Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΝΑΤΟΣ , ΝΑΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ...



Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΕΛΩΣΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ

Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ - ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


 Μετά την δικαιωσή του από τον Αρειο Πάγο για το θεμα είσπραξης του χαρατσιού από την ΔΕΗ είναι πλέον προφανές ποιος κυβερνά αυτή την χώρα και ιδού η απόδειξη

Διαβάστε την πρωθυπουργική συνέντευξη Στουρνάρα :

Δύσκολη χρονιά" χαρακτήρισε το 2013 ο Γ. Στουρνάρας, μιλώντας στους Financial Times.Σημειώνει ότι η πόρτα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ δεν έχει κλείσει οριστικά   news247 Δεκέμβριος 20 2012


"Η Ελλάδα αντιμετωπίζει μια κρίσιμη χρονιά, η εξέλιξη της οποίας θα εξαρτηθεί από τη συνοχή του τρικομματικού κυβερνητικού συνασπισμού και την εφαρμογή του προγράμματος που έχει συμφωνηθεί με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Ενωση", δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται την Πέμπτη στους Financial Times.



Ο κ. Στουρνάρας προειδοποιεί πάντως, τους Ευρωπαίους ηγέτες ότι η χώρα εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο εξόδου από την ευρωζώνη.


"Την επόμενη χρονιά μπορούμε να τα καταφέρουμε εάν παραμείνουμε προσηλωμένοι στο πρόγραμμα που έχει συμφωνηθεί με την ΕΕ και το ΔΝΤ. Θα αποτύχουμε εάν το πολιτικό σύστημα διαπιστώσει ότι είναι πολύ δύσκολο να διαχειρισθεί την κατάσταση", προειδοποιεί ο Γιάννης Στουρνάρας.

"Ο,τι κάναμε μέχρι σήμερα είναι αναγκαίο, αλλά όχι επαρκές για να επιτύχουμε μία μόνιμη λύση για την Ελλάδα. Το θέμα τώρα είναι η εφαρμογή", δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών.

Τον επόμενο χρόνο η κυβέρνηση θα επικεντρώσει την προσοχή της στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, στην αυστηρή εκπλήρωση των στόχων της ιδιωτικοποίησης και στην απομάκρυνση των γραφειοκρατικών εμποδίων στις εισερχόμενες επενδύσεις, δηλώνει.

Αυστηρές ποινές για φοροφυγάδες

"H φοροδιαφυγή είναι παντού, στην κορυφή, στη μέση, παντού" τονίζει και σημειώνει ότι "πέρυσι ένας στους δύο ελεύθερους επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένων των γιατρών, των δικηγόρων και των μηχανικών, δήλωσε ετήσιο εισόδημα κάτω των 5.000 ευρώ".

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Στουρνάρας αναφέρεται στην επικείμενη αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος και επισημαίνει ότι αυτή θα περιλαμβάνει την εγκαθίδρυση ειδικών φορολογικών δικαστηρίων -πρόταση της τρόικας που έγινε το 2010 και η προηγούμενη κυβέρνηση δεν κατάφερε να προχωρήσει- προκειμένου να επιταχυνθεί η επίλυση διαφορών, η οποία τώρα καθυστερεί χρόνια εξαιτίας του τεράστιου αριθμού των εκκρεμών υποθέσεων.Παράλληλα, θα επιτρέπεται η φυλάκιση αντί η αναστολή της ποινής για τους καταδικασμένους φοροφυγάδες.

"Αν έχουμε καλά αποτελέσματα από τη μείωση της φοροδιαφυγής, αν το πρωτογενές πλεόνασμα είναι μεγαλύτερο απ’ όσο προβλέπεται, τότε θα μπορέσουμε να κάνουμε τις συνθήκες ευκολότερες για τους συνταξιούχους και τους μισθωτούς" δήλωσε ο Ι. Στουρνάρας.

Ανάπτυξη από το 2014

Σύμφωνα με τον κ. Στουρνάρα, τυχόν αποτυχία της Ελλάδας να αποπληρώσει το χρέος της προς τους διεθνείς πιστωτές θα σημάνει την αναπόφευκτη έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη.

Ο υπουργός Οικονομικών προβλέπει ότι η αντιστροφή θα έρθει κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2013 και αναμένει χαμηλή ανάπτυξη για το 2014.

Το 2013 "θα είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά αλλά, εάν συνεχίσουμε την πορεία αυτή, μειώνοντας το δημοσιονομικό έλλειμμα και εφαρμόζοντας τα μέτρα βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας, το 2014 και το 2015 θα είναι πολύ ευκολότερες χρονιές", καταλήγει ο υπουργός.

13 σχόλια:

  1. Τον έφαγες τον ραν τα πλαν έγραψε στο facebook οτι ντβ τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιερέας στην Ιταλία κάλεσε το ποίμνιο να τραγουδήσουν όλοι μαζί το γνωστό αντιστασιακό τραγούδι «Bella Ciao», ως φόρο τιμής σε νεκρούς τους Β Παγκοσμίου Πολέμου, στη Γένοβα, μια πόλη με αντιστασιακό παρελθόν. Πρόκειται για παραδοσιακό ιταλικό τραγούδι που έγινε παγκόσμια γνωστό ως «άσμα» της ιταλικής αντίστασης ενάντια στον φασισμό κατά την διάρκεια του Β' παγκοσμίου πολέμου. Στην αντιφασιστική διασκευή οι στίχοι του τραγουδιού εξυμνούν τον απελευθερωτικό αγώνα των παρτιζάνων και τον ηρωικό τους θάνατο. (Αντε και στα Καλάβρυτα από τον Αμβρόσιο.)

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_5koRYLKUbk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πειναειι ντεν εχει φαει το παιντι
    και δωστου ακαταληπτοι ακορντεονηστικοι ηχοι
    με κλειστα φηρτηγακια ερχονται οι βουργαροι ΣΕΡΡΑΙΟΙ
    κ αμα λάχει στις γειτονιες σημαδεύουν κ ποιοι λοιπουν
    ή στις οικοδομές ''εχετε να φατε πουτσα φιλανθρωποι ολη δικιά σας
    τωρα στα καλαντα οποιο πεντι ντεν ξερει ξου
    αει σαντανσκυ ματει κ ξαναερτει

    ερωτηση θεσεις εργασιας θεωρουνται ολες οι γωνιες των σερρων
    με καθε "μουνι" κενα ταμπελάκι
    Σανδρε ντουυυυ σαμθινκκκκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ( ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ) ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ 13% ΜΕ 15% ! ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ !
    Υ.Γ.1. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ Η ΔΕΗ !
    Υ.Γ.2. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ !
    Υ.Γ.3. ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΡΟΚΟΠΗ ΙΑΚΧΕ , ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕΡΡΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΡΟΦΙΜΑ , Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !

    ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ίακχε μήπως γνωρίζεις αν αυτός ο κύριος έβαλε Φ.Π.Α. στα κάλαντα ?
    Μη πάνε τα παιδιά μας για κάλαντα και μπλέξουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012
    ΓΚΕΝΣΕΡ: «ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΤΕΔΕΙΞΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥΑΝΤΕΛΗΦΘΗ ΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ»...!!!
    «ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ»...!!!

    Ο π. Αντικαγκελάριος καί Υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, στο σχόλιο του στην Handelsblatt με τίτλο ο «αταλάντευτος», περιγράφει την πολιτική πορεία του Αντώνη Σαμαρά μέχρι την ανάληψη της Πρωθυπουργίας τον περασμένο Ιούνιο.
    «Σε εκείνες τις στιγμές της ευθύνης ο πολιτικός,

    που στο παρελθόν, άσκησε πολεμική στα άκρως αναγκαία μέτρα λιτότητας, μετεξελίχθηκε σε έναν πολιτικό που αντελήφθη τι απαιτούσε το συμφέρον της Ελλάδας σε αυτή τη δύσκολη θέση».
    *********
    Και ο Χανς-Ντίτριχ Γκένσερ συνεχίζει:
    *********
    «Ο Αντώνης Σαμαράς κατέδειξε τι σημαίνει για μία Χώρα να έχει στη Ηγεσία της μια προσωπικότητα που μπορεί να αναγνωρίσει τον σωστό δρόμο σε μια απέλπιδα κατάσταση και να διανύσει αυτόν τον δρόμο ενάντια σε όλες τις αντιστάσεις».
    *********
    Σε άλλο σημείο του άρθρου αναφέρεται ότι «ο Σαμαράς αντιστάθηκε στον πειρασμό να δείξει τους άλλους με το δάχτυλο.
    *********
    Προτίμησε να θέσει το δάχτυλο στην πληγή της εσφαλμένης ελληνικής πολιτικής του παρελθόντος.
    *********
    Αυτό του προσέδωσε τον σεβασμό του λαού του, ο οποίος διανύει μαζί του τον δύσβατο δρόμο μιας νέας αρχής.
    *********
    Δεν είναι λιγότερο σημαντικός ο σεβασμός που απέσπασε από τους ευρωπαίους ομολόγους του με το θάρρος του και την ικανότητά του να επιβάλλεται.
    *********
    Και εδώ εντοπίζεται η πηγή της εμπιστοσύνης που του δείχνουν όλοι στην ΕΕ».
    *********
    Καί κατέληξε:
    «Όποιος έχει γνωρίσει τον Αντώνη, είναι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρει»...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποτελεί έκπληξη ο Σαμαράς !
      Μεγάλος ηγέτης !
      Είναι ο αναμορφωτής της σύγχρονης Ελλάδας !

      τρύπια καπότα

      Διαγραφή
  7. Γελάει ο κόσμος πάλι με το "ντοκουμέντο" που πάσαραν οι ΣΥΡΙΖΑίοι στα ζώα του BBC
    [Ο Λαγός, αν είναι αυτός που μιλάει, κοροϊδεύει και αναφέρεται ειρωνικά στη δήθεν επίθεση εναντίον του Στρατούλη, όπως έκανε όλη η Ελλάδα μόλις άκουσε τις αστειότητες Στρατούλη και το BBC μιλάει για απόδειξη ότι τον έδειραν Χρυσαυγίτες. Λογικό οι Άγγλοι να μην αντιλαμβάνονται την ειρωνία καθώς ο ΣΥΡΙΖΑίος που τους έδωσε το ηχητικό τους το έδωσε γι΄αυτό το λόγο. Αν το ηχητικό κυκλοφορούσε μέσω ελληνικού καναλιού θα γέλαγε πάλι όλη η Ελλάδα...
    γι' αυτό οι ΣΥΡΙΖΑίοι το έδωσαν στο BBC, όπου τα ζώα οι Άγγλοι δεν θα καταλάβαιναν την ειρωνεία στα λεγόμενα του Λαγού, θα το πρόβαλαν σαν "απόδειξη" και θα έδιναν στο ηχητικό μια εγκυρότητα που κανένα ελληνικό μέσο δεν θα μπορούσε να δώσει, ειδικά κάτι "Αυγές"...
    Μια εβδομάδα μετά το επεισόδιο και ακόμα δεν έχουμε ακούσει κάποιον αυτόπτη μάρτυρα να βεβαιώνει τον "ξυλοδαρμό" του αστείου...]

    Το ΒΒC φέρνει στο φως ηχητικό ντοκουμέντο από μια συγκέντρωση των μελών της Χρυσής Αυγής, λίγο μετά την επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης.

    Σε αυτό ακούγεται κάποιος (σύμφωνα με το BBC είναι ο βουλευτής Γιάννης Λαγός), ο οποίος αναφέρεται με ειρωνικά σχόλια για την επίθεση στον Στρατούλη, λέγοντας στους παρευρισκόμενους ότι δεν κατάφεραν να του κάνουν ούτε ένα καρούμπαλο (!) και πως είναι ντροπή που δεν του έσπασαν ούτε τα γυαλιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος της ομιλίας όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

    Αναλυτικά το απόσπασμα

    “Συναγωνιστές και συναγωνίστριες καλησπέρα,

    Πρώτα απ’όλα θέλω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για κάποια από τα νέα μέλη της Χρυσής Αυγής που είναι μόνο για φωνές, για μαγκιές και για τέτοια. Τρεις απ’ αυτούς τον χτυπούσαν για μισή ώρα και δεν κατάφεραν ούτε να κάνουν ένα καρούμπαλο στο κεφάλι του. Ντροπή! (χειροκροτήματα) Τρία μέλη της Χρυσής Αυγής εξαγριωμένα και δεν κατάφεραν ούτε καν να του σπάσουν τα γυαλιά. Πού χτύπαγαν;”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υποψήφια δήμαρχος Σερρών η Μαρία Κόλλια το 2014 ;
    kollia_nea_vouli
    Υποψήφια δήμαρχο στην πόλη των Σερρών «βλέπει» το 2014 την βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, δημοσίευμα της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» (22/12) με τίτλο : «Η σιωπή της Κόλλια (του Καμμένου) που φουντώνει τα σενάρια στις Σέρρες».
    Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Σερραία βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ, που σε όλη τη διάρκεια της πρόσφατης εσωκομματικής κρίσης δεν προχώρησε σε κάποια εντυπωσιακή κίνηση και απέφυγε οποιαδήποτε δήλωση κατά του Πάνου Καμμένου, θα διεκδικήσει το 2014 τον δημοτικό θώκο Σερρών, κάτι που και παλαιότερα, όταν ακόμη βρισκόταν στην Ν.Δ, της το είχε προτείνει ο Αντώνης Σαμαράς. «Η μεγάλη εκλογική της δύναμη βρίσκεται στην πόλη των Σερρών, οπότε «μαγιά» υπάρχει» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, σημειώνοντας ωστόσο πως η ίδια δεν έχει αποκαλύψει έως σήμερα τις προθέσεις της.
    Πάντως ρόλο στις μελλοντικές κινήσεις της Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά, θα παίξει και το γεγονός πως με βάση την απογραφή του 2011 ανατρέπονται τα βουλευτικά δεδομένα, αφού στις προσεχείς εκλογές θα εκλεγούν έξι και όχι επτά βουλευτές, με αποτέλεσμα η σημερινή αναλογία (τρεις Ν.Δ και από έναν ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ, ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή) δεν πρόκειται να επαναληφθεί.
    Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, στις επόμενες εκλογές δύο είναι τα σενάρια που μπορούν να προκύψουν στις Σέρρες. Έξι κόμματα με έναν βουλευτή το καθένα ή δύο βουλευτές για Ν.Δ και μία έδρα για τέσσερα επιπλέον κόμματα.
    Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», επισημαίνει και την εμφάνιση του Κώστα Καραμανλή, γιου του Αχιλλέα, στη «γαλάζια» λίστα των Σερρών, την οποία χαρακτηρίζει «δυναμική».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ :
      ΣΥΡΙΖΑ 3 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ , Ν.Δ. 2 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ , Χ.Α. 1 ΒΟΥΛΕΥΤΗ

      Διαγραφή
  9. Ο ΜΟΝΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΣΕ 10εκ. ΕΛΛΗΝΕΣ . ΜΙΑ ΚΛΙΜΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ !
    ΑΛΛΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ , ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ , ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ , ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ . ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ