Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΦΕΥΓΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ

ΟΙ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ 2012

    ΚΑΡΕ  ΤΟΥ ΠΑΠΑ ...

2 σχόλια:

  1. ο Θεόφιλος
    Έκλεψε την χρονια του 2013 αποδεικνυοντας οτι και το να μην κάνεις τίποτα είναι καλό το οποίο αρκετες φορές επιβραβευεται
    Κωστας Τσιπλάκης δοκιμασε τρις 07 . 09 . 2012 ωρα να ξεκουραστει το νοσοκομειο και η διοικησή του καλη για τον επιούσιο Κωστα μου όμως η φουκαριάρα η μάνα σου δικηγόρο σε σπούδασε ώρα να σε δούμε και στη ν μεραρχίας .
    Σπύρος Μάμαλης το χρυσο αγορι του κομματικού σωλήνα της Θεσσαλονίκης μας ήρθε δοκίμασε την τύχη ως υποψηφιος πήρε το τρίτο το μακρύτερο ξαναπήρε μετά τις εκλογές το τρίτο αφού οι όποιες προσπάθειες του για αξιοποιήση του στην διοικηση δεν ευοδωσε .Ομως η Μαρία μεγαλόψυχη ανοιξέ τις πόρτες του ΤΕΙ .Ευγε Σπύρο μετά από 20ετη αγωνα στις κομματικές λίστες να σε δικαιώνει ο Καμμ΄νος .
    Αγγελική Μήκα πληροφορίες αναφέρουν οτι ύπεβαλλε μηνυση στον ΙΑΚΧΟ οτι τις έκλεψε τον τίτλο της Ξυνης . Κατάφερες Αγγελική 4 χρόνια να κάνεις την δήμαρχο εξ αποστάσεως όμως βουλευτής ετεροδημότης λίγο χλωμό .
    Κωστας Στάγκος αδιάβαστος ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ οΙ Σαμαρικοί δεν του συγχώρεσαν το οτι εκλέχθηκε π΄ροεδρος κόντρα στο limpro ntoro του Σαμαρισμού τρομάρα τους .Έτσι μεταξύ Μ.Πέμπτης και Κυριακής του Πασχα εξαφανίστηκε από τις λίστες των υποψηφίων βουλευτών .Το οριστικό τέλος του Κων/νου αυτό Αξιος μελέτης αφού από τα 25 και μετά ακολουθεί καθοδική πορεία με κάποιες εκτινάξεις ως πυγολαμπίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΑΣ
    ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΟΙΚΟΥΝ?
    ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΜΠΟΥΚΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?
    ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΚΠΡΌΣΩΠΕ ΔΕ ΣΕ ΚΑΤΑΤΑΣΩ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,
    ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΞ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ