Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ : " ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΠΑΣΟΥΜΕ ..."

O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 
  ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
 


Με αφορμή την πρωτοφανή στα χρονικά προσπάθεια αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής από το Συμβούλιο της Ευρώπης, πήραμε συνέντευξη από την βουλευτή της Χρυσής Αυγής, κ. Ελένη Ζαρούλια. Μια συνέντευξη που επεκτάθηκε και σε άλλα ενδιαφέροντα ζητήματα, πολιτικά αλλά και προσωπικά, και σας παρουσιάζουμε αμέσως:
 
Πως σχολιάζετε την προσπάθεια αποκλεισμού σας από το Συμβούλιο της Ευρώπης;
Η προσπάθεια αποκλεισμού μας από ένα ευρωπαϊκό κοινοβουλευτικό όργανο, στο οποίο έχουμε δικαίωμα να είμαστε παρόντες, έπεσε στο κενό. Αυτό είναι μια μικρή νίκη. Δεν μπορούν έτσι απλά να μας κάνουν να σωπάσουμε, και δεν θα σωπάσουμε ό,τι κι αν κάνουν.
 
Με ποιο σκοπό το κάνουν; Τόσο πολύ ενοχλεί η Χρυσή Αυγή;
Το ότι ενοχλεί είναι βέβαιο. Όλοι αυτοί οι κομισάριοι έχουν συνηθίσει να τους λένε μόνο «ναι». Υπάρχουν κάποια δεδομένα τα οποία θεωρούν ότι δεν μπορούν να αλλάξουν. Αισθάνονται μια βεβαιότητα, μια ασφάλεια μέσα στο status quo που έχουν δημιουργήσει. Δεν περίμεναν λοιπόν ότι μια φωνή διαφορετική θα είχε πρόσβαση στις αίθουσες όπου αποφασίζονται κεκλεισμένων των θυρών όσα δίνουν σχήμα στο μέλλον της Ευρώπης και των λαών της. Η παρουσία της Χρυσής Αυγής βεβαίως τους ενοχλεί.
 
    Η ιταλίδα βουλευτής Flamme Nirenstein
  Τα νήματα του αποκλεισμού σας κινεί μια βουλευτίνα της Ιταλίας, με όνομα… μη ιταλικό. Χθες, δημοσιεύσαμε μια φωτογραφία της, από δημόσια εκδήλωση, στην οποία ανεμίζει με υπερηφάνεια τη σημαία ενός άλλου κράτους, μη ευρωπαϊκού (του Ισραήλ). Το τελευταίο της βιβλίο έχει τίτλο «Εμείς είμαστε Ισραηλινοί». Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα;
 
Διαβάστε όλη την συνέντευξη στο Εθνικισμός.net

5 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ ΩΣ TERIS XRYSOS ... ΑΝΤΕ ΦΤΥΣΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!! ΩΡΑΙΟΣ!!! ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!!

      Διαγραφή
    2. ΙΑΚΧΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΩΣ TERIS XRYSOS ΤΙ ΣΧΟΛΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ?
      ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ .

      Διαγραφή
  2. Απεργία στο «ΔΙΚΤΥΟ Τηλεόραση» Σερρών

    Εικοσιτετράωρη απεργία κηρύσσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης στο «Δίκτυο Τηλεόραση»-Σερρών, τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013 (από τις 6 π.μ.).
    Η ΕΣΗΕΜ-Θ καλεί την εργοδοσία του τηλεοπτικού σταθμού:
    •Να καταβάλει αμέσως στο σύνολο των εργαζομένων τα δεδουλευμένα που τους οφείλει.
    •Να είναι εφεξής συνεπής στην καταβολή της μισθοδοσίας.
    •Να ανακαλέσει την απόλυση δημοσιογράφου και να εγκαταλείψει κάθε σκέψη για περιορισμό του δημοσιογραφικού δυναμικού.
    Σε κάθε άλλη περίπτωση η ΕΣΗΕΜ-Θ θα εξαντλήσει όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή της για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των εργαζομένων στον παραπάνω τηλεοπτικό σταθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TO KAZO TOY NYKTOΠATH

    IAKXE, άκουσες τα νέα; Την προηγούμενη Κυριακή, που ο Λαϊλιάς έσφυξε απο κόσμο και είχε εκδηλώσεις ο Ορειβατικός Σύλλογος λόγω εορτασμού της "Παγκοσμιας Ημέρας Χιονιού" , στην ΑΕΤΟΠΕΤΡΑ δεν υπήρχαν ούτε 20 νοματαίοι. Οπότε ο Νυκτοπάτης σήκωσε τα μανίκια και έπιασε δουλειά. Αρχισε να τηλεφωνεί στην Αστυνομία και να καταγγέλλει οτι στο Ορειβατικό Καταφύγιο παίζουν μουσική ενώ δεν έχουν άδεια μουσικών οργάνων . Στην Αστυνομία δεν τον πήραν σοβαρά, (ποιον να ενοχλούσε άλλωστε η μουσική μεσα στο δάσος τους αετούς ή τα τσακάλια) και ο δημοτικός μας καταγγέλων λύσαξε , πήρε πάνω απο 10 τηλέφωνα επειδή η Αστυνομία αργοπορούσε και με προφάσειος προσπαθούσε να τον αποφύγει. Όμως "σκυλί μαύρο", ο κ. Πρόεδρος του ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΑΪΛΙΑ και μέλο του ΔΣ του Επιμελητηρίου (Μέγκλα , είσαι εδώ;) επέμενε και τελικά κατά πληροφορίες αφού έγινε και "άνωθεν" παρέμβαση, ανέβηκε η Αστυνομία στο βουνό να καταγράψει την παράβαση του Καταφυτγίου.

    Όμως έλα που "ο διάβολός έχει πολλά ποδάρια, δουλειά δεν έχει τα παιδιά του γ@μ@ει", κατεβαίνοντας η Αστυνομία από το Καταφύγιο σταμάτησε και στην ΑΕΤΟΠΕΤΡΑ. Ζήτησαν οι αστυνομικοί την άδεια χρήσης μουσικών οργάνων του ξενοδοχείου και κρύος ιδρώτας έλουσε τον Νυκτοπάτη.

    Αδεια δεν υπήρχε!!!

    Η ΑΕΤΟΠΕΤΡΑ, λειτουργεί από ιδρύσεως χωρίς άδεια μουσικών οργάνων και βεβαιώθηκε η παράβαση σε βαρος του ξενοδοχείου. "Πήγε για μαλλί ο Νυκτοπάτης και βγήκε κουρεμένος" αλλά ο ακαμάτης έβαλε σε περιπέτεια και τους υπόλοιπους επιχειρηματίες του βουνού , που θα πρέπει τώρα να εκδώσουν αντίστοιχες άδειες και μετά θα τους ξεσχίζει η γνώστή ΑΕΠΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ