Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

AIΣΧΡΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΚΟΥΒΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ



                     "2013 Καλή Χρονιά ..." ΑΙΣΧΡΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ by iakxoserraios

 Αδίστακτοι Πασοκάνθρωποι , αρρωστημένα σάπια μυαλά δηλητηρίασαν παιδικές ψυχές ελληνοπαίδων για να γυρίσουν αυτό το επαίσχυντο ανθελληνικό βιντεο χάριν της προπαγανδας τους υπέρ των μαϊμούδων και των έγχρωμων λαθρομεταναστών οι οποίοι πλέον αποτελούν τον πυρήνα των ψηφοφοφόρων του απο-κόμματος ΠΑΣΟΚ του ΜπακατσελοΒενιζέλου 

    ΓΙΑΥΤΟ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ 

"ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ " ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ


8 σχόλια:

  1. Και μετά αναρωτιουνται γιατι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πέρασε το 15%... Πριν λίγες μερες το PARAPOLITIKA είχε ενα γκαλοπ για προθεση ψήφου αν το είδατε... Σε 4 μερες εκει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έφτασε 56%... Φυσικα το απέσυραν αρο-αρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ "ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ" ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΧΡΩΜΑ. Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ "ΕΡΧΕΣΤΕ", ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, είναι ντροπή να υπάρχουν ρατσιστές και μισάνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ, Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΙΩΝΕΙΣ) ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑΒ ΕΣΥ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ "ΡΑΤΣΙΣΜΟ".

      ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΥΠΗΡΞΕ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ "ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ"

      Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΥΛΕΤΙΣΜΟ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΟΙ ΜΕΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΙ.

      ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ , ΤΟΝ ΝΕΙΛΟ,ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ

      Διαγραφή
    2. Καλά πόσο Βλαξ μπορεί να είσαι! Άσε που είστε χαζοί οικογενειακώς! Εσυ να βάλεις Καουμπόικο καπέλο, κι ένα γιλέκο με το αστέρι του Σερίφη, για όταν πηγαίνεις στις λαϊκές και κάνεις "έλεγχο"!!!!

      Διαγραφή
    3. Ιακχούλη η θεία σου Ελπινίκη θα σου έλεγε :
      '' Να ξέρεις παιδί μου , πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι !''
      και αν συνέχιζες τις μαλακίες θα σου έλεγε :
      '' Πρόσεχε παιδί μου , το πολύ το τάκα - τάκα κάνει το παιδί μαλάκα !''

      Διαγραφή
  4. Όχι απλά είσαι ρατσιστής αλλά πας και να το δικαιολογήσεις. Τσου ρε λάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ