Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ...

"ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ" (2) 
      ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΝ   ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχώρησαν οι υπάλληλοι του κλάδου του εμπορίου την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, η οποία αποδείχθηκε φιάσκο. Αυτό είχε αποφασίσει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ), αντιδρώντας με τον τρόπο αυτό στην επιχειρούμενη κατάργηση της αργίας της Κυριακής. Στην απεργία συμμετείχε και ο σύλλογος υπαλλήλων εμπορικών – επαγγελματικών καταστημάτων και πολυκαταστημάτων Ν. Σερρών, καλώντας παράλληλα τους καταναλωτές να μην πραγματοποιήσουν αγορές εκείνη την ημέρα.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής:

"Το 1908 για πρώτη φορά θεσμοθετήθηκε η Κυριακάτικη Ανάπαυση. Από τότε μέχρι σήμερα τηρείται κανονικά.

Σήμερα ο ευφυής Υπουργός Ανάπτυξης βρήκε το θαυματουργό φάρμακο για το Εμπόριο, την κατάργηση της Κυριακής Αργίας. Με τη μέθοδο της έκδοσης Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου αποφάσισαν να λειτουργήσουν τα καταστήματα δύο Κυριακές και έπεται η πλήρης απελευθέρωση του ωραρίου  των καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου. Το Σωματείο μας συμβαδίζοντας με την απόφαση της Ομοσπονδίας συμμετέχει στην 24ωρη Απεργία Κυριακή 30 Δεκεμβρίου. ΛΕΜΕ ΟΧΙ στη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.
Με το σύνθημα ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ αγωνιζόμαστε και επιμένουμε στη μη κατάργηση της Κυριακής Αργίας.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ!!!
Καλούμε τους καταναλωτές των Σερρών την Κυριακή 30/12/2012 ημέρα Απεργίας να αποφύγουν να κάνουν αγορές την ημέρα εκείνη."

o iakxos είπε ...

"ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΛΕΙΠΕΙ" ... "έκοψε ο αγάς την π@@τσ@ του και μετά ρωτούσε στο χωριό, τι λένε γιαυτόν" θα έλεγε τώρα η θεία μου η Ελπινίκη 

 Προσπαθήσατε ανοήτως να στερήσετε μια επιπλέον μέρα ρευστότητας από  τις επιχειρήσεις που σας ταϊζουν, στην αγωνία τους να εξασφαλίσουν την βιωσημότητα τους και κατ' επέκταση των θέσεων της εργασίας σας, αλλά ευτυχώς το καταναλωτικό κοινό σας γύρισε την πλάτη δίνοντας μια ανάσα οξυγόνου στην Σερραϊκη αγορά.

Το κακό για τον Εμπορικό κόσμο είναι ότι στο ίδιο ολίσθημα υπέπεσε και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Αγγελος Κεχαγιάς, ο οποίος λόγω μπολσεβικομμουστοειδούς ιδεολογικής συγχύσεως τάχθηκε υπέρ των απόψεων της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων

4 σχόλια:

  1. ANTE ΓΕΙΑ ------ 2012
    Φευγει το 2012 και μαζι του ήρθαν πολλοί νέοι και έφυγαν και αρκετοί .
    Ποιοί μας αποχαιρέτησαν
    ΠΑΣΟΚ
    Στάθης Κουτμερίδησ ο πολλά υποσχόμενος και ανερχόμενος πολιτικός φευγει αδιαβαστοσ και η επιλογή του να καβαντζώσει μια υψηλή θέση στην ιεραρχία της εφορίας δείχνει οτι η πολιτική αποτελεί παρελθόν .Κρίμα γιατί πριν από εναμισι χρόνο πίστεψε οτι έφτασε μια άνασα απο τον υπουργικο θώκο .Ομως Στάθη μου σε γυρίζω στο 2008 πρωτοσελιδο της Αυριανής Πλαστα πτυχία απο Ρουμανία .Ο εξωδικαστικός συμβιμβασμός με το συγκροτημα Κουρη μπορεί να κοιμήσε το πόπολο όμως οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ φοβήφηκαν τυχόν νέο ξεφωνητό. Καληνύχτα
    Μιχάλης Τζελέπης
    Ο ψηλός πάλεψε το παιχνίδι έδωσε άγωνα αλλά ... υπήρχε μια θέση και όταν υπάρχει βούδας δεν υπάρχει χώρος για άλλο .Η προσέγγιση που τουτ έγινε από ΔΗΜΑΡ σκόνταψε τόσο στην δικιά του υπερφίαλη προσέγγιση οτι μάλλον εκλέγεται με το ΠΑΣΟΚ όσο και με την κάθετη αντιμετωπισή του από κάποιες τρύπιες κρατικοδιαιτες καπότες της ΔΗΜΑΡ ( Στέλιος δημοσιογράφος που διορίστηκε επί Ανδρεα , μονιμοποιήθηκε επι Καραμανλή και συνταξιοδοτήθηκε με ΓΑΠ και θυμούμενος τις αριστερές καταβολές του είπε να εκλεγεί με την ΔΗΜΑΡ Ζάχος έτερος υποψήφιος σκληρά εργαζόμενος 8 με 12 ώρες την εβδομάδα ) με πολύ ωραία συνεργασία με την νυν πρόεδρο Ελευθερία εξαλλου ο Ζάχος οπως δηλώνει οι φίλοι της Μαρίας είναι και δικοι του φίλοι ΄.
    Ακης Ζαρωτιάδης
    Είδε το 2009 να κάνει περίπατο με όνομα βαρύ σαν ιστορία και την ευλογία του ΓΑΠ .Οι ντόποιοι Πασόκοι λ'ογο και του βαρυ ονοματος τον υποδέχθηκαν με βαια ψέλνονταε το ωσσανα παπαλα .Το 2012 εκανε και ο ίδιος τα αδυνατα για να ξεφτιλιστεί γιατι Ακη μου καλό το οικογενειακο περίβλημα αλλά η τριβή της καθημερινότητας σε αφήνει γυμνό και δυστυχώς αποδείχτηκες τενεκές ξεγάνωτος πολιτικά .Η προσεγγισή σου στο τοπικό επιχειρείν μάλλον αφήνουν σκιες παρά σε βοήθησαν Βίο ανθόσπαρτο Ακη μου
    Απο το ΠΑΣΟΚ εν μας ήρθε τ'ιποτα νέο Έρχεται η ΝΔ και οι λοιποί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΔ

    Η Μαρία ωσαν ποντικί που εγκαταλειπει το καραβι οταν βουλιαζει πήδηξε πρώτη απο την ΝΔουλα με το κλείσιμο του 12 καλό το ταμείο με βουλευτική έδρα ξανά και όχι μόνο αφού η ταριφα ηταν 30 ενω δόθηκαν 12 .
    Ταούλης Καριπίδης Το παιδι του λαου ο ποιό φτωχός βουλευτής του ελλληνικού κοινοβουλίου ,δικαιώθηκε από το σερραικό λαό ο οποίος ικανοποιόντας το αίτημα του τον έστειλε να σπείρει καλαμπόκια .Βέβαια στο νοσοκομείο Ξάνθης δύσκολο να καλλιεργουν και αραβόσιτο ΄.Ίσως ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ που κατάγεται από χωριο με παραδοση στο καλαμπόκι και συνηγόρησε να διοριστει και το κλαμπ Καραμανλη ξέρουν κατι παραπάνω .Όμως Θοδωρε όπως έχει πει πολλές φορές και να το σε φτύσει θεωρεί οτι σου κάνει τιμή ο περούκας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ(!)ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ή ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΙΕ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ; Δ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΨΩΝΙΖΩ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ?
      ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ .

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ