Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΝΑΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ...


                ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ,  Η ΞΥΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

19 σχόλια:

  1. ΣΑΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
    ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ?
    ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ?
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν Ρώσοι ισοπέδωναν το ναζιστικό Βερολίνο, είχε κυκλοφορήσει από τους αμετανόητους ναζί το ρητό "Unsere Mauern brachen - unsere Herzen nicht" (μτφ.: Οι τοίχοι μας έπεσαν, η καρδιές μας όχι)

    Τώρα πατήστε εδώ:

    http://youtu.be/zkjt1Fu9kSA?t=1m50s
    ===============================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Χρυσή Αυγή, πιστή στο πλευρό των Κορκονέων της ιστορίας, χθες στην Καλαμάτα απείλησε τη νεολαία της πόλης να μη διαδηλώσει, δηλώνοντας ότι αν επιτρέψει η αστυνομία τη διαδήλωση θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους. Σήμερα προσπάθησε με την κάλυψη της αστυνομίας να κάνει επίδειξη δύναμης. Φυσικά το μόνο που κατάφερε ήταν να γελοιοποιηθεί.
    Φρίκη προκάλεσαν όταν φώναξαν το συνθήμα:
    "ΕΣΑ -SS -Ανθρωπιστές".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΑΣ Η ΞΥΝΗ, Ο ΒΟΥΒΟΣ ΛΕΟ , Ο ΜΟΥΓΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΠΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ , ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΧΑΜΗΛΟΤΑΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΣΥΧΗ

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΙΑΚΧΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥ ΓΟΥΔΗ . ΜΑΥΡΟΙ - ΓΑΛΑΖΙΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ !

      Διαγραφή
    3. ΙΑΚΧΕ Ο ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΕ ΟΞΥ ΙΣΧΑΙΜΙΚΟ ΕΠΕΙΔΟΔΙΟ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ . ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗΣ ?

      Διαγραφή
    4. http://3.bp.blogspot.com/-6m2fCA7Ugbs/UMI6qSwEr8I/AAAAAAAAtj0/9d7IVI3UPLI/s1600/484263_298379833613981_2017381681_n.jpg

      Διαγραφή
  4. Αυτό είναι δίκαιο φορολογικό!! Διπλασιασμός επιδομάτων πολυτέκνων και μειώσεις φόρων για όλους με εισόδημα μέχρι τα 30-35.000€ (αναλυτικά παραδείγματα)
    =Αυτή τη φορά η Κυβέρνηση τους έπιασε κώτσους και έβγαλε πρώτη παραδείγματα με αποτέλεσμα να σκυλιάσουν τα παπαγαλάκια επειδή δεν μπορούν να πούν ότι θέλουν

    -Διπλασιάζονται τα επιδόματα πολυτέκνων για εισοδήματα μέχρι και άνω των 30.000€ (οικογένεια με 33.000 εισόδημα πέρσι πήρε 1584€ φέτος θα πάρει 2910 €)
    -Ουσιαστικό αφορολόγητο 9.000 (1950 € έκπτωση φόρου μέχρι τα 18.000)
    -40% ο ανώτατος συντελεστής από τις 40.000 και άνω (αφορά μόνο 21.000 φορολογούμενους)
    -Αυτοτελής Φόρος 10% στα ενοίκια (μείωση φορολογίας για όσους έχουν εισοδήματα από ενοίκια: Εισόδημα 26.000 και από ενοίκια 9.000 € -> Πέρσι πλήρωσε για τα 9.000 από το ενοίκιο 3.150€ φόρο, ενώ φέτος θα πληρώσει μόνο 900€!!)
    -650 € το τέλος επιτηδεύματος

    Απλούστερο, δικαιότερο και με αναπτυξιακή κατεύθυνση είναι το νέο φορολογικό σύστημα που προτείνει η κυβέρνηση, καθώς μειώνονται οι φορολογικές κλίμακες και επεκτείνεται το αφορολόγητο, εντάσσει στη φορολογητέα μάζα όσους έως σήμερα δεν φορολογούνταν (αγρότες και επαγγελματίες) και ευνοεί την επιχειρηματικότητα, μέσω της μείωσης των συντελεστών για τις επιχειρήσεις.


    Με το νέο σύστημα, μισθωτοί και συνταξιούχοι θα πληρώσουν λιγότερο φόρο κατά 92 εκατ. ευρώ, 869.000 οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά θα πάρουν για πρώτη φορά επίδομα, θα φορολογηθεί από το 2014 (οικονομική δήλωση 2015) το αγροτικό εισόδημα που φοροδιαφεύγει, όχι ως εισόδημα του Έλληνα αγρότη, αλλά ως «μαύρο» εισόδημα των μεσαζόντων. Η εξέλιξη αυτή, όπως επισημαίνεται από την κυβέρνηση, θα μειώσει επιτέλους την τιμή των προϊόντων από το χωράφι στο ράφι.

    Τέλος, ευνοούνται, μέσω σημαντικής μείωσης της φορολογίας, οι μικρομεσαίοι εισοδηματίες από ενοίκια, ενώ αυξάνουν ελαφρώς οι φορολογικές επιβαρύνσεις στα υψηλά εισοδήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΟ 26% Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ! ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΙΕΣ ΣΕ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ( ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι χειρότεροι είναι οι κοπριές του Κουβέλη . Χωρίς αυτές δεν θα είχαμε την μνημονιακή κυβέρνηση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟΒΛΕΠΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kάτι άκουσα οτι στο Γραφείο της Ξυνής ανέλαβε ο γνωστός
    κ. Γ. Μπαντοτάκης...!!!
    Αληθεύει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έγινε αυτό να συνεργαστεί μια βουλευτής του 2012 με έναν παλιοκομματάρχη του 1821 είναι άξια της μοίρας της. Η διακατέχεται από μεγάλη ανασφάλεια ή ενέδωσε στα συνεχόμενα "εργολαβικά" δημοσιεύματα μέσα από το συγκεκριμένο blog που ελέγχει κατά 50% αυτός μαζί με τον γνωστό φαλακρό "μπουγατσομάχαιρο" που την συκοφαντούν καθημερινά.

      Διαγραφή
  9. Θαυμάζω την ψυχραιμία του pinokio ! Που έχει χαθεί αυτή η ψυχή ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΔΙΚΤΥΟ TV

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Η ΞΥΝΗ ΕΧΑΣΕ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο PINOKIO ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ. ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ