Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΡΕ "ΞΥΝΗ" , ΚΡΑΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ

ΑΚΡΙΒΗ ΜΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ,
  "ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΓΙΝΑΜΕ Η ΧΛΕΥΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΘΝΗΤΩΝ "



Σχόλιο Αναγνώστη :


poso pio stimena reportaz sto diktyo... ayti tin ora sto diktyo h katastash einai emetikh. omilia ths koris kai kapaki thlefonima apo agroti pou eyxaristi tin kori gia to rantebou. proskinitaria tou kerata. poso pio rezili tha ginete. ipame kori na xrisimopiis to kanali alla me regoula. gelai o kosmos... xeftiles.

Μετάφραση by iakxos
 
ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΣΤΗΜΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ … 

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΜΕΤΙΚΗ, ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΗ  ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. 

ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΠΟΣΟ ΡΕΖΙΛΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ , ΕΙΠΑΜΕ ΚΟΡΗ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ  ΑΛΛΑ ΜΕ ΡΕΓΟΥΛΑ .

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ … ΞΕΦΤΥΛΕΣ

9 σχόλια:

  1. ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΣΑΛΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ; ΤΟΣΟ ΛΕΡΩΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΝΤΕΦΙ ΚΑΙ ΧΟΡΥΕΤΕ; ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ ΡΕ; ΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΑΔΕΣ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ; ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΑΓΡΟΤΕΣ,ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΙΑΝΕΤΕ ΤΗ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΠΑΤΕ, ΠΩΣ ΔΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΧΕΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΟΥΣΑΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΝΕΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙ; ΕΣΕΙΣ ΕΜΕΤΙΚΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ (ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ, ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΙ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΙΑΤΡΟΙ) ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗ ΓΙΝΕΤΕ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΡΕΧΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΠΙΤΙ Ε; Ε ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΕ-ΕΦΟΡΙΑΚΕ; Ε ΕΦΟΡΙΑΚΕ-ΚΡΑΣΕΜΠΟΡΑ;Ε ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΕ-ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΕ; ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ,ΠΟΝΤΙΚΙΑ!!!!!

    ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η λάσπη της σύνδεσης των δολοφόνων του 27χρονου μετανάστη με τη Χρυσή Αυγή επιστρέφει στους εμπνευστές της. Στο παρόν βίντεο ο Ηλίας Κασιδιάρης καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο τις πισώπλατες δολοφονίες μες στο απόλυτο σκότος και τη σιωπή της νύχτας.
    Πόσο πιο ξεκάθαρη μπορεί να γίνει η καταδίκη της βίας; Ας καταδικάσει ο ΣΥΡΙΖΑ τα μπουκάλια που βρέθηκαν στις καταλήψεις των αναρχικών και ας μην πιάνει στο στόμα του ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα που απεχθάνεται όσο τίποτα άλλο τη βία και την αφαίρεση της ανθρώπινης ζωής.

    Χρυσή Αυγή - Θερμοπύλες 2008
    http://www.youtube.com/watch?v=hL2loK4HMxo&feature=youtu.be&t=6m19s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΓΚΟΣ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΡΩΕΙ ΦΟΥΜΟ ΑΛΛΑ Ο ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΜΕΝΟ. ΡΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟ ΜΕΣΟ ΒΑΛΤΕΡΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Σερραικη οικονομικη ολιγαρχία
      Η Ξινη ειναι ο ιδανικος στοχος για ολα τα οικονομικα λαμογια που ζουν επιβιωνουν και κυριως θελουν η κανουν κουμαντο σε αυτή την πολη .
      Μας ενοχλει το ΔΙΚΤΥΟ μας ενοχλουν τα θεματα που παιζει η η προβολη που της κανει .Η απλη λογικη λεει οτι δικο της το μαγαζι και το κανει οτι θελει .Τοσα χρονια που επαιζε τους αλλους δεν ενοχλουσε κανεναν .Τοσα χρονια που καποιοι γιναν δημαρχοι βουλευτες με την πλατη του καναλιου δεν ενοχλουνταν κανενας .Οχι με το αζημιωτο θα αναφωνησει καποιος συμφωνω και επαυξάνω αλλά σε χωρα καπιταλιστικη ειμαστε νομους ελευθερης οικονομιας έχουμε .Εξαλλου κανεναν δεν παρακαλεσαμε να ερθει να μας σωσει .Κανεις ομως τοσα χρονια δεν αναρωτηθηκε πως ενας δημοσιος υπαλληλος η ενας αποτυχημενος ελευθερος επαγγελματιας βρισκει τοσα χρηματα για να κανει προεκλογικο αγωνα. Αν θελει λοιπον ο Μενελαος να προσφερει κατι σε αυτον τον τοπο ας ξεκινησει τον αγωνα να ξεβρομισει ο τοπος απο όλους αυτους που χαρη στην δικη του τραπεζα κυκλοφορουν και μαλιστα με σηκωμενο το δακτυλο κανοντας τον τιμητη και τον ελεκτη της δημοσιας ζωης .Ως ποτε κυριε βουλευτα θα κραταμε με το οξυγονο της τραπεζας ζωντανα ολα αυτα τα αποτυχημενα ανθρωπακια που βριζουν αναλογα με το τι εξυπηρετει αυτους που θα τους βγαλουν το δανειο .Βρηκαμε λοιπον το κακο του νομου η οικογενεια Αραμπατζη , ολη η υπολοιπη κοινωνια καθαρη , ασπιλη αμολυντη .Ας ανοιξουν λοιπον οι τραπεζικοι λογαριασμοι για να δουμε ποιος εινα ποιος και κυριως ποιος ειναι καθαρος .

      Διαγραφή
  4. ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ Ν.Δ. , ΗΤΑΝ ΨΗΦΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ !
    ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ Ν.Δ. , ΗΤΑΝ ΨΗΦΟΣ ΑΘΩΩΣΗΣ ΓΑΠ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ !
    ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ Ν.Δ. , ΗΤΑΝ ΨΗΦΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !
    ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ Ν.Δ. , ΗΤΑΝ ΨΗΦΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κωστα, αποστολε, ιωαννη για σας χτυπαει η καμπανα ή μου φαινεται;σωστος και γνωστης ο παραπολιτικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 10:16 άρθρο απο το "σερραικο θάρρος" εναντίον του τεοντορ διαβάζεις;ούτε στα ανώνυμα σχόλια δεν κρατάτε τα προσχήματα;έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ιακχόπουλε, συριζακια και φασιστακια, ολα καλά όπως τα γρἀφεις! Σε ευχαριστώ, μας διασκεδάζεις!!! ειδικά τώρα που οι επιθεωρήσεις σπανίζουν, διατελείς κοινωνικό έργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ