Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

PERSONA NON GRATA ...

#links  ... OΠΟΙΟ ΕΛΕΕΪΝΟ ΚΑΘΗΚΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ...



o iakxos: ΣΗΜΕΡΟΝ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ !!!: ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ


ΓΙΑΥΤΟ , ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ

ΓΙΑΥΤΟ ΣΕΡΡΑΙE ΕΓΕΡΘΗΤΙ  !!!

8 σχόλια:

  1. Nέο «ρήγμα» στους Ανεξάρτητους και το "Άρμα Πολιτών"


    Τι λεφτά του ζητάει το Άρμα από τους ΑΝΕΛ, με αναφορά στον οικονομικό εισαγγελέα

    Νέο "ρήγμα" στις σχέσεις του Άρματος Πολιτών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ο εκπρόσωπος τύπου του Πανελήνιου Άρματος Πολιτών, Σωτήρης Στανωτάς κατέθεσε σήμερα αναφορά στον οικονομικό εισαγγελέα με την οποία ζητά την διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών για την μη τήρηση μέχρι στιγμής της συνεργασίας των δυο κομμάτων εκ μέρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όσον αφορά την κρατική χρηματοδότηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕΓΑΛΕ, ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΠΑΤΕΥΟΥΝ. ΚΑΤΙ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΓΙΑΥΤΟ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ. ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ , ΜΕ ΣΕΡΡΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ, ''ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΛΟΣ ΚΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ'' ΛΕΝΕ. ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ Η ΜΑΛ@ΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ . ΞΥΠΝΑ ΜΕΓΑΛΕ , ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ

      Διαγραφή
  2. χε....κε η φοραδα στο αλώνι για τους ανεξάρτητους ελληνες. Οι ντεμέκ επιθέσεις και τα δηθεν τρομοκρατικά χτυπήματα για τον αποπροσανατολισμό της κοινης γνωμης από όσα συμβαίνουν στη βουλή αυτές τις μέρες είναι που με τρομάζει. Ολοι τους είναι προδότες και στους προδότες αρμόζει κρεμάλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΙΑΚΧΕ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ . Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΗΜΕΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πατριώτες πολιτικοι δεν υπάρχουν πια. όλοι για το μισθό και τα οφέλη. Από τον πιο δεξιό ως τον πιο αριστερό έτσι πάει. Κρεμάλα σε όλους. Με τα ρουσφέτια πορεύονται και τα ζώα ο λαός τους ψηφίζουν. Προσοχή στους Σερραίους βολευτάδες... η φουρνιά είναι από τις χειρότερες. Μενέλαος ο άσχετος, Φωτεινή το αρπαχτικό, Θεόφιλος ο μουλοχτός, Μαρία η βολεψιάρα σώσον εαυτόν, Μάρκος ο θεοσεβούμενος διάολος, Αφροδίτη ... χωρίς σχόλιο, Αρτέμις ο άφαντος.Προσοχή στο αρπαχτικό και τη βολεψιάρα. Η μία θέλει να γ...ει το νομό, η άλλη να μείνει στο προσκήνιο με καλό μισθό στη θέση του δημάρχου.Μη σας ξεγελάνε τα γλυκά χαμόγελα, στάζουν φαρμάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Η απόλυτη κωλοτούμπα του Τσίπρα

    Με καθυστέρηση διαπίστωσε ο Αλέξης Τσίπρας ότι το κλίμα στη Γερμανία έχει αλλάξει, ενώ ξέχασε εντελώς την προεκλογική του υπόσχεση για μονομερής κατάργηση του Μνημονίου. Στη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε κάνοντας μια θεαματική κωλοτούμπα … και δηλώνοντας «Ήταν ενδιαφέρον το ταξίδι στη Γερμανία.

    Υπάρχει αλλαγή στο κλίμα και φαίνεται ότι υπάρχουν δυνατότητες διαπραγμάτευσης που δεν εκμεταλλευτήκαμε». Ούτε λέξη για κατάργηση του Μνημονίου από τον Αλέξη. Φρόντισε βέβαια ο Αλέξης Τσίπρας να καταγγείλει και τα περιστατικά βίας στη χώρα μας και να τα καταδικάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι “νοικοκυραίοι” του ΣΥΡΙΖΑ
    «Είμαστε κι εμείς νοικοκυραίοι όμως. Απευθυνόμαστε και ασχολούμαστε κυρίως με τα προβλήματα της μεσαίας τάξης». Αυτό δήλωσε ο Αλ. Τσίπρας (11/01/13 στον Real Fm) στην προσπάθειά του να αποποιηθεί τις ευθύνες του ιδίου και του κόμματος του για την εξτρεμιστική δράση των «μικρών ομάδων πιτσιρικάδων μπαχαλάκηδων», όπως ο ίδιος τους αποκάλεσε. Είναι φανερό ότι ο κ. Τσίπρας, φάσκει και αντιφάσκει. Ξέρει, άλλωστε, ότι ένας νοικοκύρης δεν:

    - Επιθυμεί «αυτή η μικρή χώρα που λέγεται Ελλάδα και ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ … να είναι ο μικρός κόκκος στα γρανάζια της μηχανής στην Ευρώπη που θα σταματήσει τη λειτουργία της» (Αλ. Τσίπρας, 11/01/13).
    - Αυτοπροσδιορίζεται στον αναρχικό χώρο (Β. Διαμαντόπουλος, 10/01/13).
    - Απευθύνεται στο συνομιλητή του με τη φράση: «Μη γαυγίζετε, τώρα ακούστε» (Π. Σκουρλέτης προς τον Γ. Κοντογιάννη, 10/01/13).
    - Έχει στο σπίτι του ρόπαλα με σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ που του τα μοιράζει ο κομματικός οργανισμός, καθώς, και αντιασφυξιογόνες μάσκες (Χρ. Καραγιαννίδης, 04/01/13).
    - Θεωρεί αντικείμενα καθημερινής χρήσης που υπάρχουν στο σπίτι καθενός τις αντιασφυξιογόνες μάσκες, τα ξύλινα κοντάρια και τα εκατοντάδες άδεια μπουκάλια που βρέθηκαν στην ΑΣΟΕΕ (Π. Σκουρλέτης, 03/01/13).
    - Θεωρεί τη Βίλα Αμαλία κοινωνικό κέντρο και πηγή πολιτισμού (Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ, 03/01/13).
    - Συμμερίζεται τα διχαστικά προσκλητήρια: «Όλοι και όλες στους δρόμους! ή εμείς ή αυτοί!»(Δίκτυο Συνδικαλιστών ΣΥΡΙΖΑ, 14/12/12).
    - Εύχεται στους πολιτικούς του αντιπάλους να περάσουν από ειδικό δικαστήριο παρά να έχουν το τέλος του πρεσβευτή των ΗΠΑ στη Λιβύη (Στ. Παναγούλης, 10/11/12).
    - Καλεί τους εργαζόμενους και το λαό να ρίξουν τη νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση (Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, 18/10/12).
    - Αποκαλεί, δήθεν αστειευόμενος, «κουτσό» έναν ΑΜΕΑ (Γ. Σταθάς για τον υπ. Οικονομικών της Γερμανίας κ. Σόιμπλε, 10/11/12).
    - Απειλεί αυτούς που θέλουν να επενδύσουν στη χώρα (Αλ. Τσίπρας 22/10/12, Δ. Βίτσας 11/01/13).
    - Υπονομεύει την προσπάθεια ελέγχου της λαθρομετανάστευσης (Δ. Τσουκαλάς, 05/08/2012).
    - Καταθέτει σαν μάρτυρας υπεράσπισης τρομοκρατών όπως έκαναν πέντε μέλη τη Διοικούσας Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ (Β. Αγγελόπουλος, Δ. Στρατούλης, Ν. Μανιός, Χρ. Παπαδόπουλος Π. Λάμπρου).
    Οι νοικοκυραίοι, η μεσαία τάξη, η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού θέλει μια πολιτική ηγεσία που έχει όραμα και ρεαλιστικό σχέδιο για την ανασυγκρότηση της χώρας και όχι αυτούς που ακόμη και τώρα αναζητούν εμπειρίες και δεν έχουν απαντήσεις στα μεγάλα προβλήματα, όπως, άλλωστε, παραδέχθηκε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας:
    «Η ουσία είναι ότι αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει και μας ενδιαφέρει να αποκομίσουμε εμπειρίες, όχι μόνο να αναλύουμε την πολιτική κατάσταση, αλλά να παράξουμε πολιτική και κυρίως να βρούμε απαντήσεις και λύσεις στα προβλήματα» (11/01/13 στον Real Fm).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΑ «ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ»
    Η ρεαλιστική στροφή και η αγωνία της επόμενης δημοσκόπησης

    i-realistiki-strofi-kai-i-agonia-tis-epomenis-dimoskopisis-
    Τσίπρας με Σόιμπλε, Τσίπρας με Φούχτελ, Τσίπρας με Ντάνιελ Σμιθ.

    Μέσα σε τρεις μέρες, οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ ήπιαν όλο το πικρό ποτήρι, αφού είδαν τον αρχηγό τους να συναντιέται με εκείνον που βουλευτές του κόμματος τους αποκαλούσαν «κουτσό», με τον «τοποτηρητή της Μερκελ στην Ελλάδα» - δεν είναι τυχαίο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίστηκε σθεναρά αυτούς που προσπάθησαν να το γιαουρτώσουν και με τον αμερικανό πρέσβη στην Ελλάδα (στο συλλογικό υποσυνείδητο της Αριστεράς ο ορισμός του εχθρού) και μάλιστα πίσω από τα κάγκελα του κτιρίου όπου διαδηλώνουν ευλαβικά κάθε χρόνο.

    Δεν πρόλαβαν καν να διαμαρτυρηθούν, κάθε μέρα ήταν και ένα καινούργιο σοκ.

    Ο Αρχηγός είχε διαβάσει το Μακιαβέλι του, τους έκανε όλο «το κακό» μαζί και τους άφησε κάγκελο, ούτε να διαμαρτυρηθούν δεν μπόρεσαν.

    Το θέμα βεβαίως είναι ότι το σοκ δεν θα κρατήσει πολύ, οι διαφωνούντες με την υπερβολική δόση Realpolitik θα συνέλθουν και θα βγουν στα κεραμίδια, όσο και αν προς το παρόν φαίνεται να επικρατεί ανακωχή. Ωστόσο, οι αντιδράσεις των στελεχών στο ενιαίο κόμμα, όσο και αν δεν μαζεύονται, μπορούν να παραβλεφθούν από μια ευρεία πλειοψηφία και συλλογικές αποφάσεις.

    Το πρόβλημα, και η πραγματική αγωνία της Κουμουνδούρου είναι πως θα εκλάβουν την αλλαγή πλεύσης με ιλιγγιώδη ταχύτητα οι αντιμνημονιακοί ψηφοφόροι που μπορεί να μην καίγονται αν ο Τσίπρας είδε το Σμιθ, καθόλου δεν τους άρεσαν όμως τα πάρε δώσε με Σόιμπλε και Φούχτελ. Και ακόμα σημαντικότερο, πως είδαν τη ρεαλιστική στροφή Τσίπρα αυτοί στους οποίους απευθύνεται, δηλαδή οι νοικοκυραίοι που θέλει να φέρει στην κάλπη για να διεκδικήσει την πρώτη θέση.

    Η ταχύτητα με την οποία έγιναν όλα αυτά, μπορεί να τους προβληματίσει, αντί να τους φέρει πιο κοντά στο ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμα και δεν είχε κάνει ένα κόμμα πίσω - που έκανε - σε αυτά που διακήρυσσε τόσους μήνες ο κ. Τσίπρας η συμβολική αξία των ανατροπών που συντελέστηκαν τις τελευταίες δέκα μέρες στο πολιτικό μήνυμα που εκπέμπει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να παραβλεφθεί.

    Ο Σόιμπλε, ο Φούχτελ, η πρεσβεία, οι νοικοκυραίοι, η ανομία, δεν ανήκαν ούτε στο πρόγραμμα συναντήσεων του Τσίπρα, ούτε στο λεξιλόγιο του στο παρελθόν. Στην Κουμουνδούρου κάποιοι τώρα φοβούνται ότι το παράκανε – πιθανόν όμως να ξέρει κάτι παραπάνω. Αν η υποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ όμως στις δημοσκοπήσεις δεν ανασχεθεί στο άμεσο μέλλον, τότε τα ενδεχόμενα ισχυρών αναταράξεων στο κόμμα θα κερδίσουν έδαφος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ