Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗ

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ !!!


Η ανακοινώση των ονομάτων του ΔΣ του νοσοκομείου σηματοδοτούν την ήττα του προέδρου της ΝΟΔΕ Θόδωρα  Καμπούρη. Παρά τα όσα εντέχνως διαδίδοταν περί ισχυρής δυνατότητας παρέμβασης του Σαμαρικού προέδρου του Θόδωρα Καμπούρη το ματς του νοσοκομείου τελειώνει με θριαμβευτική νίκη των βουλευτών. Οικονομίδης ( απο Θεόφιλο ) Γκουγκούδης (από  Ξυνή ) και Ευαγγελίδης (από Βλάχβεη) καταδεικνύουν οτι το λόμπυ των βουλευτών παραμένει ισχυρό εως ισχυρότατο 

Πλήρης ο καταποντισμός της κομματικής οργάνωσης, ο φερόμενος ως διοριζόμενο μέλος του νέου ΔΣ , PINOKIO πήγε ακλαυτός. Η προς τα έξω δικαιολόγια οτι κόπηκε διότι με το νέο έτος προσχωρεί σε νέο υπό κυοφορία κομματικό σχηματισμό μόνο ως αστείο μπορεί να ληφθεί.Η αιτία έχει να κάνει με την ξαναομαδοποιηση της παλαι ποτε κραταιας ομάδας Χαιτίδη. Η ολική επαναφορά Γιώργου Μπατοτάκη στα πολιτικά δρώμενα ως Δ/ ντη στο γραφείο της Ξυνής και η προσέγγιση που ήδη έχει κάνει στους παλιούς και γνώριμους πρώην συνεργάτες του δημιουργεί πονοκέφαλο στους γνωρίζοντες τον μικρόκοσμο της ΝΔ .

Ο  PINOKIO αποτελει τον << αγαπημένο >> του συνεργάτη αφού η εκρηκτικότητα του η τρέλλα του και η ραδιουργία του αποτελούν το έτερο ήμισυ της μεθοδικιότητας του και της τετράγωνης λογικής του. Εξάλλου συμπαρασύρει μαζί του ένα κομμάτι που σε όλες τις προηγούμενες εκλογές από το 2009 ήταν απεναντί του. Η προσπάθεια λοιπόν του Θόδωρου σε συνεργασία με τον γιατροτραπεζίτη να στήσουν μηχανισμό πέφτει στο κενό.  

Με την έλευση του νέου χρόνου η τράπουλα ξαναμοιράζεται αφου το στοίχημα δεν είναι ουτε Καμπούρης, ούτε Βλάχβεης αλλά ο Κωστας Καραμανλής ο νεώτερος.

Μαχη βουβαλιών λοιπόν ...

 "και όταν μαλώνουν στον βάλτο τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια" έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη

11 σχόλια:

  1. Μπροστά με 0,8% ο ΣΥΡΙΖΑ - Μένει εκτός Βουλής ο Καμμένος!

    mprosta-me-08-o-syriza-menei-ektos-voylis-o-kammenos

    Προβάδισμα 0,8 ποσοστιαίων μονάδων στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ δίνει νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Rass για τον Τύπο της Κυριακής. Εκτός Βουλής οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, που λαμβάνουν μόλις 2,8%! Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Σαμαράς.


    Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 25,5% και ακολουθούν η Νέα Δημοκρατία με 24,8%, η Χρυσή Αυγή με 9,1%, το ΠΑΣΟΚ με 5,7%, η ΔΗΜΑΡ με 5%, το ΚΚΕ με 4,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,8%.

    Καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς που λαμβάνει 49,6%, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας λαμβάνει 28,8%.


    Στην ερώτηση «ποια κυβέρνηση θα εμπιστευόσασταν στην παρούσα φάση για την αντιμετώπιση της κρίσης», το 45% των πολιτών απαντά τη σημερινή, ενώ το 23,7% των ερωτηθέντων τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Επίσης, στο ερώτημα «αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να κυβερνήσει», το 73,8% των πολιτών απαντά «όχι».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΤΕΡΥΓΑ VIP ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ !
      ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ 12.54 ? ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΖΕΙΣ ? ΠΗΓΑΙΝΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ !
      ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΕΩΣ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙ ΧΕΙΜΩΝΑ .

      Διαγραφή
    2. Νέα δημοσκόπηση της ΑΛΚΟ βγάζει τέταρτο κόμμα τους Ανεξάρτητους Έλληνες !
      ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ κινδυνεύουν να μην μπούνε στη βουλή !

      Διαγραφή
  2. Περιστατικά λύσσας σε ζώα στη Βόρεια Ελλάδα

    peristatika-lussas-se-zoa-sti-voreia-ellada-
    Την προσοχή των κατοίκων, ιδιαίτερα των αγροτικών περιοχών, εφιστά το υπουργείο Υγείας, μετά τη διαπίστωση ότι το τελευταίο τρίμηνο εμφανίστηκαν ολιγάριθμα κρούσματα ζώων με εργαστηριακά επιβεβαιωμένη λύσσα στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα, τρεις αλεπούδες και δύο σκύλοι σε Καστοριά, Κοζάνη και Πέλλα.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου «όλα τα άτομα που έτυχε να έρθουν σε επαφή, ή να υποστούν δήγματα, από ύποπτο ζώο, έχουν δεχτεί την κατάλληλη ιατρική φροντίδα μέσω εμβολιασμού και αντιλυσσικού ορού και είναι έως σήμερα καλά στην υγεία τους. Οι υγειονομικές και κτηνιατρικές υπηρεσίες είναι ενημερωμένες για το πρόβλημα και το υπουργείο Υγείας έχει διαθέσει επαρκή αριθμό εμβολίων πανελλαδικά».

    Οι ειδικοί συστήνουν την ιδιαίτερη προσοχή όλων στην έκθεση σε δήγμα (δάγκωμα) ή επαφή με σίελο, βλεννογόνο ή νευρικό ιστό οποιουδήποτε άγριου ζώου (λύκος, αλεπού, κουνάβι, νυχτερίδα κ.λπ), ενώ σε ό,τι αφορά τα οικόσιτα ζώα (σκύλος, γάτα, βοοειδή, αιγοπρόβατα, άλογα, χοίροι κ.λπ.) θα πρέπει να προκαλεί ανησυχία η αλλαγή της συμπεριφοράς του ζώου.

    Η γενική γραμματεία Δημόσιας Υγείας, σε συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, παρακολουθεί συστηματικά το πρόβλημα και παρεμβαίνει ήδη με τις κατάλληλες ενέργειες για την ενημέρωση του κοινού και την προστασία της Δημόσιας Υγείας. Επισημαίνει ότι, σε όλες τις περιπτώσεις, οι πολίτες θα πρέπει να απευθύνονται στις τοπικές υγειονομικές αρχές για την παροχή κατάλληλης ιατρικής φροντίδας.

    «Η λύσσα μεταδίδεται στον ανθρώπινο οργανισμό με την είσοδο του ιού, μέσω ανοιχτών τραυμάτων, πληγών ή μέσω επαφής με τους βλεννογόνους ή τον νευρικό ιστό του μολυσμένου ζώου και όχι με το χάϊδεμα ή την επαφή ακέραιου δέρματος με σάλιο, ούρα ή κόπρανα ζώου. Η ύποπτη συμπεριφορά για λύσσα χαρακτηρίζεται από αλλαγή της συνηθισμένης συμπεριφοράς του ζώου, μη αναγνώριση οικείων προσώπων, υπερβολική επιθετικότητα, σιελόρροια, δυσκολία κατάποσης, άρνηση φαγητού και νερού κ.λπ.» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΕΔΩΣΕ ΒΛΕΠΩ Η ΞΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΑΛΎΠΗΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ? ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΒΑΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. pinokio , δεν χρειάζεται να στο πω εγώ
    με το να παίρνεις πίπες
    προκοπή δεν είδες

    Να βγεις στο αντάρτικο , εκεί σε θέλουμε ! Είσαι γεννημένος αντάρτης !
    Όλοι ξέρουμε , αντάρτης γεννιέσαι , δεν γίνεσαι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΘΟΔΩΡΑΚΗ
    Παρά την πλήρη μπουρδελοποιήση της χώρας και την εκλογική εξαερωση της ΝΔ οποτέ γίνουν εκλογές , η μάχη για το ποιός θα έχει τα κλειδιά της κομματικής οργάνωσης άρχισε μόλις τώρα. Προ ημερών ο νυν πρόεδρος συναντήθηκε με τον πορφυρογέννητο . Η συζήτηση και το μενου περιλάμβανε πολλούς .Γλυκά ο πορφυρογέννητος (οταν ο Θοδωρακης του υποσχέθηκε πλήρη στήριξη στις επόμενες εκλογές ) του θύμισε οτι και στις εκλογ΄ες του 2009 παρα το οτι ξημεροβραδιαζόταν στα γραφεία του πατέρα του την μέρα τις μάχης έδωσε γραμμή για Κόλλια για όσους δεν θυμούνται η Μαρία εκλέχθηκε για 300 σταυρούς.Ο διορισμένος πρόεδρος ισχυρίστηκε οτι αυτός στήριξε Αχιλλέα , αλλά οι Πολικίδης και Πορτουλίδης έκαναν νερά.
    Η δευτερή κουβέντα του Θοδωράκη ήταν η οικονομική στήριξη της ΝΟΔΕ από τον πορφυρογέννητο . Στην ερώτηση περι του ταμία Λεονάκη ο Θεοδωράκης κοιταξ΄ε το ταβάνι.
    Αυτά για την συνάντηγση γιατί οι ασκήσεις επι χάρτου ( αγαπημένο σου σπορ Θοδωράκη ) τέλος.
    Θέμα προεδρου θέτουν πλεον ευθέως οι βουλευτές , αφού η διορισμένη θητεία ήταν για 6 μήνες και πλέον φτάσαμε το χρόνο .Με επιστολή του στην κεντρική διοικηση του κόμματος ενας εκ των 3 βουλευτών περιγράφει τα έργα και τις ημέρες του Θοδωράκη( και πιστεψτε οτι υπα΄ρχουν πολλά μα πάρα πολλά ) καταλογιζοντας του την ευθύνη για την πλήρη διάλυση της κομματικής οργάνωσης .Στην συνέχεια της επιστολής ακολουθεί δευτερή επιστολή μετά τις γιορτές που θα περιγράφει τα έργα και τις ημέρες του ταμία της κομματικής οργάνωσηςκαι τον οποίο καλύπτει ο Θοδωράκης αραγε για ποιό λόγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπουρδέλο το έκανες το μαγαζί Θοδωράκη ! Να κάνουμε εκλογές να σε τελειώσουμε .

      Διαγραφή
    2. Ο ΠΙΝΟΚΙΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ , ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΕΝΑ ΤΟΥ ! ΤΡΕΜΕ ΘΟΔΩΡΑΚΗ !

      Διαγραφή
  6. διαπιστώνω απο τη φωτο οτι ο ΚΩΣΤΑΣ ειχε φροντίσει να ξαλαφρώσει τους συνδαιτημόνες του μετα το καλο φαϊ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΟΔΩΡΑΚΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ , ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ