδο του στην πολιτική.
Φυσικά ο κ. Πρόεδρος του ΤΕΙ Σερρών άδειασε κανονικά την Ξυνή  η οποία με δηλώσεις της και διαροές εκ του πολιτικού της γραφείου πήγε να καπιλευτεί την μεγάλη αυτή  επιτυχία του σχεδίου ΑΘΗΝΑ υπερ του Νομού Σερρών και της τοπικής κοινωνίας.
Η μεταφορά 10 σχολών (8 στις Σέρρες και 2 στη Φλώρινα) σημαίνει τη μετακόμιση 10.000 - 12.000 σπουδαστών και 140 υπαλλήλων και σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του ιδρύματος Κ. Βαρσαμίδη, το 70% των σπουδαστών εκτιμάται ότι θα διακόψει τις σπουδές του.

Οχι τίποτε άλλο "Πορφυρογέννητε" Κωστάκη Καραμανλή Γ' , για να διαπιστώσεις τι φίδια κουβαλάς στον κόρφο σου , "φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες"

10 σχόλια:

  1. Όλοι οι Σερραίοι πρέπει να ευγνωμονούν τον κύριο Κωνσταντίνο Καραμανλή για το μεγάλο καλό που έκανε στη πόλη μας .
    Ο νομός μας έχει ανάγκη από τέτοιους βουλευτές που πράγματι μπορούν να βοηθήσουν . Μόνο και μόνο το όνομα τα λέει όλα .
    Το κυριότερο όμως είναι άλλο . Ο κύριος Κωνσταντίνος Καραμανλής αποτελεί τη λύση για να αναλάβει τις τύχες της χώρας όταν ο πρωθυπουργός μας Αντώνης Σαμαράς κουραστεί να αγωνίζεται για να σώσει τους Έλληνες και την Πατρίδα μας .
    Έτσι δεν θα έχουμε μόνο τρεις Παπανδρέου , αλλά και τρεις Καραμανλήδες Πρωθυπουργούς της χώρας . Είναι σε όλους μας γνωστό πόσο έχουν βοηθήσει την πατρίδα μας αυτές οι δυο μεγάλες πολιτικές οικογένειες . Μετά απο τόσες προσπάθειες και οι δυο αυτές πολιτικές οικογένειες έχουν εξασφαλίσει ένα αξιοπρεπή τρόπο διαβίωσης για όλους τους Έλληνες και έκαναν την Ελλάδα ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος .

    τρύπια καπότα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο ταιριάζει εδώ το ' Θέλει η ...ποπάρα να κρυφτεί, μα η χαρά δεν την αφήνει' !
    Έλεος χριστιανέ μου, δεν μπορούσες να περιμένεις να οριστικοποιηθεί το σχεδιο Άθηνά' και μετά να δώσεις τον φόρο υποτελειας;;; Δεν θα 'χουμε δα και αυριο εκλογές!!
    Κρίμα, γιατι πίστευα οτι το ΤΕΙ Σερρών ήταν αρκετά ψηλά, αλλά αυτός που θα μπορούσε να δρέπει δάφνες γι ΄αυτό, πρότίμησε να βγάλει μόνος του τα μάτια του και να εκθέσει ένα ίδρυμα που δεν του ανήκει, αλλά του ανατέθηκε να το αναδείξει.
    Και αντί γι ' αυτό προτίμησε να το χρησιμοποιήσει σαν μέσο για μικροπολιτικές.
    Αθάνατη Ελλάδα , οι άνθρωποι του πνεύματος και οι επιστήμονες θα σε σώσουν ! Ούστ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΙΑΚΧΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ!!!ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΝ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ !
    ΜΗΤΣΟΣ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΙΑΚΧΟΣ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, Ο ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΚΑΛΑ, Ε ΙΑΚΧΕ? ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ" ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΥΣΤΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΤΟ "ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ" ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ , ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ...

      ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΟΡΗΓΙΕΣ , ΤΟ ΝΤΟΡΟΚΑΝΑΛΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΤΟΥ. ΤΕΛΟΣ !!!

      Διαγραφή
    2. Οι χορηγοι που επαιζαν σε ολο το προγραμμα και οι εμφανισεις τους στις οθόνες τι ηταν τοτε? Τσαμπα διαφημιζομενοι?

      Διαγραφή
  6. Kωστάκης Αχ. Καραμανλής. Τι να πώ;;;;;
    Αυτό το Αχ. τα λέει όλα !!! Αχ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 10% ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ , ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ Ο κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΝΕΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΧΑΙΤΙΔΗ? ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΑΓΓΙΣΤΡΩΘΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΟΛΛΙΑ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ ΚΛΠ, ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΕΓΗ ΣΤΗ ΦΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, ΕΤΣΙ ΠΑΡΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΑ DG ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΤΑ ΓΕΛΑΔΙΑ ΣΤΟ ΒΑΛΤΕΡΟ ΚΟΡΟΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ