Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ

 ΤΡΕΙΣ ΓΕΝΙΕΣ , ΤΡΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ 

Οικογενειακή υπόθεση των Παπακωνσταντίνου το εργοστάσιο της ΔΕΗ  


 
Στο βιβλίο του Δημοσθένη Κούκουνα αποδεικνύεται πως ο υπουργός των Μνημονίων έχει λύσει το οικονομικό του πρόβλημα αδιαφορώντας για την εξόφληση των κατοχικών δανείων. Οικογενειακή υπόθεση των Παπακωνσταντίνου το εργοστάσιο της ΔΕΗ.

 Η σχέση της οικογένειας Παπακωνσταντίνου με το εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα περιγράφεται στο νέο βιβλίο του Δημοσθένη Κούκουνα «Μια οικογένεια για όλες τις εποχές», που διατρέχει τη σύγχρονη ελληνική ιστορία από το 1941 μέχρι σήμερα. Μέσω σπάνιων φωτογραφιών - ντοκουμέντων, ο ιστορικός και δημοσιογράφος Δημοσθένης Κούκουνας παραθέτει στοιχεία για το εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας που η οικογένεια Παπακωνσταντίνου και συγκεκριμένα ο Γεώργιος Μ. Παπακωνσταντίνου, είχε αποκτήσει το 1941 σύμφωνα με το προνόμιο παραγωγής και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στην Πτολεμαΐδα που του είχε παραχωρήσει ο κατοχικός πρωθυπουργός Γεώργιος Τσολάκογλου. Ο Μακεδόνας πολιτικός Σωτήριος Γκοτζαμάνης, ως υπουργός Οικονομικών της κατοχικής κυβέρνησης Τσολόκογλου, υπέγραψε τα κατοχικά δάνεια, που θα όφειλε η μεταπολεμική Γερμανία να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο Μιχάλης Παπακωνσταντίνου (1919-2000), υιός του Γεώργιου Παπακωνσταντίνου, υπηρέτησε ως διερμηνέας των Γερμανών στην Κοζάνη. Ως υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη όμως, αδιαφόρησε για την είσπραξη των κατοχικών δανείων. Το ίδιο έκανε και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, εγγονός του επιχειρηματία που ευνοήθηκε από τον Τσολάκογλου, όταν ως υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου το 2009-2011 αντί να ζητήσει την εξόφληση των κατοχικών δανείων προτίμησε να υπογράψει το μνημόνιο και την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας. 

Ποιος είναι ο Δημοσθένης Κούκουνας Ο Δημοσθένης Κούκουνας είναι δημοσιογράφος και ιστορικός συγγραφέας. Γεννήθηκε το 1950 στην Πάτρα και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει οικονομικά στην Αγγλία, αλλά από νεαρή ηλικία δραστηριοποιήθηκε στη συγγραφή βιβλίων, τη δημοσιογραφία και γενικά στον εκδοτικό χώρο. Είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων, κυρίως ιστορικών και βιογραφικών, μεταξύ των οποίων: «Η γερμανική εισβολή και η συνθηκολόγηση», «Η είσοδος των Γερμανών στην Αθήνα», «Η Μάχη της Κρήτης», «Έλληνες Πολιτικοί», «Αρχιεπίσκοπος Δαμασκηνός», «Ίων Δραγούμης», «Άρης Βελουχιώτης, ο αμφιλεγόμενος πρωτοκαπετάνιος του ΕΛΑΣ», «Νίκος Ζαχαριάδης» κ.ά. Έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με τα κατοχικά θέματα, δείγμα των οποίων αποτελεί και το παρόν βιβλίο του που πραγματεύεται την ελληνική οικονομία επί Κατοχής και την αλήθεια για τα κατοχικά δάνεια. Το βιβλίο του Δημοσθένη Κούκουνα έχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό με προσωπικότητες που σημάδεψαν την σύγχρονη ελληνική ιστορία και αποτελεί ένα χρήσιμο ανάγνωσμα πριν την άσκηση -για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο διάστημα- του εκλογικού μας δικαιώματος. 


 Ο τότε πρωθυπουργός Κων. Καραμανλής κατά την επίσκεψή του στην Πτολεμαΐδα το 1958, την εποχή που η ΔΕΗ εξαγόρασε το εκεί εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας που είχε αποκτήσει η οικογένεια Παπακωνσταντίνου το 1941. 


 Ο τότε υπουργός Συντονισμού της κυβέρνησης Παπάγου Παναγής Παπαληγούρας επισκέπτεται το 1954 την Πτολεμαΐδα. Μετά το ταξίδι αυτό, οργανώθηκε στη δυτικομακεδονική αυτή πόλη επίσκεψη γερμανικής αποστολής υπό τον περίφημο υπουργό Έρχαρτ. 


 Ο Γερμανός φρούραρχος Πτολεμαΐδας φον Λάνγκε, αξιωματικός των Ες Ες. 


Το εργοστάσιο της ΔΕΗ σήμερα. Το προηγούμενο εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας της Πτολεμαΐδας ανήκε στην οικογένεια Παπακωνσταντίνου, σύμφωνα με το προνόμιο που είχε παραχωρήσει τον Οκτώβριο 1941 ο Τσολάκογλου.


                   Ο στρατηγός Γ. Τσολάκογλου το 1941 


 Ο παλαιός πολιτικός Μιχάλης Παπακωνσταντίνου (1919-2000), υιός του δαιμόνιου επιχειρηματία Γεωργίου Μ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος το 1941 απέκτησε από τον Τσολάκογλου το προνόμιο παραγωγής και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στην Πτολεμαΐδα. Ο ίδιος υπηρέτησε ως διερμηνέας των Γερμανών στην Κοζάνη.


 Ο κατοχικός πρωθυπουργός Γεώργιος Τσολάκογλου, με την υπογραφή του οποίου παραχωρήθηκε το προνόμιο ηλεκτρικής ενέργειας στην οικογένεια Παπακωνσταντίνου το 1948. 


Ο Μακεδόνας πολιτικός Σωτήριος Γκοτζαμάνης, ο οποίος ως υπουργός Οικονομικών της κατοχικής κυβέρνησης Τσολόκογλου υπέγραψε τα κατοχικά δάνεια, που θα όφειλε η μεταπολεμική Γερμανία να επιστρέψει στην Ελλάδα. Το 1954 ο Μιχ. Παπακωνσταντίνου τον είχε χαρακτηρίσει ως τη “μεγαλυτέρα ζώσα πολιτική φυσιογνωμία της Ελλάδος” και υπήρξε θερμός οπαδός και συνεργάτης του. Ως υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη όμως αδιαφόρησε για την είσπραξη των κατοχικών δανείων. Το ίδιο έκανε και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, εγγονός του επιχειρηματία που ευνοήθηκε από τον Τσολάκογλου, όταν ως υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου το 2009-2011 αντί να ζητήσει την εξόφληση των κατοχικών δανείων προτίμησε να υπογράψει το μνημόνιο και την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας. Τρεις γενιές – τρία σκάνδαλα…


  Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Ο κύριος συντελεστής του μνημονίου, της χρεοκοπίας και της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας. Δεν έχει κανένα λόγο να ανησυχεί. Ούτως ή άλλως είναι κάτοχος μεγάλης περιουσίας που προέρχεται από μια υπογραφή του Τσολάκογλου…

 Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/137430/oikogeneiaki-ypothesi-ton-papakonstantinoy-to-ergostasio-tis-dei#ixzz2HBHZ0V2W

13 σχόλια:

  1. Από το 1941 και μετά μια πολιτική και οικονομική μαφία κυβερνάει την Ελλάδα χωρίς καμιά διακοπή !
    Κλέβουν και κάνουν πλιάτσικο 70 χρόνια και μας καλούν τώρα να πληρώσουμε το κλοπιμαία τους !
    Αυτή είναι η Ελλάδα της κλεπτοκρατίας όπως είπε και ο Τσίπρας .
    Συγχαρητήρια ΙΑΚΧΕ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση !
    υ.γ. Για ψάξε λίγο ΙΑΚΧΕ , χωρίς ιδεολογικές προκαταλήψεις , πότε ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ( ο εθνικός μας εργολάβος ) πήρε το πρώτο μεγάλο έργο και πιο ήταν αυτό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΓΩ ΑΔΕΡΦΕ 11.22 .
      Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ ( ΝΑΙ ΤΟΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ! ) ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ( ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΟ )! ! ! ΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ! ! !
      ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙ΄ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΕΡΙ ΜΑΦΙΑΣ !
      Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ !
      Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ !
      ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΤΗΝ ΕΙΧΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΕΟΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΙΟΔΟΥΣ !
      Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ !
      ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΠΛΗΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ !
      ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΚΑΝΑ 2-3 ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΡΙΔΑ ( ΛΑΚΗ ΓΑΒΑΛΑ Κ.Λ.Π. ) ΚΑΙ ΚΑΝΑ 2-3 ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ( ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ κ.λ.π. ) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΚΑΘΑΡΣΗ !

      Διαγραφή
    2. Είναι αλήθεια ΙΑΚΧΕ αυτά που γράφει ο φίλος 7.01 ?
      Από την εποχή της επαναστάσεως ξεκίνησε ο Εθνικός μας Εργολάβος ?
      Λογικό μου ακούγεται , δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι γνήσιος Έλληνας !

      Διαγραφή
  2. ΙΑΚΧΕ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙΣ ΘΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ !
    ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ BLOG !
    ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ , ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ , ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ίακχε η συγκεκριμένη ανάρτηση αποδεικνύει πολλά πράγματα .
    Πρέπει να προσθέσουμε όμως και την ιστορία του ΓΑΠ ! Να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα του διδύμου των εφιαλτών της σύγχρονης Ελλάδας !
    Να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα ποιοι μας κυβερνάνε .
    Ο παππούς του ΓΑΠ , Γεώργιος Παπανδρέου ήταν ο άνθρωπος των Άγγλων στη Ελλάδα από το 1940 και μετά . Ήταν ο πρωθυπουργός των Άγγλων στην κατοχική Ελλάδα ( από το Κάιρο ) . Ήταν ο πρωθυπουργός της επέμβασης των Άγγλων τον Δεκέμβριο του 1944 ( γνωστά και ως Δεκεμβριανά ).
    Ήταν ουσιαστικά η έναρξη του αδελφοκτόνου εμφύλιου πολέμου που αποτέλεσε το πλυντήριο για τους δωσίλογους της κατοχής .
    Οι δυο εφιάλτες της σύγχρονης Ελλάδας είχε ο ένας πρόγονο τον άνθρωπο των Άγγλων στην Ελλάδα και ο άλλος άνθρωπο των Γερμανών .
    Και των δυο η ύπαρξη οφείλεται στους παππούδες τους γιατί οι ίδιοι προσωπικά ήταν ένα τίποτα !
    υ.γ. Με τον Βενιζέλο τι θα γίνει ? Θα τη βγάλει καθαρή ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο ο Τσίπρας μπορεί να τους τελειώσει όλους αυτούς . Όλοι οι άλλοι έχουν αναλάβει δεσμεύσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΜΗΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ?
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Μ΄ΑΥΤΟ ?
    Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ , ΥΙΟΣ ΨΥΧΑΡΗΣ , ΣΥΜΦΩΝΕΙ Μ΄ΑΥΤΟ ?
    Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ , ΚΟΡΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ , ΣΥΜΦΩΝΕΙ Μ΄ΑΥΤΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.
    ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η siemens την εποχή του Χριστοφοράκου τόσα είχε προσφέρει στην πατρίδα μας !
      Ευτυχώς έχουμε τον Σαμαρά για πρωθυπουργό που είναι αποφασισμένος να συγκρουστεί με την διαφθορά και το κατεστημένο ! Χα - χα - χα

      Διαγραφή
  7. ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΛΕΓΑΝΕ ΠΩΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΠΟΣΤΑΤΗ, ΕΙΤΕ ΑΒΟΥΡΙ, ΕΙΤΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ .. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ. ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΘΑΣΟΚ ΔΕΝ ΤΗ ΞΕΧΑΣΑΜΕ. ΚΙ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ, ''ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτός ο Σαμαράς ρε παιδιά πολύ αδυναμία έχει στο ΠΑΣΟΚ . Το 1993 το έφερε στην εξουσία και το 1995 με την ψήφιση Στεφανόπουλου το διέσωσε και το φορτωθήκαμε στο σβέρκο μας για άλλα 9 χρόνια .
    Τώρα δίνει πάλι τη μάχη για τη διάσωσή του .
    Όμως έφτασε η εποχή να τελειώσουμε με τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ . Και τώρα να τη γλυτώσουν , σε λίγους μήνες με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία θα τελειώνουμε μια και καλή .
    Να καθήσουν στο σκαμνί όλοι , αυτή είναι η απαίτηση του συνόλου της κοινωνίας .
    υ.γ. πως έλεγε ο Σαμαράς προεκλογικά ? Το ΠΑΣΟΚ μετακόμισε στον ΣΥΡΙΖΑ ? Τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ που είναι Αντωνάκη ? Μήπως στελέχη στα Υπουργεία ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟΚΟΣ, ΤΙΜΗ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΜΟΙΡΑΞΑΝΕ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ