Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ

  ΤΟ ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 ΜΕ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ Ο ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΞΕΛΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΕΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ...


Έτος συνεδρίου το 2013 για την Νέα Δημοκρατία και είναι κοινό μυστικό πως σε αυτό είναι πάρα πολύ πιθανόν να γίνει και αλλαγή ονόματος , το οποίο θα εκφράζει τα νέα δεδομένα της εποχής. Το επιτελείο μάλιστα της ΝΔ ψάχνει πυρετωδώς ένα όνομα που θα κάνει πάταγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι και φαίνεται πως επικρατεί , μέχρι νεωτέρας είναι αυτό του "Ευρωπαϊκού Συναγερμού".

Το "Ευρωπαικός", σύμφωνα με τους υποστηρικτές, πιάνει τον παλμό της εποχής, που το μείζον είναι η παραμονή στην Ευρώπη και μάλιστα σε μια ισχυρή Ευρώπη, ενώ κάνει άνοιγμα σε όλες τις φιλοευρωπαικές δυνάμεις.

Από την άλλη το "Συναγερμός" εκφράζει όχι μόνο τον δυναμισμό και την πανστρατιά που αρέσει στον Σαμαρά, αλλά συνειρμικά ενώνει την δεξιά διαχρονικά, αφού παραπέμπει στο πρόδρομο της ΕΡΕ και της Νέας Δημοκρατίας, τον "Ελληνικό Συναγερμό" του Παπάγου, δημιουργώντας ένα κράμα της παλιάς δεξιάς παράταξης και των σύγχρονων ευρωπαικών απαιτήσεων.

Μάλιστα οι υποστηρικτές αυτής της άποψης δημιούργησαν και σελίδα στο facebook για το επερχόμενο συνέδριο της ΝΔ, που "διαφημίζουν" εμμέσως το νέο όνομα αφού γράφουν
"Με Νέους Ανθρώπους & Νέες Ιδέες για τον Ευρωπαϊκό Συναγερμό!"
 
parapolitika.gr

16 σχόλια:

  1. TO KAZO TOY NYKTOΠATH

    IAKXE, άκουσες τα νέα; Την προηγούμενη Κυριακή, που ο Λαϊλιάς έσφυξε απο κόσμο και είχε εκδηλώσεις ο Ορειβατικός Σύλλογος λόγω εορτασμού της "Παγκοσμιας Ημέρας Χιονιού" , στην ΑΕΤΟΠΕΤΡΑ δεν υπήρχαν ούτε 20 νοματαίοι. Οπότε ο Νυκτοπάτης σήκωσε τα μανίκια και έπιασε δουλειά. Αρχισε να τηλεφωνεί στην Αστυνομία και να καταγγέλλει οτι στο Ορειβατικό Καταφύγιο παίζουν μουσική ενώ δεν έχουν άδεια μουσικών οργάνων . Στην Αστυνομία δεν τον πήραν σοβαρά, (ποιον να ενοχλούσε άλλωστε η μουσική μεσα στο δάσος τους αετούς ή τα τσακάλια) και ο δημοτικός μας καταγγέλων λύσαξε , πήρε πάνω απο 10 τηλέφωνα επειδή η Αστυνομία αργοπορούσε και με προφάσειος προσπαθούσε να τον αποφύγει. Όμως "σκυλί μαύρο", ο κ. Πρόεδρος του ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΑΪΛΙΑ και μέλο του ΔΣ του Επιμελητηρίου (Μέγκλα , είσαι εδώ;) επέμενε και τελικά κατά πληροφορίες αφού έγινε και "άνωθεν" παρέμβαση, ανέβηκε η Αστυνομία στο βουνό να καταγράψει την παράβαση του Καταφυτγίου.

    Όμως έλα που "ο διάβολός έχει πολλά ποδάρια, δουλειά δεν έχει τα παιδιά του γ@μ@ει", κατεβαίνοντας η Αστυνομία από το Καταφύγιο σταμάτησε και στην ΑΕΤΟΠΕΤΡΑ. Ζήτησαν οι αστυνομικοί την άδεια χρήσης μουσικών οργάνων του ξενοδοχείου και κρύος ιδρώτας έλουσε τον Νυκτοπάτη.

    Αδεια δεν υπήρχε!!!

    Η ΑΕΤΟΠΕΤΡΑ, λειτουργεί από ιδρύσεως χωρίς άδεια μουσικών οργάνων και βεβαιώθηκε η παράβαση σε βαρος του ξενοδοχείου. "Πήγε για μαλλί ο Νυκτοπάτης και βγήκε κουρεμένος" αλλά ο ακαμάτης έβαλε σε περιπέτεια και τους υπόλοιπους επιχειρηματίες του βουνού , που θα πρέπει τώρα να εκδώσουν αντίστοιχες άδειες και μετά θα τους ξεσχίζει η γνώστή ΑΕΠΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευρωπαικα σκατα στα μουτρα τους.τους καραγκιοζιδες που κατεστρεψαν τη ελλαδα.και τωρα τι κανουν?θα ισοπεδωσουν οτι απεμεινε με αλλο ονομα?ουστ ρε κοπροσκυλα.και πασοκοι και νεοδημοκρατες κα ολοι τους.θα φανε τετοιο ευρωπαικο φουμο στις εκλογες που θα ειναι ολο δικο τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΟ ΚΟΜΑ ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η νέα παράταξη που ετοιμάζει η ακροδεξιά ομάδα του Σαμαρά ( με ηγεσία τον''ξεπεσμένο εθνικιστή'' Βορίδη )δεν θα έχει καμία τύχη .
    Ο χώρος που έρχεται να καλύψει , είναι ήδη καπαρωμένος από την Χρυσή Αυγή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 1952 ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ , ΜΟΛΙΣ Η ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ( ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ).
    ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 1952 ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ .

    ΒΥΡΩΝ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΥΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ! ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ , ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΡΙΣΚΟ , ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΙΝΔΙΝΕΥΣΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα πάνε να αλλάξουν το όνομα της Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές μήπως μπορέσουν και ξανακοροϊδέψουν τον Ελληνικό λαό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να έχει επιτυχία η μεγάλη πρωτοβουλία του πρωθυπουργού μας Αντώνη Σαμαρά για τη δημιουργία μεγάλου Ευρωπαϊκού κόμματος , δύο είναι οι προϋποθέσεις :
    1. Η προσχώρηση του γνωστού βουλευτή της Χ.Α. Αιτωλοακαρνανίας Καραϊσκάκη , ο οποίος αποτελεί εμβληματική φυσιογνωμία του Ελληνικού κοινοβουλίου .
    2. Η προσχώρηση μερικών λαμογιών του ΠΑΣΟΚ με τα οποία σήμερα συγκυβερνά ο πρωθυπουργός μας , διότι διαθέτουν την ανάλογη εμπειρία που απαιτείται γι αυτό το μεγάλο εγχείρημα .

    τρύπια καπότα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υποψήφια βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας προφυλακίστηκε με την κατηγορία της συμμετοχής στο κύκλωμα των μαϊμού γάμων με σκοπό την παροχή άδειας παραμονής παράνομων αλλοδαπών !
    Σκέφτομαι τι ανακοίνωση θα έβγαζε ο Μουρούτης ( υπεύθυνος γραφείο τύπου του ΣΑΜΑΡΑ ) αν κάποιος όχι υποψήφιος βουλευτής , αλλά απλώς ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε τέτοια κατηγορία !
    Εκτός αν οι άνθρωποι της Ν.Δ. βλέπουν μπροστά και ετοιμάζονται να στήσουν οργανώσεις στον Κορυδαλλό ! Μπορεί να χρειαστούν αυτές οι οργανώσεις , δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο μέλλον !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ. ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΗΤΑΝ ΣΥΡΙΖΑΙΑ .
      ΣΥΝΕΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ .

      ΒΥΡΩΝ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΥΠΟΥ

      Διαγραφή
  10. ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΟΥ , ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΕΓΩ ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΔΙΚΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ?
    ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ?


    ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε αδερφέ , εσύ είσαι ο μαλάκας της ιστορίας , δεν σε σώζει τίποτα !

      Διαγραφή
  11. Από τις 114 απεργίες που έχουν προκηρυχθεί , οι 112 έχουν βγει παράνομες από τα δικαστήρια !
    Είναι ιερό το δικαίωμα της απεργίας ! χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ !
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ?
    ΤΟ ΠΑΤΡΙΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ?
    ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ Σ΄ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ , ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν αφήνεις τις μαλακίες 3.38 , ο Στουρνάρας είναι διορισμένος από την τρόικα και δεν μας ενδιαφέρουν όλα τα άλλα .
      Αυτός και ο Βορίδης θα είναι οι ηγέτες του Ευρωπαϊκού Συναγερμού !
      Μ΄αυτούς τους δυό θα πάει μπροστά η χώρα και θα βγάλουμε και τον Σημίτη Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας για την συμβολή του στη σταθερότητα της χώρας και την είσοδό μας στο Ευρώ , εκτός αν βάλει βέτο ο George και εκλεγεί ο ίδιος !

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ